Sprememba v vedenju

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Strinjam se s trapo. Če fant želi več časa zase, mu sigurno ne bo všeč, če boš pa ti sedaj skakala okoli njega, ga skoz klicala pa obtoževala zakaj ni več isto kot je bilo - tako ga boš samo še odrinila od sebe.

Predlagam ti, da govoriš z njim o tem kar čutiš - da ti veliko pomeni čas z njim, vsakič ko boš dobila sms ali klic od njega mu povej kok ti veliko pomeni to da se spomni nate,... Moj je ful antitalent za telefon in to da sem mu jaz težila zakaj me večkrat ne pokliče, ni nič pomagalo (ok mogoče za en teden, potem pa spet isto). Zdaj ko mu pa vsakič, ko mi kaj lepega napiše ali pa ko me pokliče kar tako, povem kako mi je to všeč pa kako mi je dan polepšal s tem, se pa večkrt spomne. In midva sedaj po enem letu govoriva po telefonu in si pošiljava msge večkrat kot na začetku zveze.

V glavnem samo ne sili v njega, ker boš stvari samo poslabšala. Pa pomembno je da mu poveš kako se počutiš, ker če boš v sebi tiščala, bo slej ko prej bruhnilo ven iz tebe... potem bo pa šele zveza v krizi....
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Sprememba v vedenju

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

BaBeBi napisal/-a:Hej! Zadnjič sem že v temo o metuljčkih v trebuhu pisala, da me skrbi, ker je začetna evforija mimo...zdaj se mi pa zdi, da gre vse nekako še na slabše. Zdi se mi, da se me je enostavno naveličal...da ne morem narediti čisto nič več, kar bi ga razveselilo ali pa da bi bil srečen, ker me ima. Zdi se mi, da mu je tudi bolj ali manj vseeno, če se vidiva ali ne, predlagal mi je celo, da se ne bi več toliko videla, ker se bo moral učiti za fax. (Pa se sploh ne vidiva tako veliko, kakšnih 10 ur na teden :( ) Ne vem kaj se dogaja in kaj naj naredim, če njemu kaj omenim, reče da naj kar neham s tem in noče povedati nič, samo zanika vse. Tudi na kakšen lep sms sploh ne odpiše več, kasneje pokliče in se obnaša kot da ni ničesar prejel. Ko vprašam zakaj ni odgovoril, reče da ni imel časa :? Nikoli se več ne spomni, da bi on meni poslal kaj lepega in ne spomnim se več, kdaj me je s čem presenetil. jaz se trudim, da bi bil odnos lep, on pa se mi zdi, da nima več volje za nič. Nevem več kaj naj naredim. Nočem se kar umakniti in še jaz postati cela hladna, ker potem se mi zdi, da bo odnos resnično povsem propadel. Nekako se mi zdi, da je enostavno njemu vse postala ena rutina, jaz pa bolj prijateljica in nekdo za sex, kot da bi bil sploh še zaljubljen vame. Zelo mi je hudo, ne vem kaj naj naredim. V nedeljo bo 8 mesecev odkar sva začela.
Ah nevem no....a ti res še ni jasno punca???Če maš nekoga rad je 10ur na dan premalo,kaj šele na tedn...da js mojo bejbo vidim sam 10h na tedn se mi zmeša!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Iskreno povedano - mislim da se mal slepiš tle. Sej je jasno da po določenem času ni več vse tk kot prej, ampak te stvari, ki jih ti opisuješ ... ne vem - nikol več ti nč lepga ne napiše, niti odpiše ti ne, predlagu je celo, da bi se manj vidla (in 10 ur na teden se tud men zdi ful mal, pa sm definitivno zagovornica tega da ne čepiš nonstop skup s fantom/punco), ne izkazuje ti nobene pozornosti ... Js pač mislim, da če maš nekoga rad, ne morš da ne bi bil pozorn do njega. Sm mela isto situacijo par let nazaj in ... hja, govorim iz izkušn - odpri oči.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

BaBeBi napisal/-a::roll: :roll: :roll: Pa če bi si želela prekinit z njim, potem pa res ne bi pisala sem. Nočem nehat z njim, rada bi samo mal več interesa nazaj.

Vprašanje tukaj je, kaj boš naredila, če se bo izkazalo, da to ni mogoče. Vztrajala v tem, kar imata, ali šla naprej brez njega?

Zelo težko namreč nekoga "na silo" pripraviš do tega, da se spet zaljubi in te zasipa s pozornostjo.
Katerokoli taktiko boš ubrala, je nepredvidljiva. Če se boš odmaknila in mu dala prostor, bo mogoče v tej svobodi užival, mogoče te bo pa pričel pogrešat in spremenil obnašanje. Če boš silila vanj, se bo mogoče še bolj odmaknil, mogoče bo pa sledil tvojemu zgledu.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Lahko mu pa omenš pa pač poveš kr mislš..In, če ni prpavlen tega storit..al se pa pač mau prlagoti..Pol ti pa bog pomagej :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

jullia_ napisal/-a:Katerokoli taktiko boš ubrala, je nepredvidljiva. Če se boš odmaknila in mu dala prostor, bo mogoče v tej svobodi užival, mogoče te bo pa pričel pogrešat in spremenil obnašanje. Če boš silila vanj, se bo mogoče še bolj odmaknil, mogoče bo pa sledil tvojemu zgledu.

