Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Yesa napisal/-a:Mene pa moti da jaz nikoli nisem z njim ko se ga on napije. Ko gre s kolegi vewdno pije, ko pa gre z mano pa nikoli. Pol pa se kje odzuni srečamo pa ga pol itak peljem domov ko je že tak bogi da več nemore stat. Nisem še pa mela prilike da bi bil lih tak malo pijan , da bi lahk bla kaj zvlekla od njega. Včasih kaj pove po resnici, ko trezen ne , sam se nemorem dolgo menit z njim kr mi pol zaspi :? Sm se pa zadnjič na rd on njegovega bruderja ful napila in sem ležala neki odzunaj pa sploh nism vedla za sebe. Vem da sm naredla veliiiikansko napako, ker tud menni ni bolj groznega kot to da je neka punca vlita do kome. Ampak problem je biu u tem, da sm se spoznala z bratovo punco in ble sma ful vesele kr mama pač obe ''brate'' al kak naj to povem in sma začele ful na eks pit vodko. Js pa drugač nič ne pijem in se me je zelo prijelo, pa sploh nevem kdaj. Spomnim se dogodkov, ampak ne vsega. Mi fali slika. Njo so pelali domov, mene pa tud takoj zatem...in to moja ( bodoča upam DA )
''tašča''. Spravla me je v sobo, tam sem malo pobruhala, vse je ščistla za mano, oprala mi je cote za naslednji dan, skuhala zajtrk, kavo,čaj...Mene je tak sram da bi se v zemlo pogreznla. Še moja mama ko ma atija 30 let ne pije pred taščo , jaz šmrkla pa sm jim tam vse pobruhala. Ful sem se ji zahvalila in se opravičevala in moj in njegovi govorijo da je vse ok, da razume, da je ona tud bla mlada in da ga je kdaj spila....Sam , vem da to ni lepo in sploh ne upam it tja.Nisem že bla 14 dni in jih pogrešam ampak me je sram. Vem da sm zajebala,nebo se ponovilo, ma mogoče kera kak nasvet ?Plus tega da se njegova punca ful sekira kr misli da je svojemu fantu zajebala rd js mam pa tud slabo vest da sm mu ga js tud , kr sma ble obe čista koma. Ampak on je reko da nism jes kriva, da ji nisem jes vlivala..no saj ona pa meni ne :? Nisem se še z nobenim menla od takrat, čeprav mi moj pravi da je vse ok, da ni noben jezn na mene,sam vseeno mi je tak grozno hudo....no, ful na bed ne.

hahah :D rES nezavidljiva situacija in te cist razumem :D ampak ce so tak rekli, potem naj te res ne skrbi, bo se bolj cudno ce se jih bos izogibala :wink:

men se je pa zgodilo da sva enkrat sredi dneva seksala v njegovi sobi, in je nekdo prsu v sobo...in je sam stau, pol pa zapru vrata pa sou vn..in noben od naju ni vidu kdo je to biu, on je pa jasno vidu naju oba lepo tam v akciji..in mene je blo TAKO ZELO SRAM...pa ni mi problem to da me je nekdo vidu, to me drugac bk ce je nepoznan :D ampak je biu nekdo iz njegove druzine, en odrasu clovek...in me je blo fuuul sram da bi se kdaj prisla k njim, no pa sem, pa noben me ni pojedu :D
misswho
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a misswho »

no go... če se napije, je čist brez veze, da se kej z njim pogovarjam... sam teži...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

merisima napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Na tvojem mestu bi nesla samo pecivo, brez litra, drugače te bodo še bolj zafrkavali :)
owje,znalo bi se zgodit.
ma kej češ,vsakemu se lahk to zgodi,a ne?
ma mi2 sva se ga včerej malo spet nažveplala.šla sva sam na pir pa je pol vsega zravn ratalo.in se skorej nič ne spomnemo.ne veva nit kdaj,kak in kod sva domov pršla ter zaspala oblečena ter obuta v bulerjih.matr...to sva pa midva in jack daniels,ne?dans mam takega mačka i slabo mi je za popizdit.tak pa že dolgo ne.pa hrbet me boli-zgleda da sm se nekje zložit mogla in on se ne spomne.pa sprašuje me kr nekej pa sploh ne znam povedat.ne vem koga sm vidla,s kom se menla in kaj sm se menla.vbogi revček pa zdaj že cel dan na kavču spi in imamva cedevita day :lol: da smo barem včerej znali,da je sok tak dobr :lol: .

