pa si jih nisem od takrat grizla (nov rekord in upanje da je končno konec ostaja) in upam, da me bo to še dolgo držalo
tak da velik aplavz za mene, nohtki rastejo 
pa si jih nisem od takrat grizla (nov rekord in upanje da je končno konec ostaja) in upam, da me bo to še dolgo držalo

Tamarra* napisal/-a:kakšen teden nazaj je bilo tudi meni vsega skupaj dovolj, pa sem rekla STOPpa si jih nisem od takrat grizla (nov rekord in upanje da je končno konec ostaja) in upam, da me bo to še dolgo držalo
Js si sploh ne predstavljam tega kako bi lahk bla brez mojih nohtkov. Vedno komaj čakam da si jih na novo učedim in narsim kak nov motivček. Tako da si niti ne predstavljam kako je to. Spomnim pa se , da si jih je sošolka v OŠ grizla in meni je blo to tak kul da sm hotla še jaz. Ko sem zagrizla so me tak zapekli zobje da od takrat naprej nisem niti poskusla. In takoj ko koga vidim in slišim da to dela me začnejo zobje bolet. Aaaavvvčččč
zdaj se me pa loteva nova navada - grizenje ustnic 
sončk napisal/-a:Ja med učenjem, čist nezavedno.
in pol se zaveš kaj delaš šele, ko grizeš še kakšen zadnji noht, ki je sploh ostal
Če si jih redno lakiram jih ne grizem, ampak problem je k kdaj pozabim nalakirat in se spozabimTamarra* bova skupaj negrizli

amyZ napisal/-a:Ma jz sm to že probala, k sm sam en prst si grizla, pa je pol vse ksup tko čudn, pa začneš še druge.
No, sm se vama pridružla, začetk tedna sm nehala, pa bomo vidl kak bo. Mogoč nam bo pa skupi ratal
Enega prsta si pa jst ne bi pustila, k bi ga najbrž razmrcvarla