Glede na situacijo zakaj to tko odobro obvlada si učasih zazelim, da bi biu nekdo drug, ki bi to delau namesto njega, usaj zdaj, ki je use skupej malo boljše.
ryu10kyu napisal/-a:Aloha napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Poznam primer kjer so mati in dve hčerki živele skupaj...lepe ženske vse tri...po mami verjetno. In so imeli doma tako razmetano, da je bilo kar groza. Mene kot moškega bolj skrbi kako se bo ženska odrezala pri vsem tem kakor, da bi me skrbelo kako se bom jaz.
U kakšni povezavi so telesni atributi (u tvojem primeru lepota) in "gospodinjske" navade?
Vlogo igra v tem, da so vse navzven izgledale dosti urejene in...in da si res nisem mislil, da imajo tako doma. Verjamem, da človek nima časa vedno pospraviti ali ne vem kaj...ampak kaj takega res še nisem videl v življenju.Raje ne bom razlagal...če samo omenim vložke na tleh v kopalnici in razlit puder po banji..pa je še dosti ostalega...že dejstvo, da se mi je to zgodilo kakšno desetletje nazaj in da še nisem pozabil tega prizora pove dovolj o tem.
Pa tudi kolikor sem ženske spoznal ponavadi niso ravno vzor čistoče, pa pošteno dvomim, da sem samo jaz na take naletel.![]()
Glede na to, da je bila mama, kar situirana in urejena navzven, starejša hčerka je navzven izgledala dosti atraktivno in bila vizuelno zelo privlačna...mlajša pa ni dosti zaostajala za njo...res ne bi pričakoval takšne slike.
Torej navzven so izgledale urejene...doma je bila pa slika dosti drugačna.
Zakaj je pa fotr pobegnil si pa ne upam ugibati(upam, da me ne boš vprašala zdaj kaj ima oče veze pri vsem tem in kakšno vlogo igra v vsej tej zgodbi
)
obliterator napisal/-a:Glede na to, da so praktično na vseh področjih ženske že enakopravne moškim, bi bilo smiselno predvidevati, da bo tudi moška populacija prevzela del hišnih opravil, saj je bilo to včasih izključno v ženski domeni.
In iz osebnih izkušenj lahko rečem, da se te stvari premikajo na bolje. Kar se pa meni zdi zabavno je, da se vedno več ženskam kratko malo j*** za ta stvari in raje posedajo in nakupujejo in podobne stvari. Seveda si me drznem posploševati moje opažanje na celotno žensko populacijo, vendar se opazno pojavlja nek trend.
Bi mogoče katera hotela to pojasniti.
obliterator napisal/-a:Kar se pa meni zdi zabavno je, da se vedno več ženskam kratko malo j*** za ta stvari in raje posedajo in nakupujejo in podobne stvari. Seveda si me drznem posploševati moje opažanje na celotno žensko populacijo, vendar se opazno pojavlja nek trend.
Bi mogoče katera hotela to pojasniti.
LuvDancin napisal/-a:*hox* napisal/-a:Moj fant naredi vse kar je treba.
Moj tudi. Posesa flet, poriba, zlikat si zna, oprat tudi, kuha ful rad in zlo dobr ... Za ožent!
LuvDancin napisal/-a:*hox* napisal/-a:Moj fant naredi vse kar je treba.
Moj tudi. Posesa flet, poriba, zlikat si zna, oprat tudi, kuha ful rad in zlo dobr ... Za ožent!
ryu10kyu napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:*hox* napisal/-a:Moj fant naredi vse kar je treba.
On morda je...ampak ali se vprašaš ali si ti za oženiti (oziroma omožiti)?
renatka_ napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:LuvDancin napisal/-a:*hox* napisal/-a:Moj fant naredi vse kar je treba.
On morda je...ampak ali se vprašaš ali si ti za oženiti (oziroma omožiti)?
Sej ni nobena napisala, da ona pa to ne zna/ne počne?