ali se me je naveličal?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

i.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

To je tko čist iz ene skrajnosti v drugo...nekater se vidte 1x na teden drugi pa usak dan...dejansk kokr komu paše... ne pomen, pa zdej če se nekdo 1x na teden vid, da to pomen da se partnerja izogiba, ker se boji da bi se preveč naveličal ga... mi2 se vidva tko čez vikend pa kdaj še med tednam...sej mogoče se bi večkrat, samo pač je razdalja vmes, ker sem med tednam zaradi faksa v drugem kraju... ampak nama ugaja to, da nisva vseskozi skupaj, saj pač ne živim zdaj le za njega in tudi on ne zame, in imava vsak svoje prijatelje, pa sva lepo z njimi čez teden, pa potem čez vikend nadoknadiva...rada se mava pa pomoje isto, kokr tisti ki se vidite vsak dan... tko da kot sem že na začetku napisala... kakor komu odgovarja :)
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Jz in moj srček smo več al manj vedno skupaj, razen ko je on v službi. Obem nam tako paše, noben nobenega nič ne sili in prepoveduje da bi kam šou. Jz sm mojemu rekla, da če hoče kam it namesto da je z mano je meni čisto uredu in je reku da mu je z mano najlepše in da če lahko zbira je rajši z mano kot s kom drugim. In to ni nobena obsedenost. Meni je žal za une punce, katerih fantje rajši pijejo po barih s kolegi kot da so z njimi. Če bi bil moj tašen, sigurno nebi bil dolgo moj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

pepelčica napisal/-a:Jz in moj srček smo več al manj vedno skupaj, razen ko je on v službi. Obem nam tako paše, noben nobenega nič ne sili in prepoveduje da bi kam šou. Jz sm mojemu rekla, da če hoče kam it namesto da je z mano je meni čisto uredu in je reku da mu je z mano najlepše in da če lahko zbira je rajši z mano kot s kom drugim. In to ni nobena obsedenost. Meni je žal za une punce, katerih fantje rajši pijejo po barih s kolegi kot da so z njimi. Če bi bil moj tašen, sigurno nebi bil dolgo moj.

Važno, da je človek dosleden. In da zna uporabljati dvojino.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

~NIA~ napisal/-a:midva pa sploh ne morva da se nebi vidla vsak dan.. nemorm bit jst doma brez nč delat on pa pr seb doma brez nč delat.. mislem, nevem, kr nekak logično je da sva prosti čas skupi.
zdej ta tedn je bl bedno kr je on na šihtu do 14ih, jst pa od 15ih-22h, pa se vidva sam tisto urco umes pa spiva skupi..
midva ne visiva skupi po cele dneve, ker on 8h na dan dela, ker je redno zaposlen.. jst probam moj študenstki šiht usklajevat z njegovim (ta tedn je žal tko pršlo da sm kontra), ampak če sva istočasno na šihtu sva skupaj samo dopoudne alpa samo popoudne + spiva skupi (razn ko je on ponoč na šihtu, takrat dopoudne spi, jst pa dopoudne delam da sva lahk popoudne skp).
če imava pa slučajno kakšn dan/vikend oba celga frej, pol pa sigurno da bova skupi.. in teh par dni na mesec ko sva cel dan skupi še ne pomen da vsak dan cel dan visiva skupi.

ej to prav vedno razmisljam ob tvojih postih - kaj ti ne hodis v solo?! :?: status mas pa ne studiras al kako? nevem a sem falila al se nikol nisem vidla da bi kak faks omenla :lol: al srednja sola? no ni mi jasno kk mas tok casa :D

no pa da ne bom sam offtopic - sej mogoce sem ze kam napisala...

tiste ki se vidite s fantom samo cez vikende al pa redko med tednom IN vam tega ne preprecuje razdalja ali sluzba/sola itd. ampak si to preprosto zelite (''met cas zase'') - mislim, ce niste glih 16 let stare (pa vem da ste tu vecinoma nad 20), js ne razumem zakaj bi bla rajs doma in delala nic kot pa s fantom? :D razumem ce mas opravke, ampak...sej partnerstvo more en dan prit na nek visji nivo (skupno zivljenje) takrat pa ne mors kr it stran za par ur..ne vem, ne razumem kako si tega nekatere prav ne zelite :D ampak okej, 100 ljudi 100 cudi...

