maaalaaa napisal/-a:mene pa tut pojezijo te telefonske ankete. pa mi mama vedno reče naj se jaz oglasim. ja haloo, men se pa da ukvarjat z njimi. pa sploh te ne vprašajo: a bi prosim odgovorili, ampak se kr vsuje iz njih, sploh se ne ustavijo, niti da bi zadihali, ti vse povejo, ti vmes narediš 100 stvari, sploh ne prideš do besede da bi rekel da nebi odgovarjal. in pol jim rečeš da ni nobenga doma in tut ko pridejo ne bo noben odgovarjal. pa kar še kličejo. sicer jaz vsem lepo odgovorim, ma včasih me pa prime da bi jih poslala v 3pm. to je tvoja zasebnost in prosti čas, nimajo pravice da se vtikajo vate s stvarmi, ki te ne zanimajo in ti jih vsiljujejo.
veš kaj je pa najbolj zanimivo?
da statistiko po anketah spremljate pa čist usi.spomnimo se kšnih volitev, kakšnega aktualnega stanja, kšne stvari ki vas je zanimala pa so iz tega delal anketo.A mnenja imate vsi čist negativna.
Ok, ni problema, če nočeš odgovarjat na anketo pač nočeš,tud jst učasih res nimam časa (se pa zmer zmenm za drugič) pa ne odgovarjam tist moment, ampak prijazno in kulturno se pa tud da odsloviti človeka.namreč tako kot usi ostali delate, tudi anketarji delajo za svoj denar.
Vsak ima svoje negativno mnenje o marsičem, ampak povejte mi, se tega res ne zna izrazit na nek lep način, al je najlažje kar use u pizdu mater poslat??
ko smo že pri telefonih, naj omenim tud to, da sm en let pa še mal delala v klicnem centru kabelskega operaterja.In kar si tam slišal tristopetdesetkrat na dan, to je bla pa groza.Dejansko so se drli na nas, nas pošilljali v vse možne variante, zmetali v nas kletvice, brez da bi sploh pomislili ali je operater dejansko kriv tega?Resda, smo zastopali tisto firmo, ampak useeno, s tehničnimi stvarmi nismo imeli veze, niti možnosti jih uredit, pa tud pokvarit ne!tak odnos folka mi je sam za kozlat

zanč je blo zanimivo, ko kolegica stoji pred službo in kadi.pa pride mimo en tuj gradbinec, jo lepo pogleda in ga ona pozdravi z "dobro jutro".Gospod nardi par korakov naprej, nakar se ustavi, se obrne in stopi nazaj proti njej in jo praša s čim si je to zaslužil.Pa mu pač pove, da ga je pozdravila ane, če se že usak dan zjutraj srečujeta, se ji zdi prav in lpo, da mu reče usaj dobro jutro.In pravi gospod, da ga v žiulenju noben ni takole pozdravil, še njegov delodajalec ne in da e popolnoma očaran nad tem.
čez par dni, pa jo je na njeni mizi v pisarni zjutraj čakala tavelika milka čokolada, s pripetim listkom "dobro jutro" (je gospod pustil v firmi zanjo, predn je prišla).
Ful lepa gesta in pravi pokazatej kako lahko ena sama taka majhna stvar človeku polepša dan in kako lep odnos presega use meje.
Ko bilo le več takih....
Boris...Čimbolj na kratko

sonček.....ja vem, učas mene tud kličejo taki, ki še prebrat z lista dobro ne znajo, ampak ok, jst skos odgovarjam.Ko sm jst delala ankete sem vedno razvila en dialog z ljudmi in se čist po domače pogovarjala, kot tudi sem sam pogovor ko se je človek oglasil, začela bolj po omače.In to mi j prineslo ful ful več anket, kot tistim ki so drdrale tja v tri dni.
čeprav če si ti delala ankete v episcentru se mi zdi to mal čudno...Namreč še sama Sonja, je skos govorila, da mormo razvijat dialog, kot pri terminih tudi pri anketah in z mano je bla skos ful zadovoljna ker sm tko delala.Itak pa drugač nebi mogla, ker nism tak člouk da bi drdrala neki s kompa dol.