Mene tut ne zanimajo imena njegovih, pa tut številke ne vem natančno.
p!ka napisal/-a:^^ Jz pa raj vem pr čemu sm; s kolkimi je spau, s kakšno zaščito,... Že zarad mojga zdrauja, če ne zadrugo.
*purple* napisal/-a:p!ka napisal/-a:^^ Jz pa raj vem pr čemu sm; s kolkimi je spau, s kakšno zaščito,... Že zarad mojga zdrauja, če ne zadrugo.
se strinjam.že zato, ker če bi mi reku, da jih je pod njim ležalo deset, bi se obrnila in šla.namreč,ni mi do tega, da bi bla s takim tipom.Tko, da mi je to ena ful pomembna stvar.
jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:p!ka napisal/-a:^^ Jz pa raj vem pr čemu sm; s kolkimi je spau, s kakšno zaščito,... Že zarad mojga zdrauja, če ne zadrugo.
se strinjam.že zato, ker če bi mi reku, da jih je pod njim ležalo deset, bi se obrnila in šla.namreč,ni mi do tega, da bi bla s takim tipom.Tko, da mi je to ena ful pomembna stvar.
Meni se pa 10 ne zdi tako velika cifra. Ok, odvisno od starosti, ampak če je pa tip star 30 let, se mi pa to ne zdi tako neprebavljivo. Je pa res, da razmišljam o tem, da bi pri naslednjem fantu predlagala teste, ker si ne delam utvar, da bom naletela na devičnika
jullia_ napisal/-a:[quote="*purple]
Meni se pa 10 ne zdi tako velika cifra. Ok, odvisno od starosti, ampak če je pa tip star 30 let, se mi pa to ne zdi tako neprebavljivo. Je pa res, da razmišljam o tem, da bi pri naslednjem fantu predlagala teste, ker si ne delam utvar, da bom naletela na devičnika
trapa napisal/-a:Meni se 10 za mojo starost ne zdi dosti. V bistvu bi mi bilo bolj moteče zvedet, da je dečko imel samo 1 pred mano.