Najbolj se strinjam z Julijo. Jaz bi ga na tvojem mestu nekaj časa (kak dan, dva) pustila čisto pri miru. Naj se ON za spremembo PRVI spomni nate. Naj ON tebe PRVI pokliče. Naj ti dokaže, da mu ni vseeno za vajino zvezo. Ker je res, tak ko so že pisale ostale. Po nekem času fantom postane to rutina. Tudi moj ne odpisuje več na sladke sms-e (vedn pa mi reče, da ga je bil vesel), včasih rajši kar pokliče, redko kdaj sam od sebe napiše sms (če mi že mora kaj povedat). Ni več tiste pozornosti, kot je bila na začetku. A vseeno vem, da me zaradi tega nima čisto nič manj rad. Še bolj, tudi brez tolikšne pozornosti. Rajši se kaj bol konkretnega zmeniva, kot pa že kakšna pretirana pozornost.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

tukaj sta zdj dve možnosti: ena je da mu ni več, druga pa da je to samo obdobje. zdj ko js pomislim na svojo zvezo, vidim da je blo in je še polno najrazličnejših obdobji. ko je on slabe volje, ko sm js slabe volje - takrat je pač manj pozornosti. in ko je on sproščen in js sproščena - takrat je več ljubezni..
ampak fora je v tem, da na začetku zveze ne dovoliš da bi neki zunanji problemi vplivali na tvoje vedenje do partnerja. čez čas ko sta dlje skupaj, pa to ne moreš več zanikat. in če se ima veliko za učit in je zaradi tega živčen, je to pač čist normalno. če bo le pol bolše ko bo konec izpitov :)
tako da lahko na to gledaš kot na neko preizkušnjo v vajini zvezi in upaš da jo boš rešila oz prenesla.
glede romantike pa takole.. ko jo meni primanjkuje mu enostavno rečem: povej mi nekej lepega.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No ja, na katerem faksu pa je, da ima že zdaj gužvo zaradi izpitov? A niso izpiti od 15. januarja naprej? Če se je že zdaj pričel učit, sploh nikoli ne bo imel gužve, ker je časa na pretek :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Zdej ma najbrž kolokvije; pr nas jih je tut čist polno. :|

a sem prov prebrala da se vidta sam 10 ur na teden? Vprašej ga, kaj drugače počne, da je tko na polno zaposlen in nima časa odpisat na en sms... Sej možno da se ma ful za učit, ampak vseen bi ti vsaj lahk dal vedet da si zaželjena... :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Naravoslovni faksi imajo zdej kolokvije.

Mogoče ima pa sam kakšne probleme s šolo al pa s čim drugim, pa ga to matra. Pa mu je preprosto vse odveč (znam bit tud js taka).

Povpraš ga, me ne moremo vedt kaj on čuti še do tebe. Iskreno ga vpraš, kaj se je spremenilo, pa če še hoče nadaljevat vajino zvezo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

fun napisal/-a:Zdej ma najbrž kolokvije; pr nas jih je tut čist polno. :|

a sem prov prebrala da se vidta sam 10 ur na teden? Vprašej ga, kaj drugače počne, da je tko na polno zaposlen in nima časa odpisat na en sms... Sej možno da se ma ful za učit, ampak vseen bi ti vsaj lahk dal vedet da si zaželjena... :?

SAMO 10 ur na teden? Meni se zdi to čisto normalno, če ne živita skupaj, obiskujeta faks ali delata.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jah teh deset ur je zelo relativna zadeva.
Po eni strani je to veliko, če to pomeni, da se dobita 5x na teden po dve uri. Če pa to pomeni, da enkrat na teden skupaj prespita in sta torej skupaj v torek od 10ih zvečer do srede ob 8ih zjutraj, ni pa to vse skupaj nič.
Gost

Po moje avtorica v teh 10 ur ni štela spanja, ampak relativno aktivno preživet skupni čas.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

jaz sem razumela da je to mišljeno tut npr "spanje"... Drugače 10 ur ni tko malo, sam da hoče on ta čas še skrajšat?

In ja; vedno se mi zdi, da lahko kljub temu da obiskuješ faks IN hkrati delaš najdeš čas za odpisat sms. :wink:
Gost

fun napisal/-a:jaz sem razumela da je to mišljeno tut npr "spanje"... Drugače 10 ur ni tko malo, sam da hoče on ta čas še skrajšat?

In ja; vedno se mi zdi, da lahko kljub temu da obiskuješ faks IN hkrati delaš najdeš čas za odpisat sms. :wink:

Ja, sms že, če pa delaš in obiskuješ predavanja (in s tem ne mislim ena ura na dan), potem pa skoraj težko verjamem, da komu raven energije in pa prostega časa še sploh dopušča druženje v dvoje. Zmanjkuje ga že, če ne delaš in 'samo' študiraš.

Čas v dvoje pa mogoče želi skrajšati prav zato, ker ga ima že tako ali tako malo. In pametno razporediti čas med obveznosti, samega sebe, družino, prijatelje in partnerja, je včasih prekleto težko. Prisiljen si izbrati neko prioriteto in pač - kje piše, da mora to biti v nekem obdobju ali celo vedno samo partner? Vedno se pač ne da.
Odgovori