osamljena napisal/-a: izgubila sem možnost da bi bila končno srečna
srečna si lahko ne glede na to ali maš fanta ali ne. Začni najprej delat na tem!
Srečno
osamljena napisal/-a: izgubila sem možnost da bi bila končno srečna
butterfly_87 napisal/-a:osamljena napisal/-a: izgubila sem možnost da bi bila končno srečna
srečna si lahko ne glede na to ali maš fanta ali ne. Začni najprej delat na tem!
Srečno
Razlagalka napisal/-a:Hej. Znova v tej rubriki, a tokrat z lepo noviko. Končno sem prebolela bivšega, za katerega sem mislila, da ga ne bom nikoli,da brez njega ne znam dihati, jesti ,spati=živeti. A stvari so se obrnile, spoznala sem nove ljudi in med njimi nekoga, ki mi greje srce.Zelo ga imam rada, ful se imava fajn. Tako, da vse , ki prebolevate, verjemite, če je uspelo meni, lahko vsaki. Zatorej glavo pokonci in veselo v novi dan. Čas zaceli vse rane. Tudi tiste najgloblje.
sončk napisal/-a:
Se pa strinjam, da popolnoma prebolimo šele takrat, ko spoznamo novega tipa, v katerega se zaljubimo. Drugač se vedno od časa do časa spomneš, pomoje.
sončk napisal/-a:Hm no ja, mislim da so do ene točke še vedno boleči... Ampak na drug način, bolijo te predvsem pretekle napake.(lahko oprostiš, pozabiš pa ne).
Vsaj take so moje izkušnje z bivšim pred bivšim iz leta 2005... še vedno me boli izdaja, pa je od tega že dooug časa in ga ne objokujem že par let. Če bi ga spet vidla, bi mu lepo direkt v faco povedala, kakšn kreten je biu, ne bi me pa sploh čustveno razburilo, ker so to le spomini. Čeprov bedniIsto me bolijo spomini na nesramno 'prijateljico' iz osnovne šole