Nasledni teden imam maturo in šele danes me je zagrabila huda panika!!Gre se mi za to, da jo dobro naredim--->za nadaljni študij!Problem je, ker sem jaz tip človeka, ki se za vsako stvar sikira in paničari! Že prej me je bilo pred vsakim testom strah in vedno sem zelo živčna!
Ima katera podobn problem, ali pa vsaj kakšen nasvet kako bi se pomirila in zbrala, ter odgnala strah in ta bedni občutek v telesU! Res ne vem kako bom preživela..... držite pesti papa
Joj poznam to. Tudi jaz sem bila včasih pred vsakim testom živčna...sicer na toliko kot ti. Potem pa sem si enkrat rekla, da sem se učila in da res ni nobenega razloga za to, da bi bila živčna. In to mi je pomagalo. Samo sebe moraš prepričati, da si se učila (če si se) in da znaš snov, da ni nobenega pravega razloga za to, da si živčna. Potem pa si naredi vročo kopel, svečke okoli...in možgani na off!
ej jst sm isti živčko, pomoje ni zdravila za to ponavadi se umirim ko dobim test v roke. pri ustnem preverjanju panika do konca se mi skos neki zatika in pozabljam stvari. ja trema je res hudič.
ej ista sem jest. dons sem mela ustni od matke, pa celo noč skor nism spala, da niti ne govorim kej je blo prej ku so me poklicali notr. in ful se mi je zatikalo, mi gre prau na . drgač pa meni najbol pomaga da pred usakim takim testom al pa zj pred maturo trikrat globoko udihnem in se skučam skoncentrirat. neki pomaga. pa zaupaj vase in ne praut da nič ne znaš, kr pol res ne boš znala nič. tku kot js danes
Ja ustne mam še...na pisnih je blo še fain ko ti ni treba stat pa odgovarjat Sm pa vesela, da nism edina taka paničarka...me je že zazskrbel Nikol si nism bol želela da mi pon. tor.&sreda hitrej minejo res!:)
Hvala vsem za odgovore...papa
To sem lani preživljala tudi jaz.Poslušaj...pomiri se!Ni tako hudo,kot se ti morda zdi.Nekaj dni časa še imaš,da stvari ponoviš.Vzami si nekaj trenutkov in se sprosti.In užij vsak trenutek,kajti to je čas,ko se res nekaj dogaja!