Noter ga lahko da samo do polovice
Yesa napisal/-a:MsN napisal/-a:Možnih razlogov za oteženo prodiranje je več:
a) nožnično vnetje
b) premajhna vlažnost nožnice
c) neprimeni položaji za začetek prodiranja
d) nesproščenost
Verjetno obstaja še kak, ki se navezuje na ginekološke težave, ampak če do sedaj nista imela problemov, verjetno ni težava v deviški kožici ali drugi anomalijah spolovila. Veliko naredi tudi pisha, torej točka d).
Kar se tiče krvavitev med spolnimi odnosi pa - obvezen je obisk ginekologa ter testiranje na spolno prenosljive bolezni in pa vzdržnost - ne vem, kako je sploh užitek seksati, če krvaviš
čak zaj mal....'' spolno prenosljive bolezni'' ????? ne se hecat, sej n ism bolana !!!! Pa ne krvavim vedno, ampak občasno....Pa valda da ni kakih bolezni
Se lahko malo umiriš in zadihaš?
Če si spolno aktivna in ne uporabljaš kondoma, potem kot povprečno človeško bitje tvegaš okužbe s spolno prenosljivimi boleznimi. Če s partnerjem drug drugemu nista prva in edina partnerja, tveganje narašča.
In krvavitev med spolnimi odnosi je eden od simptomov klamidije.
Zato pa pojdi h ginekologu. Lahko je karkoli, vsekakor pa to normalno in zdravo.
MsN napisal/-a:Yesa napisal/-a:MsN napisal/-a:Možnih razlogov za oteženo prodiranje je več:
a) nožnično vnetje
b) premajhna vlažnost nožnice
c) neprimeni položaji za začetek prodiranja
d) nesproščenost
Verjetno obstaja še kak, ki se navezuje na ginekološke težave, ampak če do sedaj nista imela problemov, verjetno ni težava v deviški kožici ali drugi anomalijah spolovila. Veliko naredi tudi pisha, torej točka d).
Kar se tiče krvavitev med spolnimi odnosi pa - obvezen je obisk ginekologa ter testiranje na spolno prenosljive bolezni in pa vzdržnost - ne vem, kako je sploh užitek seksati, če krvaviš
čak zaj mal....'' spolno prenosljive bolezni'' ????? ne se hecat, sej n ism bolana !!!! Pa ne krvavim vedno, ampak občasno....Pa valda da ni kakih bolezni
Se lahko malo umiriš in zadihaš?
Če si spolno aktivna in ne uporabljaš kondoma, potem kot povprečno človeško bitje tvegaš okužbe s spolno prenosljivimi boleznimi. Če s partnerjem drug drugemu nista prva in edina partnerja, tveganje narašča.
In krvavitev med spolnimi odnosi je eden od simptomov klamidije.
Zato pa pojdi h ginekologu. Lahko je karkoli, vsekakor pa to normalno in zdravo.
Zadnjič spremenil Yesa, dne 05. Jan. 2009 21:50, skupaj popravljeno 1 krat.
No po malo dolgem času še tudi moj odgovo kako je bilo pri ginekologinji. Z mano je vse ok, dala mi je pa malo močnejše tabletke kot sem imela prejšnje. Ker sem imela včasih kr tak kak madež al pa kot sem rekla - med odnosom. To je zato ker mam sluznico preobčutljivo al nekaj takega. Sej mi je razlagala samo vsega nisem razumela. Tako da zdaj po drugi škatlici teh tabletk, je vse ok.
-
- Komunikatorka
Re: Problem pri "seksu"
Auuč zajeban problem...good luck with that!missLavigne napisal/-a:Tako... Že dolgo prebiram tale forum in zelooo dolgo se opogumljam, da bi vam zaupala svoj problem, ker mi je kar nekako nerodno
Problem pa je sledeč...
S fantom sva skupaj malo več kot 2 leti in imava lepo zvezo. Razumeva se odlično, rada se imava zelo, skupaj počneva veliko različnih stvari in velikokrat kam greva, privlačiva se, ogromno se crkljava,...skratka imava se lepo![]()
Vendar pa...imava ogromen problem pri seksu... In sicer: ko mi ga da notri oz. ko mi ga poskuša dati notri, se tukaj zatakne... malo že gre, vendar nekje "na sredini" se ustavi. Preprosto ne gre več notri. Mene začne zelooo boleti, njega pa tudiIn to se dogaja že cca. 3 mesece. Pa sem vzburjena in vse,... tako da res ne vem... Bolečina je, ampak bi jo že pretrpela, ampak kaj ko preprosto njegov penis ne gre v mojo nožnico. Pa nisem imela nikoli problemov s tem, prej sva normalno sexala,vse je bilo ok in super...zdaj pa ne vem
res ne.
Punce, upam da se vam ne zdi problem trapast, ampak preden bom šla ponasvet h ginekologu, bi želela pa slišati še vaša mnenja (pa še moj mi je rekel, naj najprej vas vprašam
)...
No, upam, da mi boste znale svetovati... Hvala.
- **medyka**
- Komunikatorka
Po vsej verjetnosti bo lubrikant rešil tvoje težave. 

Zadnjič spremenil **medyka**, dne 09. Jul. 2009 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Tole, da ma fant večjega kot tvoji biuši nima veze, ker nožnica je dost raztegljiva-pomisli kolko je velika dojenčkova glava ob rojstvu, ki pride vn ponavadi skoz nožnico.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
- Komunikatorka
Ja lohk je problem velikost (dolžina). A občutiš topo bolečino, ko on več ne more naprej? Punce mamo različno dolge nožnice (ki se ne daljšajo, samo razširi se lahko). In če je fantov korenjak daljši od tvoje nožnice, ne more cel notr - zadane ob maternični vrat. Nastopi topa bolečina in naprej ne gre. Sicer z malo več sile bi prodrl, ampak to ni priporočljivo, ker je maternica sterilna in ni zaželjeno, da penis prodira notri. Čeprav je za fanta dobr občutek.
Temu se reče dvojni prstan. Prostitutke s kratko nožnico so najbolj priljubljene pri strankah, saj dejansko prodirajo skozi dva "sfinktra". Vendar pa so naredili raziskavo, in take gospodične (ki prakticirajo seks v maternico večkrat dnevno in dalj časa) imajo krajšo življensko dobo. S časoma pride do komplikacij, ponavljajočih se vnetji, odstranitvi maternice in lahko tudi sepse - posledično tudi smrt.
Temu se reče dvojni prstan. Prostitutke s kratko nožnico so najbolj priljubljene pri strankah, saj dejansko prodirajo skozi dva "sfinktra". Vendar pa so naredili raziskavo, in take gospodične (ki prakticirajo seks v maternico večkrat dnevno in dalj časa) imajo krajšo življensko dobo. S časoma pride do komplikacij, ponavljajočih se vnetji, odstranitvi maternice in lahko tudi sepse - posledično tudi smrt.