zaupanje !

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

jullia_ napisal/-a:A pa si ti pripravljena celo življenje pazit na to, da ne boš z moškimi govorila?

Če to vprašanje leti name... Saj ne da ne govorim z moškimi... saj debatiram, mogoče se je njegovo nezaupanje rodilo, ko ga je bivša vrgla iz tira. Sedaj ko sva midva skupaj ga tako dobro poznam, da vem kdaj mu kaj ni všeč. Vbistvu govorim s kolegi, ki jih tudi on sedaj dobro pozna, ne govorim pa kr z vsakim, kot včasih ko smo šle kolegice na kavico in se je kakšna skupina prilepila zraven. Tko da pazim na to s kom govorim, pač s tistimi, ki jih poznam, smo včasih žurali skupaj, in jih on sedaj kot osebe bolje pozna. Ve tudi, da so ti fantje zasedeni, je pa to prijatelstvo zame zelo pomembno, ker vem, da prijateljev ne izgubiš, fanta pa lahko. Sicer nočem izgubit ne najdražjega in prav tako ne prijateljev.
Bi mi bilo pa zelo težko če bi zaradi fanta mogla pustiti prijatelje... Zato ne, celo življenje ne bom pazila da ne bom govorila z moškimi, ne bom se pa zapletala med ljudi ki jih konkretno ne poznam... Sicer pa, ne vem kaj bo prinesla moja pot... :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Evo, tega jaz ne bi mogla. Ko sem šla na faks, sem spoznala same nove ljudi, in če ne bi šla z njimi na kavo, ko smo si bili bežni znanci, danes verjetno ne bi bili prijatelji. Enako bo v vsaki novi službi, pri najrazličnejših hobijih,... res, ta filozofija netoleriranja spoznavanja novih ljudi je meni čisto preveč posesivna.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

čivava napisal/-a:je pa to prijatelstvo zame zelo pomembno, ker vem, da prijateljev ne izgubiš, fanta pa lahko. Sicer nočem izgubit ne najdražjega in prav tako ne prijateljev.

Škoda, ker med telimi smeški ni šokiranega smeška z odprtimi očmi, ker mi je bolj všeč kot tale smeško z odprtimi usti - :eek: . Vsekakor sem precej presenečena nad takimi izjavami - še vedno.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Tudi jaz :wink:
Jaz že enih par let vedno govorim, da fanta ne izgubiš kar tako, prijatelje pa. Pač slabe izkušnje oz. nisem še spoznala pravih prijateljev, skoraj vsi so me ob prvi priložnosti, njim mogoče koristni in meni škodljivi potisnili v drek, to pa hitro zamerim, ker se jaz vedno poskušam obnašati tako, da je ok meni in njim. Medtem ko moj tega še ni nikoli naredil in mu zaupam vsako stvar, res čisto vse..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Ne, tukaj niti ne gre za to, kdo prej odide. Ljudje odhajajo, ljudje prihajajo, tukaj ne moremo posplošit na to, kdo več in zakaj točno... Samo to mi je čudno, ker se ob toliko debatah, ki smo jih že dali skoz (in po forumih in v živo) še vedno najde nekdo, ki pravi, da prijatelji ostanejo, fantje pa gredo. In še bolj mi je čudno, da sem jaz še vedno presenečena nad tem - kot da se že nisem navadila takih izjav, ker jih je toliko :D .

Je pa res, da je verjetno čisto od vsakega posameznika odvisno, da tako misli - glede na to, kakšne izkušnje ima in v katerem časovnem obdobju se nahaja... :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

iluzija napisal/-a:
čivava napisal/-a:je pa to prijatelstvo zame zelo pomembno, ker vem, da prijateljev ne izgubiš, fanta pa lahko. Sicer nočem izgubit ne najdražjega in prav tako ne prijateljev.

Škoda, ker med telimi smeški ni šokiranega smeška z odprtimi očmi, ker mi je bolj všeč kot tale smeško z odprtimi usti - :eek: . Vsekakor sem precej presenečena nad takimi izjavami - še vedno.

tud jst.V 4letih odkar sv z mojim skupej mi je tok "kolegic" pokazalo tiste taprave frise in seveda kkopak, odšlo z mojga lajfa da me je kr groza s kom sem se nekoč družila :roll: In fant ostaja...Še vedno je tu, še vedno me prenša, še vedno je biu zraven ko mi je bilo hudo.A niti ene od njih, tako "pravih" prijatljic ni bilo nikoli ob meni ko mi je bilo težko in ko sem jih potrebovala!Bulšit si napisala!

