Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Been there- ampak nikol več!
Punce ne tvegat, če ne želite nosečnosti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Morda katera od vas težko prenaša mentruacijo? Ji ''tisti teden'' v mesecu predstavlja hkrati najhujši teden v mesecu? Vedno znova tarnate ''zakaj ta nadloga''??

S partnerjem začnite prakticirati metodo umika, in vedno znova se boste razveselili teh krvavih dni...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Se popolnoma strinjam!
Ni ga bolj živčnega časa kot čakanje menstrucije in delanje testov nosečnosti iz panike.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ mhm. :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Bom kar tu zastavila vprašanje, ker ne vem kje bi lahko še kaj pisalo o tem,... zanima me če moraš jutranjo tabletko, če jo greš iskati v lekarno plačati? Ter koliko približno pride... Ker je moji prijateljici počil kondom in se je odločila da bo raje vzela še tabletko, ginekologinja jo je poslala pa kar v lekarno, tako da jo zanima, če je to plačljiva zadeva?
Uporabniški avatar
catty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni

Neprebrana objava Napisal/-a catty »

ja je plačljiva,mislim, ker tud če ti dajo na recept, je to beli recept, kar pomeni da je plačljiv...vsaj tko je blo 1x :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

jullia_ napisal/-a:
freaky napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:ampak milo rečeno mi je gladko malo vseen, kaj se dogaja z mano.

Tako lahko govori samo tisti, ki še ni imel težav z raznimi vnetji, glivicami ipd.

Se strinjam. Zdravja ne ceniš, dokler ne zboliš.

Kot so rekle.
Ko boš enkrat mela zanič PAP test in povečano možnost za raka ti bo žal za vsak seks brez kondoma.

Sicar pa je na žalsot tko,da take frajle,ki seksajo vsakič z drugim in brez kondoma redko fašajo okužbe...
Nekatere pa enrkat storimo napako,pa potem celo življenje nosimo posledice,kljub zdravemu načinu življenja.....

Drugače pa jaz sem na kondomih, KT sem upustila,to metodo bom pa začela verjetno uporabljati ko bo čas za otroka ali pa kako leto 2 pred tem.Kotrej čez kako leto.
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a just.me »

kokica87 napisal/-a:Bom kar tu zastavila vprašanje, ker ne vem kje bi lahko še kaj pisalo o tem,... zanima me če moraš jutranjo tabletko, če jo greš iskati v lekarno plačati? Ter koliko približno pride... Ker je moji prijateljici počil kondom in se je odločila da bo raje vzela še tabletko, ginekologinja jo je poslala pa kar v lekarno, tako da jo zanima, če je to plačljiva zadeva?

ni plačljiva, vsaj po mojih izkušnjah ne, men se je to zgodilo bolj zvečer pa sm jo šla iskat kar na urgenco pa sm jo dobila zastonj, brez kakršnihkoli komplikacij
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

kokica87 napisal/-a:Bom kar tu zastavila vprašanje, ker ne vem kje bi lahko še kaj pisalo o tem,... zanima me če moraš jutranjo tabletko, če jo greš iskati v lekarno plačati? Ter koliko približno pride... Ker je moji prijateljici počil kondom in se je odločila da bo raje vzela še tabletko, ginekologinja jo je poslala pa kar v lekarno, tako da jo zanima, če je to plačljiva zadeva?

ni plačljiva, vsaj po mojih izkušnjah ne, men se je to zgodilo bolj zvečer pa sm jo šla iskat kar na urgenco pa sm jo dobila zastonj, brez kakršnihkoli komplikacij
Uporabniški avatar
just.me
Sramežljivka
Sramežljivka

saj jo lahko gre iskat tudi na urgenco, men se je to zgodilo bolj zvečer pa sm jo šla iskat kar na urgenco pa sm jo dobila zastonj, brez kakršnihkoli komplikacij
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

catty napisal/-a:ja je plačljiva,mislim, ker tud če ti dajo na recept, je to beli recept, kar pomeni da je plačljiv...vsaj tko je blo 1x :)

am, jst sm jo šla enkrt iskat z kolegico do ginekologinje in ji jo je kr ona dala. ne eno, dve. In kolkr mam u spominu ni nč plačala.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

[She.] napisal/-a:
catty napisal/-a:ja je plačljiva,mislim, ker tud če ti dajo na recept, je to beli recept, kar pomeni da je plačljiv...vsaj tko je blo 1x :)

am, jst sm jo šla enkrt iskat z kolegico do ginekologinje in ji jo je kr ona dala. ne eno, dve. In kolkr mam u spominu ni nč plačala.

js sem sla v dezurno ambulanto, pa sem dobila celo skatlico (21 tabletk) Rigevidon....4+4 se pa uporabijo za preprecitev nosecnosti...

te so sigurno zastonj ce gres tja.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ej, a se more vsaka tema smetiti z offtopici? :evil:

veliko tem je o neželeni nosečnosti in urgentnih tabletkah!!
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Provala sem enkrat samo, da sem videla kako zgleda.
Uporabniški avatar
Schmetterling
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Schmetterling »

a veste kako deluje ta jutranja tabletka? v bistvu ne povzroči nč druzga kot splav.
Odgovori