~NIA~ napisal/-a:men osebno je moj fant moj najboljši kolega. če bom rabla jit na žur bom šla z njim (in frendi), če bom rabla pomoč pr (skoraj) čemrkol, se lahk obrnem nanga, težave zaupam njemu, nejga prašam za nasvet.. povem mu kam grem, s kom grem, kako grem, kdaj pridem (no sej tko nikamor ne grem kot s kolegicami na pijačo pa z mamo v lj/italjo v šoping pa s familjo k sorodnikom..)
men se zdi logično da bi fantu povedala če ma kolegica rojstni dan, a naj on voha da se jst v soboto odpravljam ven? on bo šou z mano kupt darilo!
nevem kako mate to vi, partnerja naj bi si zaupala, bila eno.. ne pa on ma svoj lajf, ona svojga.. seveda ga mata, ampak imata tud skupni lajf in ta se mi zdi bolj pomembn kot 'svoj' lajf.. čene kaj imaš sploh fanta? da lahko nadležnemu tipu k teži v kafiču rečeš da ga maš? da greš ven z njim ko nihče drug nima cajta?
tud jst (midva) imava vsak svoj lajf, ampak prednost ima najina zveza. usaj zanekrat je tko in lepo bi blo če bi tko ostalo
se popolnoma strinjam s tabo, sem čisto istega mišljenja kot ti. če si v resni zvezi je čist logično da poveš kam in kdaj greš ( v mislih imam žurke..) že iz tega razloga da partner ne bo načrtoval česa drugega za vaju in da se bo tudi on lahko zmenil z svojimi kolegi da gre ven.
ampak čist nič pa ne razumem punkie:skupi sva k sva skupi, k nisva pa tut nisva dosti na vezi..
mislim, kaka zveza je pa pol to??