maaalaaa napisal/-a:marypa napisal/-a:maaalaaa napisal/-a:a kdo je reku?
marypa napisal/-a:neokusna hrana, ni uravnotežena, skoz moraš neke nadomestke iskat-- po mojem mnenju mučenje samega sebe

mogoče ti? vegetarijanstvo = prehrana brez mesa = (po tvojem mnenju) neokusna hrana
torej sklep: vse, kar ni mesno, je neokusno.
oprosti, samo tako sem jaz razumela tvoj odgovor.
in ja, ker sem vegetarijanka sem trčena. samo to vpliva in sem obsojena na to pa tudi če mogoče kdaj kakšen doktorat naredim.pač nas ni za jemat resno

Ja sama zelenjava brez mesa ni okusna;) kombinacija je pa čist ok.
--
drgač sm pa bla jst vegetarijanka 2 leti

Ker sem drugače razmišljala.. Me je minilo

počakaj wait and see, mogoče mine tudi tebe

hmm nikoli ne reci nikoli, ampak MOČNO upam, da ne bom začela nazaj jesti mesa. in kakor sedaj kaže, se to ne bo zgodilo, ker mi res meso ne diši in samo da pomislim da bi ga jedla mi je preprosto slabo. aja pa problemov z zdravjem tudi nimam, shirana nisem - daleč od tega, in tud drugače sem povprečno preveč dobre volje, razen ko imam pms

torej si se ti tisti 2 leti imela za trčeno in bledolično in nervozno itd kot si označila nas? mogoče po sebi sklepaš na ostale?

brez zamere.
Hej, sorry, ampak kažeš znake vegetarijanca? Zamešala si, js nism govorila o nobeni bledoličnosti. Hah…
---
Meso je zraven ful njami, ker ima maščobe in maščobe so okusne, pomeben dodatek k hrani.. Nikoli ne bi jedla samo mesa.. vedno v kombinaciji z zelenjavo;) In večini ljudi je meso okusno

in to je čist naravno. Pač eni ljudje ne marajo okusa po mesu, tko k so eni homoseksualci, torej jih je manj. Hrana brez mesa je pač bolj pusta in brez okusa. Dejstvo. Tko k je dejstvo, da se nasprotni spol privlači. Lahko si izjema…
Drgač pa folk, k je vegetarijanski ma neke svoje fore pa zato-je.. (zakaj zato ker.. bla bla).. in radi poudarjajo zakaj je vegi bit kul. Men so v bistvu taki ljudje smešni

Zdaj razumem, zakaj se je meni prijateljica smejala, ko sem kot vegi kakšno spregovorila o vegetarianstvu. Bla je čist happy, ko sem začela jest meso, nehala s temi brezveznostmi

Sploh pa otroka v razvoju ne bi smeli posiljevati z vegi hrano… !!! In to bi moral omejit z zakonom, brez heca.. ker obstaja vse sorte vegetarijacev.. in če on živi brez jajc, mora tudi njegov otrok.. roll..
In taki otroci se kasneje nažirajo z mesom.. tko k moj oče npr. (In ma zdj zaradi tega probleme s holesterolom). Sm da je razlika pri njem, da niso bili premožni in so si 1xtedensko privoščili zrezek.
--
No, Tamarra je priznala, da je meso zgolj zaradi tega, ker se zaveda, da je za telo, (za ziher delovanje vseh funkcij), pomembno.
Ni treba z mesom pretiravati, ampak se je pa fajn uravnoteženo prehranjevati in to vključuje normalno tudi meso. Me pa ne zanima, kaj kdo je-njegov problem, sm da mi ne teži, da mučim živali s tem pa take neumnosti… in isto velja za določene izdelke- me res ne zanima, a so to preizkušali na živalih ali ne… roll…. Hvala. In potem ti lahko še zameri, ker so tvojo kremo vmasirali enmu mišu..