midva skup ziviva pa se sele zdej spoznavama in se bolj ugotavljava kok super se razumeva..ne predstavljam si da bi ga vidla samo parkrat na teden :eek: tako sploh cloveka ne mors do konca spoznat pa naj kdo rece KAR HOCE. NE GRE! bote vidli, ko bote zaceli skup zivet..pol se pa dogaja kar se dogaja - dva skupi dolgo dolgo casa, se preselita skup, pa greta u relativno kratkem casu narazn :roll: - ker sta prevec uzivala v zvezi z veliko casa zase...treba se je naucit bit s partnerjem in vseeno met cas zase...oz. nevem kak naj to razlozim..da te partner absolutno v nicemer ne omejuje ampak samo dopolnjuje...in ce rabite tolko casa zase da se lako s fantom vidite sam 3x na tedn po par urc to js nevem kak bo taka zveza na dolgi rok funkcionirala...se prevec navadis tega...kasneje je tezje skupi zacet zivet - moje mnenje...ce pa ze kmalu prezivljas veliko casa skupi, se je pa potem lazje prilagajat (ce je to vseeno normalna zveza, in ne taka v kateri ima eden od obeh kake cudne psihicne tezave in posesivnost in nevem kaj vse :P)

in ja - eni majo izgovor, kao da tisti ko so skos skupi grejo prej narazen ker se navelicajo..ja halo, boljse da prej ugotovijo da niso za skupi, kot kasneje po vec letih :D kako pa naj to ugotovijo tisti k se vidjo dvakrat na tedn?! haloo:P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ysS
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica

jullia_ napisal/-a:
pepelčica napisal/-a:Jz in moj srček smo več al manj vedno skupaj, razen ko je on v službi. Obem nam tako paše, noben nobenega nič ne sili in prepoveduje da bi kam šou. Jz sm mojemu rekla, da če hoče kam it namesto da je z mano je meni čisto uredu in je reku da mu je z mano najlepše in da če lahko zbira je rajši z mano kot s kom drugim. In to ni nobena obsedenost. Meni je žal za une punce, katerih fantje rajši pijejo po barih s kolegi kot da so z njimi. Če bi bil moj tašen, sigurno nebi bil dolgo moj.

Važno, da je človek dosleden. In da zna uporabljati dvojino.

Važmo, da nismo vsi tako pametni. In da se v vseh narečjih dvojina ful uporablja.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ni treba bit posebej pameten, da ti je jasno, da je to, da ne boš z njim, če bo hodil okrog s kolegi, prikrita grožnja in da torej tebi ne bi bilo "čisto uredu", če bi hotel kam it brez tebe.

Zdaj, ko že ravno pišem, lahko odgovorim še red_rose. To, da si želimo čas zase, še ne pomeni, da smo doma in delamo nič. Takrat, ko imam čas zase, grem na pilates, berem, obiščem kakšno žlahto, osvobodim svoje telo odvečnih dlak :) ,...
In tudi, ko bom z nekom skupaj živela, imam čisto resen namen občasno it stran za par ur. Plavat, v kino s prijateljico, na sprehod, da si shladim glavo. Res ne vem, zakaj bi bilo to tako nedopustno in svojega življenja ne mislim zreducirat na službo in preživljanje časa z možem, je prekratko.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

red_rose napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:midva pa sploh ne morva da se nebi vidla vsak dan.. nemorm bit jst doma brez nč delat on pa pr seb doma brez nč delat.. mislem, nevem, kr nekak logično je da sva prosti čas skupi.
zdej ta tedn je bl bedno kr je on na šihtu do 14ih, jst pa od 15ih-22h, pa se vidva sam tisto urco umes pa spiva skupi..
midva ne visiva skupi po cele dneve, ker on 8h na dan dela, ker je redno zaposlen.. jst probam moj študenstki šiht usklajevat z njegovim (ta tedn je žal tko pršlo da sm kontra), ampak če sva istočasno na šihtu sva skupaj samo dopoudne alpa samo popoudne + spiva skupi (razn ko je on ponoč na šihtu, takrat dopoudne spi, jst pa dopoudne delam da sva lahk popoudne skp).
če imava pa slučajno kakšn dan/vikend oba celga frej, pol pa sigurno da bova skupi.. in teh par dni na mesec ko sva cel dan skupi še ne pomen da vsak dan cel dan visiva skupi.

