Sprememba v vedenju

Zadovolj(e)n/a v postelji.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Sprememba v vedenju

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Hej! Zadnjič sem že v temo o metuljčkih v trebuhu pisala, da me skrbi, ker je začetna evforija mimo...zdaj se mi pa zdi, da gre vse nekako še na slabše. Zdi se mi, da se me je enostavno naveličal...da ne morem narediti čisto nič več, kar bi ga razveselilo ali pa da bi bil srečen, ker me ima. Zdi se mi, da mu je tudi bolj ali manj vseeno, če se vidiva ali ne, predlagal mi je celo, da se ne bi več toliko videla, ker se bo moral učiti za fax. (Pa se sploh ne vidiva tako veliko, kakšnih 10 ur na teden :( ) Ne vem kaj se dogaja in kaj naj naredim, če njemu kaj omenim, reče da naj kar neham s tem in noče povedati nič, samo zanika vse. Tudi na kakšen lep sms sploh ne odpiše več, kasneje pokliče in se obnaša kot da ni ničesar prejel. Ko vprašam zakaj ni odgovoril, reče da ni imel časa :? Nikoli se več ne spomni, da bi on meni poslal kaj lepega in ne spomnim se več, kdaj me je s čem presenetil. jaz se trudim, da bi bil odnos lep, on pa se mi zdi, da nima več volje za nič. Nevem več kaj naj naredim. Nočem se kar umakniti in še jaz postati cela hladna, ker potem se mi zdi, da bo odnos resnično povsem propadel. Nekako se mi zdi, da je enostavno njemu vse postala ena rutina, jaz pa bolj prijateljica in nekdo za sex, kot da bi bil sploh še zaljubljen vame. Zelo mi je hudo, ne vem kaj naj naredim. V nedeljo bo 8 mesecev odkar sva začela.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja zdej ne vem. Lahko, da sam ti vidš situacijo tako kot je. Pa, da si želiš več pozornosti oz. se zavedaš, da se odnos poglablja pa te je mogoče strah, da bi se use skup končalo. Ne morm zdej na podlagi tega posta obsojat, da njemu pa ni več..lahko da sam ti vidš situacijo tako..Če te tu tuk teži, ti predlagam da mu to omenš pa rečš da bi se rada pogovorila. Resno. In bo dojel, da se bo mogu pogovarjat ne sam neki prelagat pa brez volje. Boš pol ugotovila, če je res use tku kukr ti pravš..in če je..je težko neki na silo furat..Učas je vrjetno tut težko neki zaklučt..Slej k prej se boš tut ti naveličala okul njega skakat. Upam. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Pri meni je bil to začetek konca. Točno vem kaj praviš o tem, da si le 'prijateljica in za sex'. K se počutš po eni strani kot seks objekt, po drugi pa kot eden njegovih kolegov. Če mu je še deset ur na teden preveč... Ja bog pomagi, očitno mu neki ni, ti pa prekini preden bo ratalo huje.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Jst ti predlagam pogovor. Najverjetneje ma fant velik dela oz je preobremenjen.
Isto je blo z mano na faksu. Vedno sm bla bl jezna k zadovoljna k sm dobila mesič od tipa. Mela sm nekak obveznost odgovort. Pa skoz iste pesmice ..... love you, pogrešam te, sonček moj bla bla bla
Velik raj sem tipa poklicala in sva se pogovarjala kokr da bi te zame nesmiselne sms-e pisala. In mi je tud kr mal zameru pa začel spraševat če mam slučajno koga druzga. Dokler se nisva pogovorila o temi, razložila sem mu, da se mi to zdi neumno, da je take stvari velik lepš z besedami povedat in naj me raj pokliče........in sva pač nehala z mesiči.

Kar se pa tega tiče, da sta premal skupi, mogoče sta si izbrala napačnega. Nimata skupnih interesov, se nimata o čem pogovarjat, enostavno mu v tvoji družbi neki ne odgovarja. In to je bolje prekint kot pa nadaljevat.

Drgač pa....ni mi nič lepšiga kot tipu bit ženska in prijateljica.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

:roll: :roll: :roll: Pa če bi si želela prekinit z njim, potem pa res ne bi pisala sem. Nočem nehat z njim, rada bi samo mal več interesa nazaj. Malo več tistega filinga, ki je bil na začetku, da je noro rad z menoj...pa tisti ki je napisala, kako nimama nič skupnega in kako se nimama o ničemer pogovarjati: To ni res!
Nikakor nočem prekinit z njim, ker ga ljubim!!!!! Samo rada bi nazaj tisto, da bi se trudil z raznimi malenkostmi. Nekako je vse postalo rutina...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

la..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Ja zgleda da je zaljubljenost minila ...... ni panike, v kolikor se je sprevrgla v ljubezen.

Zgleda da je tak tip in da mu rutina odgovarja ..... torej ga ti kdaj pa kdaj preseneti in prekini rutino.

