važn je d se mata rada..
nevem zakaj majo usi neki proti velikam razlikam u letih...
k d je važn kok sta stara..važn je sam kok sta zrela...
ena punca je loh pe 15h bl zrela kt ena pr 22h...
to je čist odvisn od posameznika

ryu10kyu napisal/-a:Redkokdaj naletiš na žensko, ki jo do 25 leta ne pegla v glavi. Torej leta res niso pogoj za zrelost.
Tako da ali je stara 15 ali pa 23 je skorajda isti klinc.
ryu10kyu napisal/-a:Redkokdaj naletiš na žensko, ki jo do 25 leta ne pegla v glavi. Torej leta res niso pogoj za zrelost.
Tako da ali je stara 15 ali pa 23 je skorajda isti klinc. So malo drugačne fore in drugam usmerjena pozornost v glavi je pa isti temelj.
Morda so mlada dekleta bolj naivna in prej nasedejo nekim besedam, toda konec koncu gre tu zameriti tistemu ki to izkorišča in ne dotični osebi, ki je iskrenih in naivnih namenov in bolj čustveno dojemajo svet in vsako situacijo, ki se ji zgodi.
fun napisal/-a:Če pa ima 15letnica fanta 20+, bo on (razen v primru da je še bolj otročji in nezrel k ona) nekakšni "duhovni" vodja zveze...
Zdi se mi pa čist normalno bit pri mojih letih s 5 let starejšim. Še zdaleč ne morem trdit, da razmišljamo enako, kljub temu pa gre vendarle za 2 odrasla človeka...
p!ka napisal/-a:In izjave v smislu: ni čudno, da si 20-nekaj-letnik želi 15-letnice, saj sta v končnem nekje na istem mentalnem nivoju. se mi zdijo totalno mimo, ker po tem sklepam, da če bi mela pr 20-ih 20-letnega fanta, bi meu on mentalno 15 let. Yea...