Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

m!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

keepsake napisal/-a:
*purple* napisal/-a:pa še zanima me kje ma Bovec avtocesto naprimer??jst sm na avtocesti, da sem se utrenirala tko kot naj bi se mogla, preživela 5 ur vožnje, kar je že pet ur več.pa še enosmerne, semaforji, zajebani konci, utrjevanje, itn....Ni tega tko mal kot v malih krajih, kjer kumi da majo semafor.In se tega seveda ne da primerjat.

men ni čist jasn kaj maš za delat 5 ur na avtocesti :gruebel: ampak ok... :

kaj delaš pet ur na avtocesti?če štejemo zraven še kakšen rondo tomačevo, bi marsikdo rabu 20 ur avtoceste ne pa sam eno.
nevem, men s ezdijo take stvari čist normalne, ker sm mnenja, da če greš enkrat nekam ne moreš teh enkrat povzat z znanjem.Avtocesta je hitra cesta, kjer so v igri večje hitrosti.Jst sm pač vozila, prehitevala, izvozi, uvozi itn....dokler nism brez napake odpeljala use skupej.In v teh petih urah avtoceste sem marsikaj doživela, da sm lahko iz tega potegnla maksimalne pozitivne stvari, ki jih rabm vedet za vnaprej.meni osebno pač ni žal, ker hočem mal več znanja prej dobit predn sm šla sama s svojo odgovornostjo na cesto.

lahko primerjaš redkokateri kraj z ljubljano ali pa recimo mariborom, itn...Nekateri nimajo avtoceste, še enosmernih ne.v prejšnjem postu je bilo pa napisano, da to nima veze kje izpit delaš.Pa sem povedala da ima.
in še to je fora, ker določni ljudje iz zabačenih krajev delajo tam izpit kjer ni ne gužve ne nič, potem se pa nben ne upa peljat v ljubljano, kaj šele v kšn drug evropski večji mest.

nia ne obračej besed.Konc koncev se gre za tvojo varnost in za varnost ostalih in če pogledamo na ceste je use skp ena zmešnjava.Zame pač kjerkoli ni folk za na cesto, dokler ne gre usega skoz in mislm da j delanje izpita v kakšnih oddaljenih majših krajih itak petkrat lažje kot v mestu.in mogoče tebi avtocesta ni delala težav, nekomu drugemu pa je.in mislm da bi mogu it usak use skozi, tudi skoz ljubljano.
in noben ni reku, da ne znaš vozt oziroma ne znate.je pa jasno, da se marsikdo iz manjšega kraja ne upa vozt po ljubljani.
Tud jst ne rečem, ne bom letela nevemkolk skoz Idrijske ovinke, bom šla pa sigurno navadno po omejitvah, sploh če se bom prvič tam peljala.
nimam pa strahu pred ovinki in pred ničemer.tud u center Dunaja se lahko čist normalno zapeljem in me ni strah.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Meni tudi ni jasno kaj lahko delaš 5 ur na AC.Js sem šla na AC glih 1 uro, da me je naučil tiste osnovne stvari (kako se vključit, kako prehitevat, da morš gledat obvezno vse špegle skos na AC...), zdej pa ne mi rečt da so v Lj. kej drgačne. :lach:
Tisto nabijanje ur mi je še vedno kr neki, četudi ene pravite da je v Lj oz. velikih mestih težje naredit izpit.Eno je da ti ni jasno križišče in te inštruktor večkrat pelje tja, drugo pa da te fura skos center že x-krat ne vem zakaj že.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lolitaa, skoz center sm šla jst samo enkrat :wink:
ne fura te u center, ampak ukol centra, po kšnih ozkih ulcah, enosmernih, čudnih križiščih, itn.skratka po miljon vrst prog, ki so mogoče na glavni vožnji.
drgač pa lolitaa, verjetno en veš kaj maš za delat pet ur na avtocesti.avtocesta in ljubljanska obvoznica sta precej različne avtocesti v novi gorici.namreč če ni neke gužve je itak čist lagano speljat na avotesto, če si pa v zagati ker te nben ljubljanski bk ne spusti naprej pa tko, pa morš razvit določen del znanja in refleksov.in kot sm rekla, rondo tomačevo, na katerem je usak dan najmanj ena nesreča in tale rondo ni jasn polovici useh ki se tam vozijo.
skratka, sem zagovonica varne vožnje in znanja in mislm, da le-tega v 20 urah ne moreš kr tko pridobit, sploh za ljubljanske ceste.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

-n.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

*purple* napisal/-a:skratka, sem zagovonica varne vožnje in znanja in mislm, da le-tega v 20 urah ne moreš kr tko pridobit, sploh za ljubljanske ceste.

