A se v študentskem domu kaj seksa?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
se sexa:) iz izkušnj povem...imamo s cimro dober urnik, ona pride šele v ponedeljek jaz pa že v četrtek grem, tako da ima vsaka eno noč v tednu sama sobo
Imam pa tudi zelo v redu cimro tako, da če bi bila kriza bi se lahko z njo zmenla, če mi prepusti malo sobo... Imamo pa en par v nadstropju, ki se ne zaveda, da so stene tanke...in vsi zelo dobro slišmo kdaj se imata fajn 

se sexa:) iz izkušnj povem...imamo s cimro dober urnik, ona pride šele v ponedeljek jaz pa že v četrtek grem, tako da ima vsaka eno noč v tednu sama sobo
Imam pa tudi zelo v redu cimro tako, da če bi bila kriza bi se lahko z njo zmenla, če mi prepusti malo sobo... Imamo pa en par v nadstropju, ki se ne zaveda, da so stene tanke...in vsi zelo dobro slišmo kdaj se imata fajn 

rose8 napisal/-a:žalostno, da ko grejo punce/fantje študirat, in bivajo v domu najprej pomislijo na to kako bojo seksal, žuriral, kako ga bojo pil tam sredi ljubljane itd... pol bo pa kr naenkrat zmankal časa za šolo. ljudje mal mislite vnaprej.
a ti povem mojo osebno izkušno? sicer bom ot, pa dobro ...
sama sem šla v študenta, ker sem vedla, da se tu žura in sem vedla, da bom spoznala veeeeeeeeeeeeliko ljudi! pa to ne pomeni, da ga bom samo žurala in nič drugega počela ... vsi, ki študiramo vemo, kdaj lahko žuriramo in kdaj je čas, da pričnemo z resnim delom za študij .. in ne bit zaj pametna, češ da se ga tak vsi zapijamo pa dol dajemo vsako uro z drugim, ker ni tak! je čisto odvisno, kaki tip človeka si - če je tvoj namen, da 100000% izkoristiš svoje študentsko življenje, ga boš, če pa je tvoj namen, da ves čas, ki ga imaš, ko pač ne sediš v predavalnici, posvetiš učenju pa tudi prav ... 100 ljudi, 100 čudi ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"