Hej! Zadnjič sem že v temo o metuljčkih v trebuhu pisala, da me skrbi, ker je začetna evforija mimo...zdaj se mi pa zdi, da gre vse nekako še na slabše. Zdi se mi, da se me je enostavno naveličal...da ne morem narediti čisto nič več, kar bi ga razveselilo ali pa da bi bil srečen, ker me ima. Zdi se mi, da mu je tudi bolj ali manj vseeno, če se vidiva ali ne, predlagal mi je celo, da se ne bi več toliko videla, ker se bo moral učiti za fax. (Pa se sploh ne vidiva tako veliko, kakšnih 10 ur na teden

) Ne vem kaj se dogaja in kaj naj naredim, če njemu kaj omenim, reče da naj kar neham s tem in noče povedati nič, samo zanika vse. Tudi na kakšen lep sms sploh ne odpiše več, kasneje pokliče in se obnaša kot da ni ničesar prejel. Ko vprašam zakaj ni odgovoril, reče da ni imel časa

Nikoli se več ne spomni, da bi on meni poslal kaj lepega in ne spomnim se več, kdaj me je s čem presenetil. jaz se trudim, da bi bil odnos lep, on pa se mi zdi, da nima več volje za nič. Nevem več kaj naj naredim. Nočem se kar umakniti in še jaz postati cela hladna, ker potem se mi zdi, da bo odnos resnično povsem propadel. Nekako se mi zdi, da je enostavno njemu vse postala ena rutina, jaz pa bolj prijateljica in nekdo za sex, kot da bi bil sploh še zaljubljen vame. Zelo mi je hudo, ne vem kaj naj naredim. V nedeljo bo 8 mesecev odkar sva začela.