ali se me je naveličal?
pokapika, predvidevam, da tiste, ki niso stalno s fantom niso zato, ker bi se bale, da bojo obsedene, ampak, ker jim tako ugaja? Tvoja logika je zgrešena.
Seveda, naj bo vsaka zveza kot posameznikoma/om paše in zato je ta izjava bla res slaba, ker spet favoriziraš eno stran in potiskaš drugo stran dol-če torej punci paše bit cel dan s tipom, hvalabogu (tvoj izraz
), če pa ni, potem je pa to zato, ker noče bit obsedena oz. se naveličati?
Seveda, naj bo vsaka zveza kot posameznikoma/om paše in zato je ta izjava bla res slaba, ker spet favoriziraš eno stran in potiskaš drugo stran dol-če torej punci paše bit cel dan s tipom, hvalabogu (tvoj izraz

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
tmis_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:ja nevem kaj bi rekla, zgleda da bo to res praviln odgovor.Namreč, nevem, jst ne razumem, kako se lahko vidiš s svojim samo 1x/2x na tedn, kako use počneta posebej itn..Jst si take zaveze absolut ne predstavljam in si je nikoli nisem.Tista, ki pa je bla v tem smislu se je pa zlo hitro končala, ker jst deca potrebujem mal več kot da me pa ob večerih samo poseksa in gre domov, pa enkrat na mesec pele u toplice, da pozabm na to da se nisva skor nč vidla.
Ne razumeš ne, zato ker zate (in še za marsikoga tu na forumu) obstajata samo dve skrajnosti: bit skupaj 24 ur na dan in si ne predstavljat življenja brez tipa ali pa bit skupaj 1x na teden in pač, se ne imeti "zares" rad.
)
no pa mi citiraj odstavek, kjer sm jst to napisala?
Ne jst tega res ne razumem, aj majo taki od zveze, ampak, ne obsojam takih prov in takih zvez.Če je paru prav naj pač fura tko, men je res useen.Ampak nevem, nekaterim od vas ni vseeno, glede na obsodbe o obsedenosti in neznanjem živeti brez tipa.Mislm nevem, če si želim bit čimveč z njim in čimveč z njim počet ne znam živet svojga lajfa al kako?Ej punca, zame je to žiulenje, žiulenje ki si ga želim.zame nebi blo žiulenje vidt tipa dvakrat na tedn po dve ure.Mislm nevem

