novantasei napisal/-a:Yesa napisal/-a:Gresta kdaj skupaj ven, te kdaj kam pelje? Stavim da nikamor!
Ja, skoz mi "teži", da bi kam šla in ja, povsod greva skupi. Z mano hoče it kupovat cunje, z mano hoče it ko dajem perilo sušit, da mi bo pomagal, z mano hoče it do sestre ko ji samo nekaj nesem... Več al manj je skoz doma pr meni, kjer se dobro počut, jst z njim pa tud- ja MSN, jst sm tista, k mam probleme z njegovim fotrom...
Tuki je tok stvari nabasanih, da niti ne vem več kaj me bolj moti. Ampak ok nebi končau z mano za nič na svetu, kr me ma ful rad in bla bla bla... In tudi zaradi njegovega fotra noče končat z mano in ga ne zanima, kaj si on misli.
Pustila bi ga, a je po drugi strani tok uredu fant, mislim, takih ne srečaš pogosto....pa super se razumeva glede na to, da sm jst malo zajeban karakter včasih...in pomojem ni dosti fantov, k bi bli tok razumevajoči...
Strah me je, da mi bo potem, ko bi ga pustila žal, da bo s kakšnim drugim fantom še slabše in se bom potem tepla po glavi...
Po drugi strani pa me tok stvari kdej moti... In ja, sm že ugotovila, kje mora bit problem- mogoče v meni, samo rabla sm enko, ki mi je to spet povedala. Ni samozavesti, čeprau mislem, da je, ampak samo playam... Kako nej gradim na samozavesti? Miselm...mogoče mi jo tud on malo zbiva- sej lahko se kteri zdi to smešno, ampak ni več tega, da čutiš kako si te želi, da bi te... Sej veste o čem govorim... Sploh ne vem, kaj naj naredim, da bi kaj naredila na samozavesti... Sej vem, da je neumno vprašanje, vendar kaj je ktera od vas naredila, k je mela isti problem??

Nimam ravno takšnega problema kot ti, skupnega imava predvsem nizko samozavest.
Jaz recimo nisem zadovoljna s svojim izgledom, določene stvari pri mojem karakterju me motijo in v bistvu sem pogruntala, da pri fantu prav iščem to, da lahko zaključim, da on tudi ne mara istih stvari na meni. Recimo tipičen primer je bil, ko sem jaz enkrat hotela seksat, tip je bil pa zmatran in to sem jaz takoj povezala s tem, da sem mu neprivlačna. In sem naredila celo dramo iz tega. Pa veliko je bilo takšnih stvari.
V bistvu nasvet je to, da ne domnevaš in da ne zaključuješ stvari, kakšne naj bi bile. Da čimveč govoriš o svojih čustvih z njim, da bo razumel kako se počutiš. S tem, ko mu ti brskaš po stvareh nisi iskrena z njim, mu ne zaupaš, ti se slabo počutiš, on pa sploh ne ve, zakaj se gre in posledično se tudi on slabo počuti. In če boš ti govorila svojih čustvih, svoji ranljivosti in šibkostih, se bo tudi on odprl in mogoče, ko bo on govoril o sebi in o svojih čustvih, ne boš imela več potrebe, da bi iskala po vseh mogočih stvareh, da bi ugotovila, kaj se mu plete po glavi.
Nama je to pomagalo (sicer sem še daleč od popolnega), vendar je pa res, da so bile moje domneve, vedno samo plod moje psihotične glavice, ne vem pa kako je s tem, če te je fant že razočaral... verjetno težje.
Drugače pa mislim, da je pomembno ali je to tvoje nezaupanje posledica tvoje nizke samozavesti (ker to pomeni, da tudi, če boš dobila drugega fanta, boš še vedno ista - kar pomeni, da je problem v tebi) ali tega, da se ti je v preteklosti že lagal.