Pa tudi pogovorita se (sej vem, sem že napisala, pa slišala si to tud že 100 krat). Povej mu, da bi rada, da te kdaj pa kdaj s čim preseneti, da to potrebuješ ...... in če te ima rad, ne vem zakaj ti ne bi ustregel. V kolikor te bo pa še naprej ignoriral (tvojo željo po tem, da večkrat potrdi ljubezen), te pa nima dovolj rad.
Kratek sms, šopek rož in podobne zadeve, da osrečiš svojo ljubljeno, so malenkosti. In če ti noče privoščit teh malenkosti, ki jih izgleda potrebuješ, kako ti bo ustregel v čem večjem?
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Razumem, ja- Samo to je čustveno izsiljevanje, ki pa ga nikakor ne podpiram. Poleg tega mislim, da tako vedenje še ni razlog, da bi rekla nekomu, ki ga ljubim da hočem nehat z njim :roll: Poleg tega, nisem nikjer napisala, da on do mene ne čuti ničesar. Prepričana sem, da me ljubi, samo ne trudi se več z nekimi majhnimi pozornostmi. Enostavno kot da sem samoumevna. To je vse. Drugače pa niti podrazno ne bi hotela narediti nekih takih drastičnih korakov, nekoga izsiljevati s tem, da bom šla...nisem taka in to se mi zdi tako zelo grdo, da ne bi kaj takega nikoli naredila.
Rada bi nevem...zvedela kako lahko fanta pripraviš da se spet zaljubi v tebe, tako kot je bil zaljubljen na začetku.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

:lol: Nemogoče ga je prepričat v to, da bi blo kot na začetku. Jst ko vidim fanta niti prebližno ne čutim več metuljčkov, da bi se kdo trudil z malenkostmi-mimo (je pa res, da sva že več let skupaj). Ne moreš pričakovat, da te bo fant zasipal s pozornostmi kot na začetku. Od vsega je edino vprašljivo, da te hoče manj videt. Se pa strinjam s tabo, da mu ne postavljaš ultimatov-kakšno partnerstvo bi sicer to bilo?
Po moje je boljše, da se pogovorita malo o tem kaj čutita en do drugega (in ne oklepaj se ga na vse načine-mlada si še), pa o prihodnosti.. Ker lej, boljše je končat neko zvezo, kot pa, da si v njej ti edina, ki ljubiš-ker to je veliko večje trpinčenje kot pa konec. Sicer ti pa mi ne moremo pomagat, sama si bosta mogla-univerzalnega recepta pa tle ni.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja zdej se mu bo začelo izpitno obdobje...nevem zakaj vse govorite o koncu, ker jaz o tem niti slučajno ne razmišljam :roll: IN še vedno js verjamem, da on mene ljubi, samo da ne izkazuje več tega v taki meri kot je. ...
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mitkica »

izkazovati naklonjenost drug drugemu tako kot na začetku je idealiziranje in ne vem, če obstaja kaj takega.
Pač, metuljčki odletijo, sms-i postajajo redkejši, včasih si zaželiš tudi trenutke zase...mislim, da nič kaj drastičnega.
Kako ga pripraviti, da bi ti naklanjal drobne pozornosti? Ne vem...povej mu še 1x da bi te zelo osrečil s tem. In imaš prav...ne postani še ti hladna in ne izsiljuj ga z odhodom. Izsiljevanje je uveljavljanje svoje volje, kar pa v zdravi zvezi nikakor ni dobrodošlo.
Pogovor bo rešil vse...v eno ali v drugo stran. Pa srečno :wink:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Re: Sprememba v vedenju

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

BaBeBi napisal/-a:Nočem se kar umakniti in še jaz postati cela hladna, ker potem se mi zdi, da bo odnos resnično povsem propadel. Nekako se mi zdi, da je enostavno njemu vse postala ena rutina, jaz pa bolj prijateljica in nekdo za sex, kot da bi bil sploh še zaljubljen vame. Zelo mi je hudo, ne vem kaj naj naredim. V nedeljo bo 8 mesecev odkar sva začela.

V bistvu se boš morala sprijaznit s tem, da bolj kot rineš vanj, bolj ga mineva in da je edina rešitev ta, da se umakneš in mu pustiš, da zadiha.
Če je še kaj za rešit, bosta rešla, ker te bo pogrešal in bo vzpostavil kontakt s tabo. Če ne, boš vsaj vedla kje si.

Za zgubit nimaš nič. To, kar mata zdej pa ... no, tudi če to zgubiš.
Imaš, da me vikaš!
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Emmm...nekako se mi zdi, da ste tiste, ki svetujete umik, prekinitev zveze(NIKOLI!!!) malo narobe razumele. Se bolj strinjam z denimo mitkico, da mogoče to s časom pač mine. Samo to še vseeno ne pomeni, da si ne bi občasno želela nazaj vse možne pozornosti... ko njemu to povem, vedno izpade kot da za brezveze kompliciram. V bistvu...on je vedno nekje, jaz pa tudi, drug za drugega pač, ampak enostavno si včasih želim, da to vse ne bi bilo tako samoumevno. da bi iz am...no...fanta in punce, ki sta totalno se navadila bit en z drugim spet blo mal več neke evforie, pričakovanja, da bi bla mal bolj očarano zaljubljena noo... kaj pa vem...rada bi neko popestritev zveze, nekaj da bi blo spet kot je blo. zdej sma tko udobna en z drugim...in to sem mislala s tistim ''prijatlca in nekdo za sex''...to ni blo slabo mišljeno...kaj pa sem mu lahko več?! ampak to je lepo za vsak dan...tu in tam bi si ša želela, da mi pokaže, da je še vendo nor na mene...hudo mi je zato, ker bi rada več take pozornosti, ne pa ker bi ga hotela pustit, al pa bi bla tko drastično nesrečna v zvezi kot celoti.
Odgovori