Mark napisal/-a:pupica20 napisal/-a:mmmmmm nutela!! kje v mb se jo dobi?? bi jo šla sprobat!kr takoj he he
Si že bla pri lastovki al ne?
ja pri lastovki majo ful takih okusov

*Ela* napisal/-a:Mark napisal/-a:pupica20 napisal/-a:mmmmmm nutela!! kje v mb se jo dobi?? bi jo šla sprobat!kr takoj he he
jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:Mark napisal/-a:pupica20 napisal/-a:mmmmmm nutela!! kje v mb se jo dobi?? bi jo šla sprobat!kr takoj he he
tu je itak naboljši sladoled v mariboru! joj kak se mi je zdaj zalušto...
*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:Mark napisal/-a:pupica20 napisal/-a:mmmmmm nutela!! kje v mb se jo dobi?? bi jo šla sprobat!kr takoj he he
pol pa pri ilichu še nisi maline jedla...![]()
![]()
![]()
![]()
jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:Mark napisal/-a:pupica20 napisal/-a:mmmmmm nutela!! kje v mb se jo dobi?? bi jo šla sprobat!kr takoj he he
![]()
![]()
![]()
ne nisem, bom probala!
*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:jancy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:Mark napisal/-a:pupica20 napisal/-a:mmmmmm nutela!! kje v mb se jo dobi?? bi jo šla sprobat!kr takoj he he
![]()
![]()
![]()
ne nisem, bom probala!
ok, samo te opozarjam da lahko vodi v odvisnostjas sem živ primer
![]()
*Ela* napisal/-a:jancy sem ti reklameni je to najbolši sladolet ever! samo pač odvisno kaki okus za sladolet maš, če maš rad sadne okuse, pol je ta definitivno najbolši
miikena napisal/-a:*Ela* napisal/-a:jancy sem ti reklameni je to najbolši sladolet ever! samo pač odvisno kaki okus za sladolet maš, če maš rad sadne okuse, pol je ta definitivno najbolši
Hm, mene je pa zdejle zamikal, da bi bla iz Mb, da bi ga šla probat!!No če se bom kej tm potepala, bo prva stvar malinin sladoled pr Illichu
..
Maline= njamiiiii
sAdie napisal/-a:miikena napisal/-a:*Ela* napisal/-a:jancy sem ti reklameni je to najbolši sladolet ever! samo pač odvisno kaki okus za sladolet maš, če maš rad sadne okuse, pol je ta definitivno najbolši
Hm, mene je pa zdejle zamikal, da bi bla iz Mb, da bi ga šla probat!!No če se bom kej tm potepala, bo prva stvar malinin sladoled pr Illichu
..
Maline= njamiiiii
ja, kr pojdi...nebo ti zal