Yesa napisal/-a:Mene pa moti da jaz nikoli nisem z njim ko se ga on napije. Ko gre s kolegi vewdno pije, ko pa gre z mano pa nikoli. Pol pa se kje odzuni srečamo pa ga pol itak peljem domov ko je že tak bogi da več nemore stat. Nisem še pa mela prilike da bi bil lih tak malo pijan , da bi lahk bla kaj zvlekla od njega. Včasih kaj pove po resnici, ko trezen ne , sam se nemorem dolgo menit z njim kr mi pol zaspiSm se pa zadnjič na rd on njegovega bruderja ful napila in sem ležala neki odzunaj pa sploh nism vedla za sebe. Vem da sm naredla veliiiikansko napako, ker tud menni ni bolj groznega kot to da je neka punca vlita do kome. Ampak problem je biu u tem, da sm se spoznala z bratovo punco in ble sma ful vesele kr mama pač obe ''brate'' al kak naj to povem in sma začele ful na eks pit vodko. Js pa drugač nič ne pijem in se me je zelo prijelo, pa sploh nevem kdaj. Spomnim se dogodkov, ampak ne vsega. Mi fali slika. Njo so pelali domov, mene pa tud takoj zatem...in to moja ( bodoča upam DA )
''tašča''. Spravla me je v sobo, tam sem malo pobruhala, vse je ščistla za mano, oprala mi je cote za naslednji dan, skuhala zajtrk, kavo,čaj...Mene je tak sram da bi se v zemlo pogreznla. Še moja mama ko ma atija 30 let ne pije pred taščo , jaz šmrkla pa sm jim tam vse pobruhala. Ful sem se ji zahvalila in se opravičevala in moj in njegovi govorijo da je vse ok, da razume, da je ona tud bla mlada in da ga je kdaj spila....Sam , vem da to ni lepo in sploh ne upam it tja.Nisem že bla 14 dni in jih pogrešam ampak me je sram. Vem da sm zajebala,nebo se ponovilo, ma mogoče kera kak nasvet ?Plus tega da se njegova punca ful sekira kr misli da je svojemu fantu zajebala rd js mam pa tud slabo vest da sm mu ga js tud , kr sma ble obe čista koma. Ampak on je reko da nism jes kriva, da ji nisem jes vlivala..no saj ona pa meni neNisem se še z nobenim menla od takrat, čeprav mi moj pravi da je vse ok, da ni noben jezn na mene,sam vseeno mi je tak grozno hudo....no, ful na bed ne.
hahah

men se je pa zgodilo da sva enkrat sredi dneva seksala v njegovi sobi, in je nekdo prsu v sobo...in je sam stau, pol pa zapru vrata pa sou vn..in noben od naju ni vidu kdo je to biu, on je pa jasno vidu naju oba lepo tam v akciji..in mene je blo TAKO ZELO SRAM...pa ni mi problem to da me je nekdo vidu, to me drugac bk ce je nepoznan