in ker grem raje z njim h frizerju kot pa s kolegico v šoping, bom zarad dolge surle kolegice, vedno in pousod (usaj tiste ki pač ne raume in ne dojame) proglašena za obsedenko s tipom?Mnja, ljudje smo različni in usak ma svoje prioritete, čas pa bi že bil, da se to začne spoštovat.in največja fora je pa ta, da največkrat slišm take stvari od samskih kolegic in od kolegic ki jim je tip na zadnjem mestu, lih tok da jih trikrat na tedn po*uka in so zadovoljne.No to pač men ne predstavlja prioritet.
in nevem kaj nebi melo veze s postom?navsezadnje nekatere od vas ne znate zbirat umesnih poti in določte, ta pa ta je obsedena, ta pa ta ne more brez tipa, blablabla.Tega ne počnem jst.
julija...jst si tega če sva kdaj na dan 24 ur skupaj ne predstavljam kot visenje skupaj.ampak mi je fajn in njemu tud.
Sej je fajn, dokler so to občasni dnevi. To je bilo tudi meni zelo všeč, ko sva si vzela dan zase, šla na izlet, gledala filme,... Ni pa tako fajn, če si človek celotno identiteto zgradi kot nekogaršnja punca, ki ves čas tuhta samo o svojem tipu in ga tiste 3 ure na dan, ko sta ločena, obupno pogreša.
Sem mnenja, da si človek svojo identiteto gradi in oblikuje celo življenje, zato je prav, da obišče jezikovni tečaj, se vpiše na plesne vaje, potuje, bere,... Itak, da je prav, da par ima skupne aktivnosti, ker to krepi zvezo. Če pa dva vse počneta skupaj, pa kaj hitro to postane naslanjanje na partnerja, ki pa zavira tebe kot posameznika.
O tem sem enkrat že pisala, o puncah, ki ne funkcionirajo več kot samostojne osebnosti. In na dolgi rok to tudi na partnersko zvezo ne more več vplivat pozitivno. Zdrava zveza ne propade, ker partnerja del svojega prostega časa preživljata ločeno, zaradi pomanjkanja tega je pa že marsikatera (tudi v moji okolici je bilo par takšnih primerov).
Sem mnenja, da si človek svojo identiteto gradi in oblikuje celo življenje, zato je prav, da obišče jezikovni tečaj, se vpiše na plesne vaje, potuje, bere,... Itak, da je prav, da par ima skupne aktivnosti, ker to krepi zvezo. Če pa dva vse počneta skupaj, pa kaj hitro to postane naslanjanje na partnerja, ki pa zavira tebe kot posameznika.
O tem sem enkrat že pisala, o puncah, ki ne funkcionirajo več kot samostojne osebnosti. In na dolgi rok to tudi na partnersko zvezo ne more več vplivat pozitivno. Zdrava zveza ne propade, ker partnerja del svojega prostega časa preživljata ločeno, zaradi pomanjkanja tega je pa že marsikatera (tudi v moji okolici je bilo par takšnih primerov).
kako pa veš, da imajo/mo take, ki veliko časa preživijo s svojim fantom, zgrajena "njegovo" identiteto?Nevem, jst sm še zmeri jst in jst bom tudi ostala.Še vedno sem taka kot prej, še vedno enako mislim, mam enake ambicije in cilje in še vedno počnem tisto kar sem prej.Nevem, zakaj bi bila zdaj nekdo drug?
in kje piše, da me nič ne počnemo same?
seveda počnemo, usaj jst počnem.Še vedno mam dost časa čist zase, še vedno mam dost časa za kolegice.Je pa res, da polmanj časa za kolegice, kot prej.Namreč, prej smo ble use free in use lutale po svetu sem in tja.Zdej pa mi prvič to ne sede več, drugič mi sede kavica/dve, ostalo je že preveč, tretjič pa imam raje umirjeno žiulenje na družinski ravni.In če kera tega ni razumela, prav a ne, smo se pač razšli.Jst nobene nikol nisem omejevala in jim težila.Sicer roko na srce, tud men niso, tista ki pa je, je pa ni več u mojem žiulenju.
je pa res, da nisi definirala tega tvojga razmišljanja, kakšno zgleda v praksi?
namreč, jst sm že bla parkrat obsojena da sem obsedena s svojim tipom (in zgleda da tud on z mano), pa po tej tvoji definiciji tukej, temu še zdaleč ni tako.Oba mava svoje žiulenje, oba mava tud svoje kolege, oba si uzameva čas za svoje stvari/zase/ločeno, ampak rada sva tudi velikokrat skupaj.Zdej pa nekega pravila ni.Lahko se dva dni zlo malo vidva, pa sva pol ceu dan skupi, lahko je tud drugače.Mislm, pa da še zmeri funkcionirava čist normalno, usak zase.
in kje piše, da me nič ne počnemo same?
seveda počnemo, usaj jst počnem.Še vedno mam dost časa čist zase, še vedno mam dost časa za kolegice.Je pa res, da polmanj časa za kolegice, kot prej.Namreč, prej smo ble use free in use lutale po svetu sem in tja.Zdej pa mi prvič to ne sede več, drugič mi sede kavica/dve, ostalo je že preveč, tretjič pa imam raje umirjeno žiulenje na družinski ravni.In če kera tega ni razumela, prav a ne, smo se pač razšli.Jst nobene nikol nisem omejevala in jim težila.Sicer roko na srce, tud men niso, tista ki pa je, je pa ni več u mojem žiulenju.
je pa res, da nisi definirala tega tvojga razmišljanja, kakšno zgleda v praksi?
namreč, jst sm že bla parkrat obsojena da sem obsedena s svojim tipom (in zgleda da tud on z mano), pa po tej tvoji definiciji tukej, temu še zdaleč ni tako.Oba mava svoje žiulenje, oba mava tud svoje kolege, oba si uzameva čas za svoje stvari/zase/ločeno, ampak rada sva tudi velikokrat skupaj.Zdej pa nekega pravila ni.Lahko se dva dni zlo malo vidva, pa sva pol ceu dan skupi, lahko je tud drugače.Mislm, pa da še zmeri funkcionirava čist normalno, usak zase.
A pa si kdaj pomislila, da moj post sploh ni letel nate in torej ni potrebe po tem, da se na vse pretege braniš in zagovarjaš?
Sploh ni bil pisan kot opis katerekoli forumašice, odgovarjala sem zgolj na vprašanje, zakaj se mi ne zdi prav, da par tiči skupaj cele dneve (Ne en cel dan v tednu, ampak dobesedno cele dneve. Vse.)
Sploh ni bil pisan kot opis katerekoli forumašice, odgovarjala sem zgolj na vprašanje, zakaj se mi ne zdi prav, da par tiči skupaj cele dneve (Ne en cel dan v tednu, ampak dobesedno cele dneve. Vse.)
jullia_ napisal/-a:Sej je fajn, dokler so to občasni dnevi. To je bilo tudi meni zelo všeč, ko sva si vzela dan zase, šla na izlet, gledala filme,... Ni pa tako fajn, če si človek celotno identiteto zgradi kot nekogaršnja punca, ki ves čas tuhta samo o svojem tipu in ga tiste 3 ure na dan, ko sta ločena, obupno pogreša.
A ni fino k imajo anglezi tko, da zeno klicejo z mozevim imenom.
Mrs. James Smith
Cuts right through the bullshit. Da se ve kaksno je stanje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
jullia_ napisal/-a:A pa si kdaj pomislila, da moj post sploh ni letel nate in torej ni potrebe po tem, da se na vse pretege braniš in zagovarjaš?
pogovarjamo se nasplošno, to je res, ampak odgovarjam pa s svoje strani, glede na to da sem bla obtožena za obsedenko

in ja midva sva tud po cele dneve skupi če je čas,sicer redko, ampak sva .se že veselim božičnik praznikov, ko bova skupaj celih 14 dni usak slehern dan (če se kej en skregava)

