poslikava sten/vzorci za stene [ZT]
-
- Cosmopsiho
- red*cherry
- Kofetarica
jaz sm si svojo sobo poslikala sama z akrili.na eni steni mam nekega hipijevskega zmaja(pač plod domišljije),na drugi indijske ornamente pa par vilinskih simbolov.ful je dobro ratalo.pa grendica mi je hudo Matildo narislala.včasih pa sm jo mela pregrafitirano,am ne v umetniškem slogu.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
estrella' napisal/-a:Pozna katera kakšno fajn stran s fotkami, takih bolj odštekanih sten. Pa ni nujno da so neki vzorci, lahko tudi navadne stene v različnih barvnih odtenkih. Iščem ideje hehe
http://www.weconhome.com/ Esprit home ma takeeee odštekane vrozce da dol padeš! Kolegica je enkrat prnesla kataloge in smo se use babe kr cedile ob gledanju tistih tapet...

-
- Cosmopsiho
V moji sobi pa stena izgleda takole:
Sicer je res, da bi bilo treba malo obnovit, ker je barva zbledela, vendar pa razmišljam, da bom spomladi itak belila in bom gor narisala kej drugega.
Poleti pa sem risala na stene sestrični - obsedenki Winnie Pooh-ja
V glavnem, idej je dost, samo sten mi zmanjka

Sicer je res, da bi bilo treba malo obnovit, ker je barva zbledela, vendar pa razmišljam, da bom spomladi itak belila in bom gor narisala kej drugega.
Poleti pa sem risala na stene sestrični - obsedenki Winnie Pooh-ja

V glavnem, idej je dost, samo sten mi zmanjka

^ loh k men prideš kej narisat, mam dost sten, pa čist bele, dolgočasne... 

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going