Ja men je to ful huda ponudba! Maš res ful pogovorov, sms-ov, pa naročnine sam 15€. Aja pa brskanje po netu je zastonj, jaz sem ravno zarad tega mela nazadnje ful za plačat, ker sem dost na netu na mobitelu..
Jst sem si že spremenila paket v Itak Džabest oz. sem poslala msg za spremembo, veljat začne pa od jutri naprej. Tko da bom zdej z mal manj slabe vesti klicarila tud tiste, ki niso na Mobitelu, ker 200 min/mesec pač ni mal .
^^ Kaj potem ko ti pošljejo nazaj sms in pač piše da morš potrdit da se strinjaš s pogoji (tak da pošlješ DZABEST DA), a dobiš še kakšn sms nazaj al ne? Ker js nism zdej nč več dobla, pa ne vem če je zdej vse kul.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Sm uredila zdej, hvala. Tole je res ful fajn, ker drugač je ta mobitel kr precej drag in sm že resno razmišljala da bi zbrala kterga drugega operaterja, zdej pa mislim da ne bo več take panike, hehe.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Ja res ni pocen. Mojga tipa je lih prej skor kap, k je odpru položnco in ma 30 € mobitela za plačat, pa sploh ni ne vem kva velik govoru. Mel je pa itak paket do zdej. Upam, da bo zdej kej bolš.
Očitno se pa Mobitel res boji upada strank, da je izbral praktično isto taktiko kot Simobil.
Js vztrajam pri Simobilu- forever and for always
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.