/\/\4t3j napisal/-a:Merisima začel bom dvomit v tvoje mentalno zdravje???
A SI TI NOOOOOOOOOOOOOOOORMALNA!!!!!!!!!!!!Inflacija je bila taka, da so ti plačo morali z tovornjakom pripeljat!!!!!!
Prosim pojdi v šolo, preglej podatke, uči se ekonomijo itd., potem pa se vrni in argumentiraj, ne pa kar nekaj na pamet.
Glede odcepitve: MA TI SI DEBIL!!!!!!!RESNO!!!!
Nastavljeno????FAK....ma ne morem verjet, da lahko kdo kaj takega iz sebe spravi.
A ti si obiskovala šolo z posebnimi potrebami?(ret. vpr.)
komot,tak kot ti.pač misliš drgač kot jaz in kaj zdej?se čemo pobit med sabo al kaj?nardimo lepo dva tabora-kdo je za jugo in kdo proti in se gremo lepo streljat...
ma ljudi itak pa če pogledamo...skos se bo en sistem zagovarjal,en pa blatu...eni zagovarjamo komunizem,drugi se bolj počutite vkapitalizmu...kaj čmo...eni zazrti v stare dobre cajte,drugi ste sprejeli to kar je zdaj in vam je fajn.al ravsanje o sistemih se bo nadaljevalo...recimo ko smo bli še v avstroogrski in se je začela 1.sv vojna,jo je po mestu v spremstvu bobnjev oznanjal moj prapraded,ki je bil žandar.v boj so šli moj praded in njegova 2 brata,ki sta padla v vojni,praded pa je bil ujetnik boljševikov in je v njihovi rdeči armadi postal tudi stotnik.po končani vojni pa se je zgodila 1.jugoslavija in prapraded naj bi dvignil jugoslovansko zastavo pa je ni hotel in g ni so mogli vto prepričati niti preisiliti,kajti on je bil za monarhijo in pika...pač zdel se mu je tisti sistem boljši in ni nikoli v svojem življenju,kolko pač je živel priznaval juge.pač je vrjel,da je bil sistem v monarhiji boljši,zdaj nas je nekej folka,ki vrjamemo,da je bil sistem v jugi boljši,ste ljudje,ki zagovarjate zdajšnjo ureditev...
no veš kaj pravijo pankrti:"vse,kar ej bilo še včeraj,včeri vedno bolškot dons--"sam noben ne razmišlja kaj bo jutri...
sam poglemo pa kam smo pršli iz dane teme...žensko zanimajo taborišča i kaj o 2.svetovni,mi se pa tu nekej napucavamo o jugi in eu.