n mal moteno razmišljanje, brez zmere, ampak da ne boš spoznavala novih ljudi in ne skušala s kom navezat stik, kerje tvoj ubogi fantek tako obsedeno ljubosumen?Oh, groza. :roll:
ne rečem, sva tud midva mela probleme z njegovo ljubosumnostjo, ampak hvalabogu izginjajo.ampak da mi pa prepove kontakta in pogovora z moškimi in navazovanje novih stikov v šoli/službi al kjerkoli že???Halo, brca v rit v momentu!sej nism na Poušetovi, sem v ljubezenskem razmerju, nok nok!!
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

čivava napisal/-a: Tko da pazim na to s kom govorim, pač s tistimi, ki jih poznam, smo včasih žurali skupaj, in jih on sedaj kot osebe bolje pozna. Ve tudi, da so ti fantje zasedeni, je pa to prijatelstvo zame zelo pomembno, ker vem, da prijateljev ne izgubiš, fanta pa lahko.

Ti potem ne moreš sproščeno hoditi po svetu in moraš stalno paziti s kom boš govorila? Te ne bo to malo ovirali v življenju? Če srečaš kolegico, ki ima s sabo nekaj prijateljev boš zbežala stran al kako? Malo me šokirate s takim podrejanjem. Ne bi raje fant šel k psihoterapevtu in pridobil malo samozavesti?
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

jullia_ napisal/-a:A pa si ti pripravljena celo življenje pazit na to, da ne boš z moškimi govorila?
Zadnjič spremenil Yesa, dne 06. Jan. 2009 12:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pomoje pa začasen razhod ni dobra ideja, ker mu moraš dat vedet, da si ob njem in da se lahko nate zanese, ne pa, da boš mogoče (začasno) šla stran. Pavze niso ravno najboljši način za povečevanje zaupanja med partnerjema :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

*purple* napisal/-a:....še vedno je biu zraven ko mi je bilo hudo.A niti ene od njih, tako "pravih" prijatljic ni bilo nikoli ob meni ko mi je bilo težko in ko sem jih potrebovala!

To, da je nekdo ob tebi, ko ti je hudo, ni ne dolžnost tvojih prijateljic ne tvojega partnerja. Tvoja dolžnost je, da poskrbiš zase in svoje težave rešiš sama.

konec OT.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Pa saj ne gre za to, da nekdo rešuje težave namesto tebe. Gre za to, da te objame, te potolaži ...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Gre za to, da ves da je nekdo ob tebi...in da ves da se lahko nanj vedno zaneses...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

In kaj točno je to, kar sem napisala, drugega kot to, da s tem, ko na nek svoj način "zahtevaš"ali pričakuješ, da je nekdo ob tebi, temu človeku sporočaš: sem v težavah in tudi tvoja dolžnost je, da en del teh težav rešiš oz. te težave omiliš s tem ko si ob meni? Seveda je lepo, da te nekdo potolaži in objame ampak ne moreš bit nato užaljena, če tega človek ne naredi.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tmis_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:....še vedno je biu zraven ko mi je bilo hudo.A niti ene od njih, tako "pravih" prijatljic ni bilo nikoli ob meni ko mi je bilo težko in ko sem jih potrebovala!

To, da je nekdo ob tebi, ko ti je hudo, ni ne dolžnost tvojih prijateljic ne tvojega partnerja. Tvoja dolžnost je, da poskrbiš zase in svoje težave rešiš sama.

konec OT.

ne seveda ni dolžnost.Na tem svetu imaš samo eno dolžnost in eno stvar ki jo moraš, in to je umret.
Če si pa človek, ki imaš nekoga rad in ki ti ni vseeno zanj, pa logično, usaj meni, da mu boš stal ob strani in pomagal.
Verjamem, da si tudi ti med tistimi ki potrebujejo in ki dajejo.
in užaljen gor ali dol, so stvari ki jih človek naredi s srcem in ne z neko dolžnostjo.In tak, ki s teboj ni s srcem, nima kej delat zraven.vsaj pri meni je tako.sama veliko dajem in seveda želim tudi kej nazaj prijet, pa ne v smislu dam-daj, ampak v smislu, ker je to pač en del ljubezni.
in rada bi te videla, kako bi bilo tebi ko bi ti bilo zelo hudo, pa te recimo mati tvoja al pa kdo drug ki ti je blizu še pošmirglala nebi.verjetno nebi bila užaljena, kajne?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*purple* napisal/-a:
ne seveda ni dolžnost.Na tem svetu imaš samo eno dolžnost in eno stvar ki jo moraš, in to je umret.

OT: Mene so pa tole drugače naučili. Da ima vsak dve obveznosti, ki se jima ne more izognit, namreč, umret in srat hodit :)
Odgovori