Jaz sem mela konkretno v mislih tipa, ki je pri 28h mel eno zvezo, ki je trajala leto ali dve in je od takrat minilo že vsaj kake 5 let, dečko pa še kar stagnira....
sem mela pač samo en primer v glavi, kar je vodilo do napačne izjave.

fun napisal/-a:Ja; tip se lahko "nauči" na eni punci, ali pa prazni na vsakem vogalu in še vedno ne zna...![]()
Pomojem kakovost seksa ni odvisna od tega s kolkimi spiš...
Ampak res se mi ne zdi vredu sodit človeka glede na to s kolkimi je bil...
~NIA~ napisal/-a:fun napisal/-a:Ampak res se mi ne zdi vredu sodit človeka glede na to s kolkimi je bil...
seveda lahko nekoga sodiš.. če ti bo (en) tip 3x v enem večeru omenu da jih je položu že 37 boš po tem lahko sodila da si samo številko zvišuje in hvali s tem. da mu je bolj kot sex pomembna številka!
in takmu se verjetno gre le za to da lahko reče da je sexal.. če je torej z vsemi 37mi babami preiskusu le misionarca, je to daleč od izkušenosti.
fun napisal/-a:jullia_ napisal/-a:[quote="*purple]
se strinjam.že zato, ker če bi mi reku, da jih je pod njim ležalo deset, bi se obrnila in šla.namreč,ni mi do tega, da bi bla s takim tipom.Tko, da mi je to ena ful pomembna stvar.
Meni se pa 10 ne zdi tako velika cifra. Ok, odvisno od starosti, ampak če je pa tip star 30 let, se mi pa to ne zdi tako neprebavljivo. Je pa res, da razmišljam o tem, da bi pri naslednjem fantu predlagala teste, ker si ne delam utvar, da bom naletela na devičnika
*purple*; sej vrjamem da so ti take stvri pomembne, in pač si imela srečo, da si dovolj "zgodaj" spoznala svojga fanta a ne... Če bi ti bil kasneje zelo všeč kak drug- mogoče malo starejši, ne vrjamem da bi se sam obrnila pa šla zato ker je spal z več babami...