Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jochie ti si car! :P

morem povedat punce, da se je prijavil tudi Jochie, edini predstavnik moškega spola do zdaj :D

Jochie, nisem se čisto odločena, ampak mislim da vam bom jst posredovala samo naslov prejemnika, brez uporabniškega imena :D Se moram še odločit, ampak tako bi znalo bit bolj zanimivo :P
Po odbarovanju pa lahko tukaj komot naprej debatirate o darilcih ki ste jih dobili/poslali in ugibate od koga ste ga dobili oz. komu ste ga poslali ;)

(Aja, če vam bi bilo ljubše da veste točno kateremu uporabniku pošiljate darilce lahko naredimo tudi tako da vam povem .. )

Pa ena je predlagala, da bi poslikali darilca preden jih pošljemo .. Da lahko potem (po konce obdarovanja!) objavimo slikce ..

PA NE POZABIT! ČE BI SE RAD ŠE KDO PRIJAVIL - ČAS IMATE DO 12.12.2008 DO POLNOČI! ;)
Let's swim to the moon .....
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jst sm za to, da se ne povejo uporabniška imena... Nism pa za to, da bi se darila poslikala. Nej bo to bl zasebna zadeva, pa še bl zabavno bo k bomo razglablal kdo je kaj dobil... lahko potem tisti, ki je dobil, slika :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz predlagam, da se po žrebanju napiše: nick1 pošlje nicku2, nick2 pošlje nicku3....itd. seveda ne more nick1 poslati nicku2 in hkrati nick2 nicku1!

seveda pa Libido pošlje naslove po ZS-ju

no, to bi bilo za začetek...

potem pa...ko bi darila prihajala, bi lahko prejemnik zadevo poslikal, povedal svoje mnenje, občutke, itd...

moj predlog... :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jst nebi vedla upor. imen :) pa tud darilc nebi slikala.. lahk pa povem kako mi je ime pa kaj si želim (za 5€) :lach:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jochie napisal/-a:seveda pa Libido pošlje naslove po ZS-ju

to pa absolutno! :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jochie napisal/-a:jaz predlagam, da se po žrebanju napiše: nick1 pošlje nicku2, nick2 pošlje nicku3....itd. seveda ne more nick1 poslati nicku2 in hkrati nick2 nicku1!

ja, tako sm tudi jst mislila ... da si ne dva med sabo izmenjata darila ampak npr. 1. pošlje 2., 2. pošlje 3. in 3. pošlje 1. (recimo če bi bli samo trije) :P
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mislim, ko boš žrebala, moraš povedati, kateri nick bo kateremu poslal darilo...tako bo pričakovanje bolj zanimivo, lahko bodo tudi kakšne šale padle na ta račun... :D
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Tudi jaz sem "za"! :razz:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Jochie napisal/-a:mislim, ko boš žrebala, moraš povedati, kateri nick bo kateremu poslal darilo...tako bo pričakovanje bolj zanimivo, lahko bodo tudi kakšne šale padle na ta račun... :D

Neee.. A ni bl zabavno ugibat, komu je kako ime, pa kdo kje živi, pa komu sploh pošiljamo darilo in kdo je tale Helga, od katere smo dobil darilo? :) Vsaj pomoje no...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tule operiramo z nicki in ime z naslovom je samo "nujno zlo", da darilo pride na cilj! tako še vedno vztrajam pri svojem predlogu, katerega si citirala! :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Da ne bo Libido. vsem določila sebe in dobila 1000 daril. :rofl:

(Hec!:twisted: )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja pa pr men je ful težko pogruntat kdo sm :D K mam tuk izviren nick.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Damyanchyka napisal/-a:Ja pa pr men je ful težko pogruntat kdo sm :D K mam tuk izviren nick.. ;)

enako :lach:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Jochie napisal/-a:tule operiramo z nicki in ime z naslovom je samo "nujno zlo", da darilo pride na cilj! tako še vedno vztrajam pri svojem predlogu, katerega si citirala! :D

Ja sam tuki lahk pride do nepristranskosti... Sej vsi poznamo forumske naveze. a ni bolš da so vsa darila enakopravna in da ne vemo (oz nismo čisto prepričani) komu pošiljamo? :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, mislš do pristranskosti :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Zaklenjeno