Najbolj zmotilo me je to, da očitno misliš, da smo punce na forumu neumne? Pa kaj misliš kdo ti bo nasedo na foro, da me lahko kdo toži, še 100x ti napišem da je Urša Čepin neumna, prizadeta, grda, antipatična, primitivna, brez glasa, sam če me nebi za brezvezno nabijanje postov kaznovali, svoje mnenje bom pa v svoji demokratični republiki Sloveniji že lahko menda povedla, sj ga nikomur ne vsiljujem, drugače pa pazi malo, kako se pogovarjaš in izražaš, ker sem tudi jaz tvoje besede
danielat napisal/-a: In še enkrat vas opozarjam: Ne si misliti, da pod izmišljenimi imeni lahko brez skrbi pljuvate po forumih. Vašo identiteto se da odkriti.
vzela kot resno grožnjo in se sedaj resno odločam, da bi te tožila zaradi uporabe grožnje nad mano, o tem kok se ne boš ukvarjala z nami bi se pridružila, Alohi, ko si par strani nazaj povedala kako si prebrala vseh 40 strani in o tvojem lepem obnašanju in izražanju, ki je na takem nivoju, da bi se lahko cela Slovenija učila od tebe pa bi povedala samo naslednje
danielat napisal/-a: NAJVEČJA SRAMOTA V SLOVENIJI, DA BI JIH BILO POTREBNO IZGNATI IZ DRŽAVE ALI PA PREVZGOJITI, ČE JIH ŽE STARŠI NISO MOGLI.
in pa
danielat napisal/-a: Meni je vseeno, kaj počnete, a bolj pametno bi bilo, če bi svojo gnilo dušo očistili in začeli početi stvari, ki vas veselijo in čas je, da pustite pri miru ljudi, ki nimajo nobenega vpliva na vaše življenje, ker se bo na koncu res zgodilo, da boste sami padli v jamo, ki jo kopljete drugim.