*purple* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ vse je sprejemljivo in zaželjeno, dokler se to ne zgodi nam

in to je to.
Ničkolikokrat se sliši ravno take primere.Najprej use glasne, ker so itak prepričane da jih njihov
zlatko ne bo prevaral, ko pa jih, pa v jok pa na drevo in nikol dol.
Zdej pa draga moja ljubica... Odgovorila ti bo ena izmed tistih, ki zaupa svojemu
zlatkotu...
Bla sm že prevarana... Od njega. 1x. In guess what?! Js sm ga tudi že... Pa najina zveza še vedno obstaja... Ker sva razčistla in veva, kako sva se ob varanju (še posebi PO varanju) počutla (in ne...se nisva jokajoč skrivala na drevo). Ko sm ga prevarala, sem bila prizadeta in sem se jokala še nekaj dni po tem, klela samo sebe, si uničila maturantski izlet... Ko me je on prevaral, se je počutil isto... In za oba vem, da nisva pripravljena, da bi šla to še 1x skozi... In tudi nočeva...
Po tem neljubem dogodku sva se pogovorila, razčistla vse med nama, poiskala vzroke, si povedla, kaj sva takrat občutla, kako sva reagirala, kako je bilo med varanjem... Vse sva si povedla, tudi tiste bolj intimne stvari... In to naju je rešilo. Še vedno sva skupaj, o varanju se pogovarjava zelo sproščeno, ker veva, da glede tega nič več ne skrivava...
In si zaupava. In ja... Za sedaj vem, da me fant ne bi prevaral. (Mogoče pa vam je to tako težko verjet, ker ne razumete, da zame varanje NI plesanje in miganje z drugo žensko.) In lahko sem oh-in-sploh naivna in bedna in nevemkajševse... Sama vem, da sva tudi po tem neljubem dogodku znala naredit, da sva še vedno srečna...