Saj ponavadi pride do najhujših black out-ov od alkoja ravno takrat, ko se meniš samo za kakšno pivo ali dve, pa iz tega rata vse možno (na koncu že vodka party). :eek: :D Yesa, ne sekiraj se. Nimam več kaj dodat kot to kar so ti že punce pred mano svetovale - kakšno pecivo nesi njegovim staršem in to je to. Meni se je enkrat pri bivšem zgodilo, da sva pila pri njegovem kolegu doma in me je jegr čist zdelal. Na začetku sem bla cela afnasta češ daj dragi, pij z mano, greva na eks pa take fore sem mela. Ful sem bla v elementu pa vse, ker sem od prej bila vajena, da jaz več nesem kot on (očitno samo pri pirih), nakar je naenkrat ratala tema. Mislim ČISTA tema. Baje sem mu zaspala v naročju, on me je pol nesel v avto in odpeljal k njemu domov (v bližini je blo), mene spravil spat, on pa je s fotrom in mamo še mal vinček pil. :lach: Mi je še danes smešno, obenem pa še zdaj ne vem, kaj so njegovi v resnici vprašali zame oz. kaj si mislijo o tisti noči. Bivši mi je naslednje jutro rekel, da je njegov fotr sam vprašal kje sem, pa je rekel, da spim, ampak so si verjetno še kakšno "zanimivo" podrobnost izmenjali. :unknown:
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

Haha,no me veseli da nism jes edina ko se ji to dogaja. Sm že misla da bom dobila kakšne vzgojne odgovore ampak ve ste pa res face tule :P Ja se ga pa rajš še petkrat napijem ko da naju kdo vidi sexat. Bed ne. To pa res. To bi mi blo še bol nerodno:S
Ja dans bom pa verjetno res šla kaj k njim domov, pa upam da bo vse ok.
Zadnjič spremenil Yesa, dne 05. Jan. 2009 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Yesa napisal/-a:Haha,no me veseli da nism jes edina ko se ji to dogaja. Sm že misla da bom dobila kakšne vzgojne odgovore ampak ve ste pa res face tule :P Ja se ga pa rajš še petkrat napijem ko da naju kdo vidi sexat. Bed ne. To pa res. Sam nevem, vseeno bi pa rajš vidla da me nekdo od njegovih zaloti ko pa od mojih:S To bi mi blo še bol nerodno:S
Ja dans bom pa verjetno res šla kaj k njim domov, pa upam da bo vse ok. Pa saj vem da bo, sej so stari res kul. Sam , odzadaj za tem da sm bla pijana je še en drug problem, sam vas nebom nekak morila s tem :wink: Nekaj pa tud morem znat sama uredit a ne?

ma seveda.vsakem se zgodi...in vrjemi,da ti se je bolše nažveplat kot pa da si zalotena med seksom :oops: meni se je to zgodlo preden sm začela živet pr njemu...sva spala v spalnci od staršev,mama je šla v drugo sobo spat,fotra pa ni blo čez viknd doma.in zjutraj ko sva se zbudla je bla akcija in kar naenkrat so se odprla vrata spalnce(pozabla sva se zaklenit :wall: )in je pred vratih obstal njegov fotr,ki se je "prezgodaj"vrnu.ajme sramote pri kosilu in še zdaj mi je nerodno pred tastom...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
WannaMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a WannaMe »

Haha, ko je bil moj nazadne nažgan sem bila jaz zunaj s svojo žensko družbo on pa z moško.
In me je klical okrog treh zjutraj in mi pel: Rad jo imam, ljubim jo, vem da ona ona čuti to... V ozadju si pa slišal ''spremljavo'' prijateljev, ki so se nekaj trudili zraven :P

Pa nasplošno ful ne vidim rada, da je nažgan, ker sama ne pijem, ampak to mi je blo pa toook lepo da ne znam opisat :) :D
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja valda js bi tud bla vesela če bi mi kdo kaj zapel, pa magari bi biu pijan :) Ampak nikakor niti ne dosežem tega da bi šla skupaj ven.

