jah če bomo do 23ih babe skup zdržale pridemo u companierosa k vam na pivo ane. čeprov po izkušnjah k se jih 5 zmen, pol pridejo ponavad 3 (v dobrem primeru).
drgač pa da odgovorim na uprašanje....zaenkrat je načrtovana samo pijača, lahko pa gremo pol tud kam naprej žurat, če bo kera za....jst sm vedno za žur tko da se prilagajam
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
gemini, hitro ozdravi ... Dokler ne boš zdrava, se nam ne priblužuj
Za ostale pa... Torej, ob 21.00 velja, dobili bi se lahko na Kongresnem (pr uni hiški ob cesti - nevem ku se reče ), zraven stopnic za podhod (js upam, da vse veste, kam ciljajo moje misli). Najprej kšna pijačka, pole pa lahko gremo tudi u Companjerosa, mene ne moti .
ravnokar ugotova (ja, hvala bogu za facebook) da je na kongrescu med 6 in 10 zvečer nek koncert... ker bo po mojem kar ogoromna guuuuužva bo boljša lokacija kar pred vhodom v konzorcija po mojem... ker če se uspemo v gužvi na konrescu najdit smo itaq carice
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
pridem ob 21h pred konzorcijem pol...am, kako pa se bomo prepoznal?js ne bi rada spraševala okol ljudi če so slučajno miss bitch, ker loh še kkšno fašem
A ni Mladinska knjiga "konzorcij"? Vsaj men se je vedno tko zdel. Jst bom mela črno jakno pa zenfasto rumeno majčko spodi. Pa blond sm. Jst še ne poznam nobene tko da vljudno naprošam da vi pocukate mene, da ne bom k en debil izpadla. Se vidmo.
jap, js tut mislm da je konzorcij mladinska knjiga...tko da se dobimo pred vhodom js bom mela tak črno-siv šal s cofi (poleg ostalih oblačil seveda)...ni za falit
Zadnjič spremenil hruška :), dne 01. Dec. 2008 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.