Shannon napisal/-a:Rad bi videl nekoga, ki ni bil še nikoli pijan? Tu me imaš. Še več, alkohola nisem v življenju spila niti za požirek.
Vsi pa, ki mislite, da pretiravam: ste odraz splošnega prepričanja naše družbe, da alkohol povsem sprejemljiva droga. Da je čuden tisti, ki nikoli ne pije in je proti alkoholu.
Pa še nekaj: vsak pijanec je začel z "eh, enkrat na mesec pa ja ne škodi, če se ga nabutam ... enkrat na teden tudi ne ... trikrat na teden je tud kul ... zakaj pa ne kar vsak dan ...".
da nisi mela nkol procent promila v krvi, teg ne verjamem.Kot je MClarnovc povedal obstaja nemalohrane, ki vsebuje tudi alkohol.
In ne draga, nismo mi tisti, ki mislimo da je tisti ki ne pije čuden.Ampak si ti označila za vsakega, ki se ga kdaj pa kdaj napije za alkoholika, kakor označujš tudi zdaj, da kr usak rata iz enkrat na mesec, trikrat na dan.Če bi bilo tako, bi bilo 90% prebivalstva alkoholikov.Pa ni tako kajne?
Preden označuješ spet us epo vrsti za alkoholike, ti svetujem, da najprej preberi kakšno strokovno literaturo, ki ti bo predstavila točen pojem alkoholizma, potem pa obsojaj usepouprek.In kukr sm rekla, če si mela ti doma alkoholike, ne znaša tega na use druge.Sem imela tud jst doma alkoholika, pa razumem in ve kaj točno je alkoholizem!Tebi pa očitno ta pojem ni čist jasen.
Poleg tega pa, je to posploševanje kar si povedala v zadnjem odstavku, ker tudi travo ki spada pod droge, lahko konzumiraš pa nisi ne odvisen in niti ne greš naprej.Seedaobstajajo taki, ki gredo, ampak posplošit takole pa res ne moreš.