Tysia napisal/-a:Boris, siliti otroka v vegetarijanstvo in siliti otroka jesti svinjino je nekaj zelo podobnega.
Strinjam se z barbiko_444, ko pravi, da naj otroku nudimo vsa živila in mu pustimo prosti izbor.
Tudi jaz se strinjam z njo, zato pa pravim, da moramo vendar otrokom dati na izbor vsaj! beljakovinsko zelo hranljive deževnike in pa gosenice. Vsa živila namreč. Čakaj... vsa? Sem še kakšnega spustil morda? hm hm hm... Avstralski deževniki imajo nad 70% beljakovin. Mnjami mnjami ane...

Bele miške, žabice, polži (previdno s hišicami, da se vam ne vname slepič),...
Kar si povedala o družbenih vzorcih... jebeš to, družbo usmerjajo gospodarstveniki, ki želijo moč nad potrošniki. Krave so skomercializirane, kače in mačke pa v Sloveniji pač (še) niso.
Ja ja ja, ja zakaj pa jih potem niso jedli naši dedki in babice, če so slednje užitne? Prednosti in koristi vzreje, religija in pa (stara) navada (je železna srajca) dodajo svoje.
Če greš Hinduincem npr., oni podgan ne bodo jedli zaradi veroizpovedi.
Hindu Rat Worship Documentary Part 2:
http://www.youtube.com/watch?v=0Eejioa_iz8&feature=related
Glede genov in metabolizma... ja kaj pa po tvojem imata podgana in pes v telesu takega, da človek ne bi prebavil njunega mesa vsaj tako (kao dobro) slabo, kot svinjskega? Saj ni treba da ješ podgane, ki so hodile po kanalizaciji in zaužile vsepolno strupov, ki bi preko zaužitega mesa prešli v človeka. Lahko odpreš tudi podganjo farmo in jih injeciraš s steroidi, da bodo tako lepe zdrave in z velikimi zizki, kot naše Slovenske! krave. Nazadnje jih boš lahko verjetno celo molzla.
Podganje mleko Ca++, brez holesterola, z omega 3 maščobnimi kislinami. Posebej priporočljivo za bolnike z osteoporozo in pa tiste s kislimi možgani.
Babe Movie Trailer... tegale pogledam in me prime, da bi šel na vročega psa... jejmo vendar nižje inteligentne. Svinja je zelo inteligentna. Jejmo raje idiote. Prasci so med snemanjem tega filma pojedli vse prašičke (bilo jih je več, čeravno so igrali isto vlogo... kdo bi jih ločil).
Morda pa pride sčasoma na Zemljo višja rasa, ki bo dobro prebavljala tudi človeško meso. Najprej človeške parklje, potem stegna, ledvice, srce, jetra, in pa specialiteto, ki jo bodo ponujali le v najboljših restavracijah - humanoidna decova jajca in babji klitoris.
Konj ne bodo jedli... njihov bog si je namreč izmislil, da je konj sveta žival.