Kmetija
micamaca napisal/-a:eh, Goran je že čist ok, velik bl pr pamet kt marskdo drug... ma sicer dost težk karakter ker je trmast pa misl da vse najbolš ve, pa mal na otročji mu vleče vsaketolk... ampak drgač je pa dobr človk in bi mu prvošla če bi pršu v finale...
Se strinjam. Mislm Nia koko mu spoh lahko rečeš luzer... Rada bi te vidla pr njegovih letih!

Ma, meni pa Goran ni všeč sploh! Itak zna ponavljat samo ene 3 iste stavke. Vse se mu zdi nefer, da so ga izločili in osamili je taktika družine, ker se jim je zdel premočan nasprotnik, vsi razen njega se šlepajo, on je največ pokazal in naredil na kmetiji, samo on je vreden finala (ker je oh in sploh najboljši),... Po drugi strani pa ne razume, da je to vse le igra! Tisti, ki je bolj priljubljen, bo v tej igri prišel dlje. To je vedel že takrat, ko se je prijavil. In če nekomu to uspe brez dvoboja - tolk bolš za njega! Je pač prišel do finala z manj truda, ampak je prišel s fer igro. Isto Sergej. Je pač povratnik. Spet eno pravilo igre. Tu ni za moje pojme nefer stvari. Ja, si manj zasluži finale kot ostali trije, ampak bi ga raje videla v finalu kot Gorana. Goran pa še kar nabija: "Ja, je zmagal Sergej, ampak sem že povedal, se mi ne zdi pošteno. Najprej pride kot povratnik, potem pa še izbira dvoboj."
Jst bi si v primeru njegovega stalnega nabijanja enega in istega kar prste v ušesa nabila in začela: "Lalalalalalalalalala..." al pa ni znorela. Ker ga že preko ekrana včasih težko poslušam.
Pri Cirili mi pa ni všeč, ker nikoli noče ničesar povedat, ko jo Špela sprašuje. Pa to ne jemljem kot hinavščino, samo noče se nobenmu zamerit, če bo kaj slabega povedala. Al pa je to le en del taktike? Ker ona je med tistimi, ki najbolj taktizirajo. Sicer pa je to igra in če hočeš zmagat, je tudi taktika potrebna. Jst bi jo tudi uporabila, če bi me pripeljala do zmage.

Pri Cirili mi pa ni všeč, ker nikoli noče ničesar povedat, ko jo Špela sprašuje. Pa to ne jemljem kot hinavščino, samo noče se nobenmu zamerit, če bo kaj slabega povedala. Al pa je to le en del taktike? Ker ona je med tistimi, ki najbolj taktizirajo. Sicer pa je to igra in če hočeš zmagat, je tudi taktika potrebna. Jst bi jo tudi uporabila, če bi me pripeljala do zmage.
~NIA~ napisal/-a:beretta napisal/-a:micamaca napisal/-a:eh, Goran je že čist ok, velik bl pr pamet kt marskdo drug... ma sicer dost težk karakter ker je trmast pa misl da vse najbolš ve, pa mal na otročji mu vleče vsaketolk... ampak drgač je pa dobr človk in bi mu prvošla če bi pršu v finale...
Se strinjam. Mislm Nia koko mu spoh lahko rečeš luzer... Rada bi te vidla pr njegovih letih!
v njegovih letih bom jst lahko povedala da sm že kot otrok vidla kravo v živo in bila na kmetiji (on jo je v njegovih letih videl prvič od blizu zdej na tej Kmetiji!!!), lahko bom rekla da znam za silo kosit s koso (on je v svojih letih prvič to počel na kmetiji). lahko bom rekla da nism tko zagrenjena in da poslušam tud druge, ne bom se obnila stran, ko bojo govorili drugi, ki imajo drugačno mnenje od mene, ne bom govorila eno in delala drugo, pustila bom tud drugim do besede...
še kaj?
Ja Nia... to da si že kravo vidla v živo, pa da znaš kosit pa res predstavlja največ kar človek v življenju lahko doseže...

sarita napisal/-a:Ma, meni pa Goran ni všeč sploh! Itak zna ponavljat samo ene 3 iste stavke. Vse se mu zdi nefer, da so ga izločili in osamili je taktika družine, ker se jim je zdel premočan nasprotnik, vsi razen njega se šlepajo, on je največ pokazal in naredil na kmetiji, samo on je vreden finala (ker je oh in sploh najboljši),... Po drugi strani pa ne razume, da je to vse le igra! Tisti, ki je bolj priljubljen, bo v tej igri prišel dlje.
ja, to je eden njegovih glavnih problemov... da čist preresn jemlje ta šov in sebe v njem... vsakič znova to opažam... ampak vseen mislm, da je u privat lajfu čist kul človek... nobody´s perfect anyway

