težko je res govort kaj je dobra zveza, za vsakega je dobro tisto, kar ima..
MsN napisal/-a:Osebno nisem nikjer komentirala, kako moj fant gleda na najino zvezo, ker si o tem ne upam ustvarjati nobene posebne slike in naju ne postavljam za noben partnerski vzor, medtem ko Nia (pač se obešam na njene odgovore, ker so tako izstopajoči, seveda pa ni edina) nonstop poudarja, kako dobro imata stvari urejene ona dva s fantom, to jemlje za univerzalno pravilo ljubezni in ob enem še verjame, da tak način njenemu hanibaniju izjemno ustreza. In ja, ob tem se kot človek vprašam, kako lahko drugemu človeku sploh paše, da ga ima nekdo pod takšno kontrolo oz. če se tak človek sploh zaveda, kaj počne ali ima pretirano oprane možgane s strani svoje ženske ali pa si slednja dela utvare, da ima tipa pod kontrolo, resnica pa je daleč od tega. Kdo bi vedel ... Zato me marsikdaj pač zanima, kako bi isto stvar komentirali fantje in si upam trditi, da ni niti približno tako, kot zadeve na forumu predstavljajo nekatera dekleta.
jullia_ napisal/-a:A potem je tvoja zveza tudi eno samo neskončno tekmovanje v tem, kdo bo koga bolj obrnil? Ker takšno predstavo smo si nekatere ustvarile o Niinem razmerju. Ena sama ljuba manipulacija, da človek doseže svoje. Večina njenih nasvetov govori o tem, kako se obnašat, da tipa prepričaš, da si začne želet tisto, kar v resnici želiš ti in tako "zmagaš".
metuljčica* napisal/-a:
In zakaj misliš, da bi moral vedeti za vsak njen korak? KJE praznujejo rojstni dan, KDO vse je tam? Lepo te prosim!Pa to še ne pomeni, da si išče nekoga drugega, če ti ne pove!
hruškanapisal/-a:aja, pa še neki morm pokomentirat...men se zdi moj "lajf" bolj pomemben kot najin skupni "lajf", kot tudi od njega nekak pričakujem da je njemu pomembnejši njegov "lajf"...ker šele takrat lahko tvoriva kvaliteten par.
sončk napisal/-a:sarita napisal/-a:Preden sem imela zdejšnjega fanta, sem imela nekoga, za katerega sem mislila, da je pravi. No, pa ni bil, ker je to sigurno moj zdajšnji.
A dej ga no lomt?
*mala* napisal/-a:Ampak MsN in red_rose- kako pa vesta kako vajina fanta gledata na vašo zvezo? Mogoče tudi ne tako super, kot ve mislite.
Če se tip ne upa upret punci, in je vse po njeno, je to njegov problem.
jullia_ napisal/-a:hruškanapisal/-a:aja, pa še neki morm pokomentirat...men se zdi moj "lajf" bolj pomemben kot najin skupni "lajf", kot tudi od njega nekak pričakujem da je njemu pomembnejši njegov "lajf"...ker šele takrat lahko tvoriva kvaliteten par.
Sploh ne razumem, kako lahko ločite "moj" in "najin" lajf. Vajina zveza vendar je del tvojega življenja, saj se to ne izključuje.
Razen če se pod "najin" lajf pojmuje skupaj preživet čas, ostalo je pa potem "tvoje". V tem primeru se mi zdi pa čudno, da eni tako lahko postavite stvari v neko strogo hierarhijo, še precej bolj čudno pa to, da nekateri čutijo neko potrebo po opravičevanju vsake svoje aktivnost, ki ne vključuje fanta in s tem krade dragoceni čas "njima"
Ja, vem, v tem postu je čisto preveč narekovajev. I am "sorry"