ko te biuša provocira..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Eclat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eclat »

:roll: sm se poskusla pogovorit z njo, vendar neuspešno!

sprva me je na debelo pogledala, pol pa navrgla da kao ne razume zakaj si nesme sušiti spodnjic v kopalnici! no, ja, ko pa ji že po tretjem poskusu nisem mogla obrazložit, da je to skupna kopalnica ter da je že tako ali tako neprijetno gledati druge spodnjice, kako so obešene nad banjo, sem odnehala.

posledica tega pogovora pa je, da še me bolj ignorira-prej me je vsaj včasih pozdravla, zdaj pa niti to ne več!

:yau: edin njenih spodnjic že 3 dneve nisem videla!

vsaj nek napredek! :D

p.s.:vem, da ne cilja sam na mojga fanta, ampak na vse kar hodi po svetu z 2 glavama :twisted:

vendar je vseen neprijetno, ko punca leta za fanti, ki so v zvezi!

matty13- če mu že ženska tko zlo teži, da mu še ponoči hodi težit, mislim, da je to že zalezovanje! lahko ti pa povem, da je moja sošolka imela podoben primer in pol je fantu (ta je bil totalni psihič) zagrozila s policijo na koncu pa kr to ni prenehalo je šla na policijo in pol se mi zdi, da se je kr prenehal

vendar bi jaz to naredila le v primeru, če bi res blo tisto pravo zalezovanje, da ne bi minil dan ko ne bi imela mira pred tako osebo in bi moji poskusi, da bi se to prenehalo bili neuspešni
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

A vi ste vsi cimri al kako?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

to je treba samo na ignor vrečt...pa se samo ponosno nasmehnit..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

z ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:15, skupaj popravljeno 1 krat.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

~NIA~ napisal/-a:
matty13 napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Ti jokaš zaradi svojega tipa, ne zaradi njegove bivše. Mejle se da blokirat, na msnu se jo zbriše, v skrajni sili se menja številko mobitela. Ampak njemu paše pozornost, ker mu pumpa ego.

sej na msnju jo je blokiru, mejle briše, smse tud, sam problem je v službenem telefonu in ta je tisti, ki ne neha zvonit ter zvonec na vratih in nočni obiski in teženje, tukej se pa ne da nič...verjem, ženska je za v umobolnico

BAD!
zakaj ji ti ne odpreš vrat, vsa skuštrana, zavita v rjuho, nasmejana in jo vprašaš kaj želi?
jst bi definitivno to nardila.. + njeno cifro bi poslala v revijo za phone-sex alpa jo na kšno stran tako prjavla pa dala njene osebne podatke gor..
sigrno pr men taka ne bi pršla čez ;)

Mislim da je to kar lepo in jasno - zalezovanje. Ubistvu gre samo zato kdo bo prvi odnehal... In ja, takšne ljudi strpat v zaprti oddelek.

matty13 napisal/-a:Zase lah rečem, da sem prejokala nešteto noči zaradi njegove bivše...namesto, da bi bile stvari skoz bl skulirane, so vedno slabše...najprej ga je le klicarla, zdaj po letu in pol mu pa pošilja smsje, da ga ljubi in vse, piše mejle, dodaja na msn in vse. Da ne govorim o tem, da se dela nevemkok lepo, k to sploh ni. V resnici je res pokvarjena in dela res grde stvari.
Prišlo je tako daleč, da ne vem več, kdo je bolj neumen, a jest ker sem sploh še z njim in prenašam vse skupej al ona. Ker je tud on kriv, da ne zna najdt načina, da bi to končal. Sej je probal na lep, grd, ignorantski in vse ostale načine, pa kar ne gre. Ona je prepričana, da je najboljša zanj. Zakaj sta potem nehala!?!?!

Že kar nekaj let nazaj sem bral o tipu, ki ga je ena ženska zasledovala več kot deset let... na koncu se je ločil od žene in vse mu je šlo v k***. Meni osebno se zdi da to, kar ona počne je, dobesedno vojna napoved. Ko si v vojni pač nimaš miru. Če se vama s tipom zdi vredno truda in če sta zadovoljna skupaj bosta pač vse vložila v to, da porazita to coprnico. Zakaj bi bilo vaju sram ako gresta na policijo pa tudi ne razumem. Poleg tega da se da telefone blokirati "po številki" na izrecno zahtevo. Prav tako emaile.

Glede nočnih obiskov je pa preprosto - ko dobi sodno prepoved približevanja od sodišča pač kličeš policijo... Dokler pa lahko poskušaš razne domače recepte ki jih ponujajo uporabnice.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

~NIA~ napisal/-a:
matty13 napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Ti jokaš zaradi svojega tipa, ne zaradi njegove bivše. Mejle se da blokirat, na msnu se jo zbriše, v skrajni sili se menja številko mobitela. Ampak njemu paše pozornost, ker mu pumpa ego.

sej na msnju jo je blokiru, mejle briše, smse tud, sam problem je v službenem telefonu in ta je tisti, ki ne neha zvonit ter zvonec na vratih in nočni obiski in teženje, tukej se pa ne da nič...verjem, ženska je za v umobolnico

