maaalaaa napisal/-a:ja sam a zej nej se mi zbrišemo iz imenika samo zato da nas ne bodo za ankete klicali?
ja to je edina rešitev, če nočeš da te kličejo.al pa da mu prijazno rečeš, da ne želite odgovarjat na ankete in če vas lahko izbrišejo iz baze.Ampak pazi, ker če boš zapizdila, se zna zgodit, da takoj drug dan prejmeš še en klic, zanalašč
kot sm že rekla ti to ne uzame pou minute, saj te nekateri sploh ne pustijo do besede in ti tam pet minut nakladajo za kaj je anketa, kaj vključuje, kje se bo uporabila itd. in ja, lepo odgovorim da me pač ne zanima in ne bom odgovarjala in ne, ne bo mi krona dol padla.
sem delala ankete, tudi neke ki so trajale od pou ure do 45 minut, pa nikjer ni blo uvoda več kot pol minute.Pa tudi če je minuta, še vedno sem istega mnenja.In zakaj govorijo na začetku mal več pa opisujejo in to...Ker morajo, ker je to njihova služba in oni tega niso krivi, nesramne odzive dobijo pa lih oni.Pač.
Eclat, ja ful nesramno ja.Ok, smo mi kot otroc tud kakšnega ki nas je ob cesti spraševal, poslal na kakšen drug kraj, ampak da bi pa kej tazga nardila, to pa ne.Sploh pa ne pri odrasli zdravi pameti.
ja se strinjam tud s Sp3lco....Dostkrat naletiš na stare ljudi, ki so brez usakih manir in ki mislijo, da je ves svet njihov ker so stari.Ma mrš, penzionisti eni, ceu dan majo cajta pa se gužvajo pousod, kot da jim bo odpeljal zadnji avtobus na svetu.