ej to prav vedno razmisljam ob tvojih postih - kaj ti ne hodis v solo?! :?: status mas pa ne studiras al kako? nevem a sem falila al se nikol nisem vidla da bi kak faks omenla :lol: al srednja sola? no ni mi jasno kk mas tok casa :D

no pa da ne bom sam offtopic - sej mogoce sem ze kam napisala...

tiste ki se vidite s fantom samo cez vikende al pa redko med tednom IN vam tega ne preprecuje razdalja ali sluzba/sola itd. ampak si to preprosto zelite (''met cas zase'') - mislim, ce niste glih 16 let stare (pa vem da ste tu vecinoma nad 20), js ne razumem zakaj bi bla rajs doma in delala nic kot pa s fantom? :D razumem ce mas opravke, ampak...sej partnerstvo more en dan prit na nek visji nivo (skupno zivljenje) takrat pa ne mors kr it stran za par ur..ne vem, ne razumem kako si tega nekatere prav ne zelite :D ampak okej, 100 ljudi 100 cudi...

midva skup ziviva pa se sele zdej spoznavama in se bolj ugotavljava kok super se razumeva..ne predstavljam si da bi ga vidla samo parkrat na teden :eek: tako sploh cloveka ne mors do konca spoznat pa naj kdo rece KAR HOCE. NE GRE! bote vidli, ko bote zaceli skup zivet..pol se pa dogaja kar se dogaja - dva skupi dolgo dolgo casa, se preselita skup, pa greta u relativno kratkem casu narazn :roll: - ker sta prevec uzivala v zvezi z veliko casa zase...treba se je naucit bit s partnerjem in vseeno met cas zase...oz. nevem kak naj to razlozim..da te partner absolutno v nicemer ne omejuje ampak samo dopolnjuje...in ce rabite tolko casa zase da se lako s fantom vidite sam 3x na tedn po par urc to js nevem kak bo taka zveza na dolgi rok funkcionirala...se prevec navadis tega...kasneje je tezje skupi zacet zivet - moje mnenje...ce pa ze kmalu prezivljas veliko casa skupi, se je pa potem lazje prilagajat (ce je to vseeno normalna zveza, in ne taka v kateri ima eden od obeh kake cudne psihicne tezave in posesivnost in nevem kaj vse :P)

in ja - eni majo izgovor, kao da tisti ko so skos skupi grejo prej narazen ker se navelicajo..ja halo, boljse da prej ugotovijo da niso za skupi, kot kasneje po vec letih :D kako pa naj to ugotovijo tisti k se vidjo dvakrat na tedn?! haloo:P

red_rose..se strinjam s tabo... tud midva zivima skupaj..in sele takrat pol vidis ali si za skupaj al ne.... :) in kuk dolg ze zivita skupaj?..kuk si pa stara? Sj ne recem dani to zveza...ce ne zivis skupaj..ampak vseeno se marsikaj spremeni...ko s partnerjem zazivis skupaj..s tem pridejo nove obveznosti ter odgovornosti..
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica

Ma ti si mi ena prikrita grožnja :D Joj če nekatere tu nebi ble samo zato, da iščejo napake pri drugih. Pa sej razumem, da je tako najlažje sebe tolažit.
Očitno moje prikrite grožnje mojega dragega ne motijo, ker nisem še vidla tako zlatega fanta, kot je on.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica

*LooBika* napisal/-a:
red_rose..se strinjam s tabo... tud midva zivima skupaj..in sele takrat pol vidis ali si za skupaj al ne.... :) in kuk dolg ze zivita skupaj?..kuk si pa stara? Sj ne recem dani to zveza...ce ne zivis skupaj..ampak vseeno se marsikaj spremeni...ko s partnerjem zazivis skupaj..s tem pridejo nove obveznosti ter odgovornosti..

Mene tudi zanima, kolko sta obe stari. Midva greva namreč tudi živet skupaj, pa me zanima, če nisem samo jz tako zgodnja :)
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Nehajte delati piramide!! :willnicht:
Odgovori