*zeljka* napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Jst sm v zvezi že več k 4 leta pa pol in tud ni več metuljčkov, iz moje strani, pa jih ful pogrešamSj ga mam rada in mislm z njim ostat, sam nism pa več zalublena vanga in posledično nimam kšne pretirane želje po seksu z njim. Sigurno pa pogrešam te filinge, ampak nekak se tolažm s tem, da je vrjetno (po večini) v vseh zvezah tko. Al je kje na tem svetu oseba, pri kateri mi metuljčki nikol ne bojo odletel???
pr men je tud neki tazga zdj, sam da sva midva skor 3 leta skupi...
tud jz se sprašujem kaj to pomen, da ni to to al kaj? bi mogla še zmer čutt te metulčke...?
Metuljčki niso merilo ljubezni. Bolj je merilo le-te neki fini občutek ob nekom, neka vznesenost, ki pride in gre, kakor kdaj, v kakšni fazi pač sta.
Midva sva skupaj že skoraj 4 leta pa sem na trenutke tako zaljubljena vanj, kot na začetku nikoli nisem bila. Vse ostale vmesne časovne prostorčke pa zapolni prijeten občutek topline, ko vem, da sva vredu, da vidiva prihodnost in da je vredno vsega truda.
Če ne bi čutila želje po seksu, mislim na dolgi rok, pa to po moje ne bi bilo to, ker je spolnost sestavni del zveze in je preveč lepo, ko si tega oba želita in na tak način uživata skupaj.