BAD!
zakaj ji ti ne odpreš vrat, vsa skuštrana, zavita v rjuho, nasmejana in jo vprašaš kaj želi?
jst bi definitivno to nardila.. + njeno cifro bi poslala v revijo za phone-sex alpa jo na kšno stran tako prjavla pa dala njene osebne podatke gor..
sigrno pr men taka ne bi pršla čez ;)

haaa, thx...sicer nisem neki full nesramen človek, ampak ideja je pa dobra, res za premislit. Sej, če je ona nesramna in pokvarjena, zakaj ne bi bla še jest oz. midva.
Hvala za nasvet, ker morm priznat, da na policijo mi je bed it, ker smo tako selo, da se vsi poznamo med seboj.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:^^ ja itak, jst tudi nebi šla na policijo, če nebi blo res nujno kr vem kak je, kr pol nakonc ti izpadeš glup ;)
spusti se na njen primitiven način 'žaljenja' in ne bit pametna pa odrasla ker - verjemi - ne bo razumela ;) spusti se na njen nivo ker neumn lahko razume le neumne (in tiste ki se zaradi njih delajo neumne, da jim sploh lahko kaj dopovejo!)

a drgač živiš skupaj s fantom?
nism zasledila, kolk časa sta skupi? in kolk časa sta bla onadva?

svašta, res :) tok bedn folk, mene bi blo SRAM :oops: kr ga je zih pustila sam zato da bi sebi dokazala kako zaželjena je in da bo pršu nazaj k njej ter jo na kolenih prosu, ampak očitno mu ni pomenila tolk, ker si je našu drugo - tebe.. torej kaj še išča, kura neumna :) zih bere cosmopolitan ker notr so nedvomno taki nasveti ki jih ona upošteva :lach:

Živiva ravno ne skupaj, sem pa vsak večer, ko imava konec obveznosti (služba, šola, treningi) pri njem in tam spim. Skupaj sva leto in pol in tako "živiva" eno leto. Onadva sta bila 8 let.

Pustila ga je zaradi tega, ker se ji je začelo dogajat in žurat in ker so ji po glavi začeli hodt drugi tipi, ker je imela same take prijateljice.
Bila je stoodstotna, da jo bo on hotel nazaj, in na začetku se ji je najina zveza zdela smešna in naju je 5 mesecev pustila pri miru, ker je bila prepričana, da je ona the only one zanj in da bo prišel nazaj, ko bo ona to hotla. Potem pa ni in takrat se je začelo z občasnim teženjem, zadnje pol leta (od maja) je pa to vsakodnevno....

Ma saj ne bi bilo panike, če ne bi jaz dopustila, da me spravi ob živce in da kdaj pa kdaj dopustim, da pride med naju. On pravi, da se njemu zdi smešno in da je itak glupa....ampak vseeno, začela sem dvomiti v najino zvezo in vse zaradi vseh dejavnikov.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aj?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

Ona pride v vsakem primeru, če sem jaz tam začne klicart in pošiljat smse, če pa mene ni, pol pa kr notr gre in kr prestavlja stvari, ker on ima ponavadi do večera skoz odklenjeno....
nekej časa nazaj mu je ukradla še ključ, tko da bo zdej treba spet ključavnico menjat.

Za brez veze ne pravim, da je zrela za v umobolnico. Ker, če bi začela naštevat vse njene podvige, bi mogoče še midva izpadla idiota, ker to KAO dovoliva, ampak situacija je pač zaj....
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ojej ta ženska je zmešana :o
Da gre ključ ukrast je pa preveč...
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

Fora je v tem, da je ona samo sebe prepričala, da je on njen in da pripada njej in da ga ne mora imet nobena in ga nobena ne more osrečit. Ter, da če je ona živela pri njem, z njim, njej še vedno pripada vse to in nimam za njene pojme jaz tam ničesar počet. :gruebel:

Mene najbolj jezi to, da ga je sama pustila, zdej pa tole in vpletat v vse to vse ljudi okrog nas....če je enkrat prišla k nam domov, da bo mojim staršem ne vem kaj rekla čez mene, ampak sta bila na njeno srečo na morju, men je pa za to soseda povedala, čeprov je že ona s tem grozila precej časa. :roll:

Sej drugače je vse skupaj res že smešno :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

pa si 100% prepricana da za tem ne stoji se kaj drugega, cesar ti fant ne pove?

mislim men je to skor neverjetno in tega pod nobenim pogojem ne bi trpela. rekla bi mu naj se odloci a bo dovolil da bivsa dela kar dela, al pa js grem, in pika.

vse se da, enim lazje, enim pac tezje dopovedat
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

matty13, ti se pomoje čisto preveč slepiš. Če bi meni en psihični bolnik (kar ona po pripovedovanju sodeč je) ukradel hišne ključe, bi klučavnico menjala tisti moment. Tvoj tip pa očitno čaka na maj, mirno pušča vrata odklenjena, tebe pa prepričuje, da je njemu tudi bedno, ker vama bivša ne da miru.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

jullia_ napisal/-a:matty13, ti se pomoje čisto preveč slepiš. Če bi meni en psihični bolnik (kar ona po pripovedovanju sodeč je) ukradel hišne ključe, bi klučavnico menjala tisti moment. Tvoj tip pa očitno čaka na maj, mirno pušča vrata odklenjena, tebe pa prepričuje, da je njemu tudi bedno, ker vama bivša ne da miru.

neki takega sem tut js hotla povedat.
se popolnoma strinjam!
Odgovori