exdancer napisal/-a:če ti je še naprej prioriteta prijateljstvo?? ja seveda mora biti človeku prioriteta tudi prijateljstvo. ni treba da je samo to na prvem mestu, lahko si več stvari deli to takoimenovano prvo mesto. definitivno sem pa js proti temu, da se s prijatelji kar prekine stike, samo zato ker si zaljubljen
Kje sm pa napisala, da se prekine stike?

Jst sm pisala na podlagi svojih izkušenj, ko so mene obtožili, da nikol nimam časa za njih.ampak kot sm rekla, prejšnji način življenja, zabave usak tadrug dan in to, mi pač ne sedejo več:mi pomenijo druge stvari več.
se strinjam, taki dnevi se počasi končajo, ko si v zvezi. ampak sj prijateljev nimaš samo zaradi takih dogodkov?! ali pač??
mislim js mam prijatelje še zaradi marsikatere druge stvari. in je žuranje le postransko. tko da se mi ne zdi, da bi mogla zarad zveze še vse kavice in kuhane vinčke ipd. ukint. in tud občasno se da it žurat. sj ne grem iskat tipov vn grem se sprostit s svojimi kolegicami.
ne nimaš sam zard takih dogodkov, ampak večinoma ti težijo zarad tega.Namreč lej, prej si bil z eno osebo skos, pripravljena sta bila skupaj na use in use in usakogar, potem pa kar naenkrat nič več žuranja in usega.In težijo, ampak sori, če mi ne sede mi ne sede, kdo si sploh ti (tretja oseba), da mi boš težil kaj moram in kaj ne?Prijatelji znajo bit kdaj tud prekleto posesivni!
In nihče ni reku, da se kavice in kuhane vinčke, pa tudi občasne žure ukini.Mislm kukr komu sede, jst svojga žuranja z njimi nism ukinla zarad njega, ampak so me že pred tem mogl ene parkrat prrecej prepričvat da sm šla.Pač se mi ni dal več, moj fant je bil pa samo pika na i.enostavno, določene stvari so pač minile.Na kofetih s kolegicam pa še zmeri sedim po tri ure

ne, narobe pa je s takimi ljudmi, ki misljo, da majo samo oni prav in nihče drug. ne moreš rečt, da se motijo ljudje, ki tega ne razumejo. pač še nimajo take izkušnje, samo zaradi tega niso nič slabši.
ne maram pretirane posesivnosti in mišljenja v smislu; če ne greš z nami nas ne maraš in podobno.Pač je treba razumet, če špa ne razumeš, pa spoštovat mojo odločitev.Če se mi ne da in če nočem pač nočem, sori.Lahko greva na kofe za tri ure, lahko greva v šoping al pa na izlet, sam ne vlači me po krajih na katere tud pomislm ne več.
In res nevednost ni kazniva, ampak kot sm rekla, pač spoštuj odločitve.
no, brez zamere, ampak če bi tale tvoj zadn stavk res zdržal, potem nebi smela na začetku napisat, da hočeš biti prva in ne druga. ker v momentu, ko želi biti punca povsem na prvem mestu, vsi vemo, da pridejo zravn še razna teženja v smislu...kam pa greš? dj grem s tabo.... ja kje si pa bil? itd.... se motim?
če se ti zdi, da je želja po tem, da sem prva pri njemu, to da je na ketni, ja potem je pač na ketni.Jst v ljubezen vložim celo sebe in pričakujem to tudi od partnerja.Ne pa da se najprej pokliče pet frendov, nato šele mene.Žal, za čas krajšat mu pač ne bom.in kot sm že pisala v drugih temah, jst pričakujemo od partnerja mal več kot pa samo bežna videvanja po mal časa.
Ne, jst nikol ne težim; dej grems stabo, razen če se gre v šoping, takrat protestiram da grem zraven

Julia...tud jst mam rada svoje prijatelje, brez skrbi...In hvala bogu da imam take, ki use to razumejo.tist ki pa ne, pa pač, žal, ni moj prijatelj, če mi misli skoz morit in mi ukazvat kaj morm počet in me silt v nekej kar nočem.