The secret of success is consistency of purpose.
beretta napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:beretta napisal/-a:Se strinjam. Mislm Nia koko mu spoh lahko rečeš luzer... Rada bi te vidla pr njegovih letih!
v njegovih letih bom jst lahko povedala da sm že kot otrok vidla kravo v živo in bila na kmetiji (on jo je v njegovih letih videl prvič od blizu zdej na tej Kmetiji!!!), lahko bom rekla da znam za silo kosit s koso (on je v svojih letih prvič to počel na kmetiji). lahko bom rekla da nism tko zagrenjena in da poslušam tud druge, ne bom se obnila stran, ko bojo govorili drugi, ki imajo drugačno mnenje od mene, ne bom govorila eno in delala drugo, pustila bom tud drugim do besede...
še kaj?
Ja Nia... to da si že kravo vidla v živo, pa da znaš kosit pa res predstavlja največ kar človek v življenju lahko doseže...No pa sej se vidi...
beretta, obesla si se na manj pomembni stvari

micamaca napisal/-a:ja, to je eden njegovih glavnih problemov... da čist preresn jemlje ta šov in sebe v njem... vsakič znova to opažam... ampak vseen mislm, da je u privat lajfu čist kul človek... nobody´s perfect anyway
A ga poznaš v privat lajfu, da ga braniš? Jst ga ne, zato povem, kar vidim na TV. Lahko pa v njegov plus rečem, da je majster, ko je treba neki iz lesa ustvarit (spet, kolkor sem na TV vidla).
sarita napisal/-a:A ga poznaš v privat lajfu, da ga braniš? Jst ga ne, zato povem, kar vidim na TV. Lahko pa v njegov plus rečem, da je majster, ko je treba neki iz lesa ustvarit (spet, kolkor sem na TV vidla).
a sem kje napisala da ga poznam??... glih tko kt ga ene "napadate" samo na podlagi tega, kar ste vidle na Kmetiji, ga jst "branim" na podlagi tega, kar sem prebrala o njem, vidla na TV in slišala... in če bi mal bl pozorno brala bi opazila, da ga ne branm tko obsedeno kt ga drugi kritizirate... gotov ma slabe in dobre lastnosti ker je samo človek in prov rada bi vas pametnjakoviče vidla, kako bi se obnašal v enem takem realityu... ker kokr sm do zdej spremljala je večina folka k sodeluje v takih šovih itak mal

micamaca napisal/-a:... ker kokr sm do zdej spremljala je večina folka k sodeluje v takih šovih itak mal... z redkimi izjemami
Sej zato se pa jst ne bi prijavla... hihi...
Samo hočem rečt, da lahko nekoga oceniš na podlagi nečesa, kar vidiš. Če ga poznaš, lahko rečeš, da je dober in fajn človek. Če ga pa tudi ti ne poznaš, tega ne moreš rečt, da je v real life super človek. To sem hotla rečt. Ker za moje pojme se na TV ni najlepš pokazal.
Lahko pa, da so vse zrežiral in ga je POP TV ekipa slabo prikazala, da bi bila gledanost večja. Pa še ostalim plačal, da se skregajo z njim.

to je jasno ko beli dan, da je večina stvari zrežiranih... itak ne bi brez teh kregov z Goranom mel niti pol take gledanosti, s katero se hvaljo zdej... tko da so to gotov dodatno potenciral, ker folk zmer najraj gleda če se dogajajo kakšne pizdarije, če se kdo krega, joka, ipd.
drgač je pa men recimo Kmetija še najbl všečn reality, ker se dogaja v naravi in ker morjo sodelujoči tud kej koristnga narest pa pokazat, ne se pa sam afnat... BB-ja pa še nikol nism gledala in ga tud ne mislm, ker tist mi je pa res totalna bedarija in živ dolgcajt... tm so šele tapravi pacienti, z voditlco vred
drgač je pa men recimo Kmetija še najbl všečn reality, ker se dogaja v naravi in ker morjo sodelujoči tud kej koristnga narest pa pokazat, ne se pa sam afnat... BB-ja pa še nikol nism gledala in ga tud ne mislm, ker tist mi je pa res totalna bedarija in živ dolgcajt... tm so šele tapravi pacienti, z voditlco vred