To je mem tud vedno strah da bi kdo uletel noter, sam pr men ponavadddddii trkajo :?
Zadnjič spremenil Yesa, dne 05. Jan. 2009 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Jz sm full vesela da moj ne pija sploh alkohola ker meni to tako smrdi :oops:
Je že boljše, da trevo kadi, čeprau ne bi mela nič proti, če bi tudi to nehau. Ampak kašno veselje more tudi imet :hearts:
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
bucii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucii »

mojmu gre sama filozofija po glavi. že tko ima tako domišljijo k je pijan pa ga sploh ne dohajam. pa ponavad me ima takrat tok rad da mislm da me bo zadušu :) drgač pa sploh ni nasilen še skregat se noče niti ko je trezn niti pijan.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

pepelčica napisal/-a:Jz sm full vesela da moj ne pija sploh alkohola ker meni to tako smrdi :oops:
Je že boljše, da trevo kadi, čeprau ne bi mela nič proti, če bi tudi to nehau. Ampak kašno veselje more tudi imet :hearts:

Js pa raj vidim da se ga napije ko da bi kadil ploh pa travo. Nwm no, trava mi je tak....sovražim te stvari.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Ma ja samo je alkohol bolj škodljiv kot trava. Še je rekel da ko je pijan postane nadležen tako da meni je že boljše tako :D Čeprav niti pribljižno e odobravam trave.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

No saj, vsak ma svoje veselje in vsak mamsvoje poglede na neko stvar. Če komu ustreza trava mu pač ustreza, jaz sem pa vesela da moj ne kadi da pač sam pije tu pa tam:)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

enako. mi je 100x boljše, če pije, kot da bi kadil. že čiki mi grejo na živce, trave pa itak sploh ne prebavljam :evil:

ampak vsakemu svoje.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^uh, jst če mam za zbirat ta trenutek zberem rai čike, kr je zmanjšu na 2 cigareta na dan =)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

Moj ga je spet v petek po šihto zažingal s kolegi.in iskreno povedano da sm bla ful jezna,ker ga ni blo domov,tak da ga sploh nism čakala v sobi,kjer ponavadi spiva.od jeze sm si ruknla oba pira,ki sm jih kupla za naju,da jih spijemo,ko pride domov in sm bla tak jezna,da sm jih iz kaprica sama spila in zaspala nevem kolk je bla ura(že sitni satovi).pa sm že lepo spala pa tud sanjala sm nekej,ko me je zbudu.sm že mela prpravljen monolog,kaj mu napopevam...pa me je vprašal če sm pir pila vrnila sm mu z vprašanjem če ga mogoče on ni...pač bil nasekan in to pošteno!da bi mu vrat zavila kak sm bla jezna,ker ni mogu javit sam da ga takoj po šihtu ne bo,ne pa da mu jaz večerjo kuham.to me najbolj razpiči,da mu jest zrihtam pa ga ni.in me tip nekej objema,jaz se delam nedostopno,ravnodušno...pa mi reče :Veš kaj so danes na radiu rekli?da ti moram rečt Lljubim te draga.in P***a ostanem brez besed.prasec,kje je to pobral...kdo ga je nadrajsla da če mi to reče da ne bom bla jezna...sej je vpalilo...sej ni kaj...sam skorej me je kap,zat ki to besedo na Lnikoli ne reče.
In spet je bla stara zgodba z njegovi čustvenimi izlivi,fantaziranjem in filozofiranjem...jaz bi spala,njegovi možgani pa v polni akciji...matr mu alko naredi to,kar drugim trava.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Odgovori