Twitch napisal/-a:Hahah malce sm na hitro prebral pa izbral, da se večina folka v SŠ in predvsem v OŠ ni učila nič in je imela kul uspeh (odličen, pravdober).
Kako vam to rata? Ste iskreni? Sj kšn je ful pametn, za kej tut nenaravno talentiran a dvomim, da se z malo dela da dobiti take ocene.
Jest bi se ocenil kot enga jebenga lenuha, ki mu v SŠ ne rata dobiti povprečno več kakor 2 in 3, kdaj če se urajma 4 in to je to. Bilo je tudi nekaj popravcev, no kr dost, sploh prvi letnik ampak ok.
Uglavnem, učim se res bl malo samo ko se pa se pa pač učim tudi po par ur skupej, da nadoknadim za nazaj kar sm zabušil pač. Res mi pa ni jasno kako vam na tak način rata dobit "piflarske" ocene...hahah
matematika ( s tem posledicno fizika in kemija kar je racunanja)- mi po naravi gre..pac sem zelo talentirana za njo..ko profesor spredava novo snov, mi je takoj vse jasno, in ne rabim vec tega ponavljat...brez delanja domacih nalog in brez ucenja sem mela povprecje 5,0 v srednji soli
- tut za jezike sem talentirana (zadnji dve leti bla celo na angleski soli - vse v anglescini) tako da se tut anglescine nisem nikol ucila, nemscine pa nekaj malega...
ostalo? ful hitro si stvar zapomnem...sicer priznam, ko sem se cel ucbenik zgodovine naucila v enem dnevu, pisala 4, po testu vec nisem skor nic znala

drugace pa mi res ucenje ne dela tezav...mam posebne nacine kako si stvari hitro zapomnim . pa mozgancki pridno sodelujejo