Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Iskren! Ja itak! Sam seb v glavo pljuva! Včeri je reku v kamero, da bo gledu tut na to, kakšni so bili tekmovalci prej...ko je bil pa pred družino jim je pa neki klobasav tam, da bodo ocenjeval samo glede na to kako bo dober hlapec! Ne mi o Goranu pa o njegovi iskrenosti, ker so to čist protislovja! :D
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

on dejansko sam sebi verjame da je brezmadežen in da ima res prav. V bistvu poznam veliko takih oseb, za katere ljudje vedo da tričetrt iz njihov ust je larifari, vendar ti ljudje sami sebi verjamejo ker živijo samo za svoje mnenje in so že sami sebe siti, vendar nočejo kar tako popustiti pod pritiskom drugih. Če je katera razumela kaj sem hotela povedati... :D in prosim ne mi o goranovi iskrenosti. Tudi ne rečem da so ostali člani družine iskreni, še zdaleč ne. Ampak prosim vas, živite v iluziji?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

no..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

nia ma kje ti pobiraš te informacije? :D
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

no NIA, zdej si dobila potrditev da ne smeš glih vsega vzet zdravo za gotovo kar slišš :wink: ... me je kr mal presenetl, da so zbral Segeja, čeprov se je dost "kulturn" obnašu odkar se je vrnu na kmetijo in mi sploh ni šu več tok na jetra...

zgleda pa zdej, da bo šel v dvoboj Miha kar pomen da Cirila zvisi... vsaj tko je blo razbrat z napovednika za jutr... ampak vprašanje če ni to spet sam nategancija da bomo že misll kako vemo kaj se bo zgodil in bomo pol čist frapirani ker smo narobe misll :D ... po moje si sicer Cirila pa Miha glihtok zaslužta finale k Serdžo
The secret of success is consistency of purpose.
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

joj, mene je pa danes to presenetiloooooo :eek: Sem bila ziher, da gre Cirila direkt v finale.

Ju3 bo pa res napeto, ker znajo presenetiti s temi napovedniki. Včeraj je tudi kazalo tisti del, ko Cirila joče in reče "hvala za zaupanje". Sem bila 100%, da gre v finale.... Danes je pa spet bilo to z Mihom, tako da vprašanje, kako in kaj bo ju3. :)

~NIA~, moški in ženska gresta samo na znanje tako, da žaga odpade. :oops: :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ t
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ tko je pisal v Vikendu pa mislm da je Špela že enkrat prej povedala
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

t:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ no ja, tole pa nau držal... tud žaga je bl boj na moč kt pa spretnost... kr probej en drvu v čim krajšem času prežagat pa boš vidla kok te bo roka bolela pa kakšn musklfiber boš mela drug dan... zdej si pa še predstavlej kako se ena švohcana 60 let stara mamca bori na žagi z nabildanim 30 letnikom pa če je to enakovreden boj... i dont think so

drgač me je pa letos, k sm gledala tole zadevo ornk prjel, da bi se tud sama naselila na eno tako kmetijo (no mal bl moderno varianto) in mela tam vse možne živali in mir... eh ja, wishful thinking :/
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tre!
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a crapY »

Krneki kr miha je sou domou, finalista sta Cirila pa ser--GEJ, pa lih tok sm hotla vidt dvoboj med ser-GEJom pa miho :(
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Men se zdi pa prov, da gre Cirila naprej. Bi bla zlo razočarana, če bi šou Miha. Cirila si zasluž finale, ker je res skoz delala na kmetiji, kuhala za vse itd. Tk, da ji prvošm. Mi je šel pa dons un Robert na jetra, k bi kr neki taktiziral, k je bil en cel tedn na kmetiji...da bi pa takle lolek dnar dubil, to pa res ne bi blo fer :? Itak se mi ne zdi fer, k se kr neki vračajo na kmetijo pa majo nove možnosti, tisti, k so že izpadli. Neumna pravila...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tboju :P
Odgovori