končno nekaj akcije, 9. in 10. del sta mi bla najbojša v tej sezoni. Aja pa glede Michaela ... nebo umrl, s to njegovo boleznijo so mogli nekako popestriti serijo, tak da punce.. no panic
Jst sm gledala že 11 deu!!! Joj kok komi čakam na 12!!!! Jooj kok me zanima kaj bo..
Bitch don't try to impress me by telling me what color his boxers are. I know. I bought them & don't try to impress me by telling me how good is he in bed. Sweety I know. I tought him.
ma ja, js sm že misla, kako se bo fajn vse razpletlo... pol pa tole... čisto presenečenje... glede na podatke na imdb.com so samo še 4 deli do konca...
tjask napisal/-a:ma ja, js sm že misla, kako se bo fajn vse razpletlo... pol pa tole... čisto presenečenje... glede na podatke na imdb.com so samo še 4 deli do konca...
Waaaa kaj bomo pa pol gledal?Kak predlog
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
tjask napisal/-a:ma ja, js sm že misla, kako se bo fajn vse razpletlo... pol pa tole... čisto presenečenje... glede na podatke na imdb.com so samo še 4 deli do konca...
še 4 deli do konca sm šla tud jst pogledat na imdb... to me je pa presenetlo. a mislite da res, al kaj tam naprej manjka?
Pomoje bodo pa še naprej, sam še posneti niso deli. Ker tud za ostale nadaljevanke, katere so trenutno na sporedu ne piše več kot ene 15 delov zaenkrat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.