^^Sej ne vem če bi se lahko bolj strinjala?!
skratka, zadeva je taka...najlažje rečt, ona je kriva/on je kriv, da bi se pa vsak poglobil v samo zadevo in se vprašal o čemu, pa ne?
Moj fant ko je začel z mano je tud zmanjšal videvanja s svojo družbo.Logično.Prej so bla žuranja do onemoglosti, večdnevna potovanja krnekam,delanje raznih bedarij in tako dalje...Ko je dobil mene, mu je pač več pomenilo, da zadekana leživa pod koutrom in v nedljo zvečer gledava spet doma z mariom, kot pa da hodi od lokala do lokala s kolegi in žveči že prežvečene pogovore.
Isto je sedaj.seveda se dobiva s kolegi, ampak veliko manj, ker je pač z mano.Določene stvari v žiulenju, ki so bile prioritetne pač sčasoma izginejo in nastanejo druge prioritete v katerih takrat najbolj uživaš in so ti najbolj pomembne.Če ti je pa še naprej velika prioriteta prijateljstvo in enako žiulenje kot prej, pa po mojem mnenju taka zveza nebi znesla.namreč, usaj jaz, nikoli nebi hotela biti druga.Kot punca želim prvo mesto, tako kot tudi on dobi prvo mesto pri meni.pa to ne pomeni tiščanje glav 24/dan, skupaj, ampak pač, več časa z mano in več pozornosti meni, kot njim.Men se zdi logično..
In kr pritisk mi dvigne, ko men kšna kolegica teži, da odkar mam fanta, da jih ne poznam več, da ne grem nikamor z njimi in blablabla.Pa haloooo, dnevi pijančevanja, žuranja po ceu tedn, paljenja tipou in podobnih zadev so pač šli.Zdej imam pač raje umirjeno "družinsko" žiulenje, raje pomivam posodo po najinem skupnem kodilo, kot pa da se z desetimi redbulvodkami v riti zvijam po plesišču ljubljanskih "mondenih" diskotek.
pač, ljudje se spreminjamo in odkrivamo druge prioritete in druge stvari v katerih uživamo.In tukej ej narobe nekaj samo s tistim, ki tega noče razumet.Ponavadi so to ravno kakšni samski ljudje, še posebej taki ki so samski že lep čas in jim pač ne stopi v račun, zakaj je pri nas tako in zakaj ga moj dec ne pije z njimi več tri dnu skupej in kako za vraga mu je lahko boljše doma pred televizorjem in Mariota gledat z mano, kot pa z njimi bohvedikje.
In še to..ja ponavad je ženska slab izgovor, samo zarad tega ker si fantje med sabo težko dopoveste določene stvari o emocijah in zaradi takih, ki teh emocij pač ne razumejo.sicer se moj ne zmišljuje, da mu jst ne pustim, je pa učas naglasiu v smislu, da gre pač z mano in dal kolegom videt kot nek neprijeten občutek, ki sploh ni bil.namreč, na ketni privezan ni, lahko gre, kamor če, kadarče.