jullia_ napisal/-a:Ogromno ljudi je. Pa mogoče niti ne fizično, tudi psihično nasilje šteje.
Moja kolegica se ga je sposobna napit kot star pijanec in takrat se naravnost brutalno obnaša do svojega fanta. V treznem stanju ga ima pa baje nadvse rada. Bi bila fajn predmet kakšne psihološke analize.
Moj bivši tip(katerga bi najraje zbrislala iz spomina,če bi se la dalo) je bil skos nasilen,ko je bil pijan.spravljal se je na vse folk okoli,ko mu pa je zmanjkalo tarč(doma v sobi)pa se je začel spravljat name.najprej verbalno,sam jaz takoj popizdim,če se kdo dere name in me prekomerno žali in sm se začela repenčit na njega.pol pa sm znala bit tepena in sm folku dolgo laglala,kaj so vzroki za moje modrice in odrghnine(tud po vratu in obrazu),ko pa je bil trezn,se pa ni kao ničesar spomnu.in to sm ful dolgo prenašala,dokler nism pršla do te meje,da sm ga policiji prijavla in je dobil prepoved približevanja.
Ta moj dečko zdaj pa je prava faca,ko je nažgan,sam seveda,mu se ne sme težit,zat,ki bi pa takrat znal popizdit.enkrat sm ga nadrla,ko ga cel dan ni blo in je pršu domov ob 5ih zjutrja nalit ko majka in me je nadrl nazaj,tak da sm dobila poduko.Ker je ful smešn ko se natreska.
pa vse lahk zvlečem iz njega

k mava že od 4 leta nazaj pestro zgodovino(sva bla skup,pa nisva...)ga znam kaj vprašat za medobdobja,ko nisva bla skup...ko je znal bit ful ljubosumn ko sm s kakih tipih pršla v gostilno pa take.pa mi vse lepo pove...
pa ćustveni izlivi...am dej,ko sva kje zunaj pa pijemo me skos pelje na kraje,kjer sva se včasih dobivala in tam obnavlja že tisočkrat povedane zgodbe.pa vrtnce mi krade in vsem okoli razglablja,da kak me ma ful ard.npr:"jaz pa merši se mamo ful radi.en brez drugega ne moremo,res da pridejo dani ko sm jaz nadrkan al ko je ona,pa se malo skregava,ampak se mamo ardi...jaz bi brez nje umrl..."simpatično,a včasih me spravljha s tem v zadrego.Pa jokat zna dostkrat,ko ga napedjo neke misli,da če bi ga jaz zapustla itd...
ma kaj zna bit bedast.pa same "pizdarije"zna delat.sam to pa tak al tak...trezn al pijan...rojen komik,sam poklic je zgrešu