Bejbi s svojo ekipo hodi na tri stalne lokacije (po tem, ko so nam zaprli naš najljubši lokal

in namesto njega odprli Oz2, s poraznimi DJ-i!). To so Metelkova (v večini primerov Gala Hala ter njeno Zeleno sonce in Hip Hop petki, Menza je pa samo za po pivo it

), štirka, ko je kaka huda hip hop fešta al pa zelo u izi bobn in bas, ter seveda SubSub

... če je kul koncert v Ortiču, potem me tudi Ortič vidi, a se mu zaradi previsokih cen pijače ter onesnaženega ozračja izogibam.
Na začetku študentskih let smo zašli tudi v KMŠ, ki je bil nekoč vse prej kot je danes. In ne, KMŠ mene ne vidi nikoli več, ker takega pajzla pa še ne. Raje 12ka kot pa KMŠ. Fuj! Posebno, ker sem alergična na ljudi, ki tja hodijo, ne prenesem tujega švica na sebi in oprostite, zakaj reperji ne smrdijo in se ne potijo tako konjsko kot folk v KMŠju, ki pa v večini primerov NI slišal za milo? Khm, lahko bi poleg garderobne številke za 0,50€ dobil zraven še mini milo. Pa, a vsi f*kfehtarji hodijo tja?
Da ne govorimo a raznih Asih in Ultri, aja pa sedaj zelo promovirani Inbox. Ojoj!
Ker nisem nikoli šla ven zato, da bi kaj ujagala in ker nikoli ne grem ven z namenom, da se nastavljam, izbiram kraje, kjer se vrti moja muzka in kjer je moj folk. In kjer diši. In reperji dišijo