Naj te malo poizkušam potolažt s tem, da sem prebrala mnogo knjig na temo odnosov med moškimi in ženskami in da so ravno 3 meseci tisti, ko moški potrebuje svoj čas in se umaknit za nekaj časa, da te potem še bolj ljubi in ta čas ne smeš silit vanj, ker s tem podaljšaš to obdobje, ko potrebuje čas zase.
Če pa to traja več kot nekaj dni ali teden, potem je pa res čas, da se začneš sekirati, ampak to vseeno ne pomeni, da bi bilo kaj narobe s teboj, ampak on ni pripravljen na resno zvezo.
Če pa to traja več kot nekaj dni ali teden, potem je pa res čas, da se začneš sekirati, ampak to vseeno ne pomeni, da bi bilo kaj narobe s teboj, ampak on ni pripravljen na resno zvezo.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
- Cosmopolitanka
Midva pa sva non stop skupaj, oz. vsak dan se vidiva in tudi spiva ter obedujeva skupaj. Ne vidiva se edino tisti del v dnevu, ko imava šolo ali delo. Je pa res, da to skupno preživljanje časa ni več ležanje na postelji in ljupčkanje, ampak ne vem, jaz npr. berem knjigo, on pa je na pcju. Jaz v tem ne vidim nič slabega in ne, nisem žalostna in potrta če ga par ur ne vidim
.
Seveda pa je stvar posameznika in zrelost zveze. Mene moje napredovanje zveze spominja bolj na postopno navajanje na skupno življenje. Kuhava, hodiva nakupovat, izbirava dejavnosti in podobno. Seveda skupaj še ne živiva ločeno od staršev ker bi za najina leta predstavljalo prevelik strošek, ko pa končava šolo, vrjetno pa.
Drugače pa ne poznam nobenega para, ki bi bil "obseden"

Seveda pa je stvar posameznika in zrelost zveze. Mene moje napredovanje zveze spominja bolj na postopno navajanje na skupno življenje. Kuhava, hodiva nakupovat, izbirava dejavnosti in podobno. Seveda skupaj še ne živiva ločeno od staršev ker bi za najina leta predstavljalo prevelik strošek, ko pa končava šolo, vrjetno pa.
Drugače pa ne poznam nobenega para, ki bi bil "obseden"
ni nujno da more fant DAT ZMERI POBUDO? kaj, če mene ni poklicu tip v celm dnevu oz. me je zjutri pa zvečer ne sem ga pa jaz, pa kaj pol
sej nit reba da ženske zmer čakate, ane
drgač morš pa vedt, da ene tipe velirkat mau krizica zgrab k so u zvezi-začetku, ker ne vejo kaj bi čist radi al ma pa res kšne probleme, službo(?), velik dela..sej vseen, sta na začetku in ma da se trudi..ok, msn-gdo ga pa še uporabla..to je blo 10let nazaj popularn 

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Re: ali se me je naveličal?
starfish napisal/-a:en lep pozdrav vsem!
mogoče mi pa lahko pomagate, pa bom boljše razumela moško vrsto
s fantom sma skupaj tri mesece. pri taki številki še nebi smela ugasniti iskrica, kajne? jaz pa imam občutek da se je plamenček zmanjšal. ni več tistih sms-ov za lahko noč in dobro jutro. včasih me je poklial kadrkoli se mu je zahotelo. na msn-ju je preživel večino časa da se je pogovarjal z mano, sedaj pa je vse to izginilo. zdi se mi, da je srečen z mano samo takrat ko sma skupaj, pa še to po možnosti pri njemu doma na udobni postelji! dva dni me ni poklical. vem da bi nekateri moški mogoče prej meni rekli, kaj ti je punca saj se ne moremo samo z vami pogovarjat, ampak, enkrat v celem dnevu bi si pa lahko izbral pet minut...se vam ne zdi? mogoče ima kakšne osebne težave. saj zastopim. ampak težko razumem zakaj me daje na stranski tir, če mu bi naj bila zaveznica...
mogoče imate podobne izkušnje ali vsaj kakšne ideje zakaj se obnaša tako...
pozdrav!!
hehe pri meni je isto sam mi2 sma skup 2 leti.. pri mojem je blo enako vsaki dan sms, zdaj če pogledam odkrito povedano sn ga nazadne dobla junija.. mene je tut to fuul zmotlo sma se pogovorla da pač na začetku je vse lepo pa to pol pa se začne tisto malo manj lepo