Vse lepo in prav, ampak ne vem če ima število ur oz. obvladovanje vožnje kaj pri tem. 18-letne mulce, ki divjajo po cestah in ogrožajo druge, so najbrž prav tako naučili vsega tako kot tebe in mene ... Lahko bi imel 50 ur, pa bo vseen divjal po cestah, ke rmisli, da je frajer.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

~NIA~ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:nia ne obračej besed.Konc koncev se gre za tvojo varnost in za varnost ostalih in če pogledamo na ceste je use skp ena zmešnjava.Zame pač kjerkoli ni folk za na cesto, dokler ne gre usega skoz in mislm da j delanje izpita v kakšnih oddaljenih majših krajih itak petkrat lažje kot v mestu.in mogoče tebi avtocesta ni delala težav, nekomu drugemu pa je.in mislm da bi mogu it usak use skozi, tudi skoz ljubljano.
in noben ni reku, da ne znaš vozt oziroma ne znate.je pa jasno, da se marsikdo iz manjšega kraja ne upa vozt po ljubljani.
Tud jst ne rečem, ne bom letela nevemkolk skoz Idrijske ovinke, bom šla pa sigurno navadno po omejitvah, sploh če se bom prvič tam peljala.
nimam pa strahu pred ovinki in pred ničemer.tud u center Dunaja se lahko čist normalno zapeljem in me ni strah.

ja me zanima kako boš šla prvič 90km/h (kolkr je omejitev) po naših ovinkih :lach: Vozniki z LJ tablicami se peljejo 40km/h s tem da so SKOS (ampak res skos, pred vsakim RAHLIM zavojem ceste) na žlajfu :evil:
jst se peljem ponavad 70 (če ni prej omenjenih parazitov na cesti). ne rečem da so vsi ljubljanski (in nasploh mestni) vozniki taki, ampak ponavadi, ko prideš za njihov avto veš kaj sledi, vsi vemo.
tebe ni strah, si pa v napoto vsem domačinom, ne sami meni :)
lahko pa trdim da je lažje nekomu iz naših krajev iti skozi ljubljano (križišča pač veš, znake poznaš, nimaš kaj falit sploh), kot pa nekomu iz ljubljane po naših kljukah, ki jih ni vajen.

sicer na cesti nisem sama še vozila, sem se pa deset let usak vikend gor pa dol vozila, tko da že dobro poznam cesto in ovinke tam.idrijski konec, sploh relacija lj-Bovec mi nebi delala težav.Vseeno pa je res, če nisi navajen je logično da ne pretiravaš.Meni je na prvem mestu varnost, nekje na zadnjem pa kaj si kdo za mano misli.No, pa to ne pomeni da bi šla 40 vseskozi.

18 letni mulci so pa itak kretenizem na cesti.je pa itak več nesreč od kakšnih pijanih ljudi, katerim ta del cppja zgleda ni še čist jasen :roll:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Black bird, as naredila izpit?

upam da :) :cool:
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

*purple* napisal/-a:
sicer na cesti nisem sama še vozila, sem se pa deset let usak vikend gor pa dol vozila, tko da že dobro poznam cesto in ovinke tam.idrijski konec, sploh relacija lj-Bovec mi nebi delala težav.
Vseeno pa je res, če nisi navajen je logično da ne pretiravaš.Meni je na prvem mestu varnost, nekje na zadnjem pa kaj si kdo za mano misli.No, pa to ne pomeni da bi šla 40 vseskozi.

18 letni mulci so pa itak kretenizem na cesti.je pa itak več nesreč od kakšnih pijanih ljudi, katerim ta del cppja zgleda ni še čist jasen :roll:

^^je razlika ali si voznik ali si sovoznik...

provej in boš vidla...in ne me takoj napadat...smo bli vsi vozniki začetniki...in se nam je vsem zdelo vse otročje lahko, dokler...nismo bli postavljeni pred dejstvo...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

*ka!a* nisem! Zadnjih 5 minut, ko sem že misla, da ga mam, mi je crknil avto na križišču, kjer sem ovirala promet :) Ma saj bom pa pol v drugo :) Malo sem razočarana, ampak se tolažim s tem, da nisem edina :)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

faq, jst bi se tolko sekirala zrat tega :(
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

Ma saj se jaz tudi sekiram, v bistvu se bolj tolčem po glavi.Ampak tak je moglo bit očitno :) Živci. Saj me tolažijo vsi pa to.Bo pa 2.boljše :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

[She.] napisal/-a:faq, jst bi se tolko sekirala zrat tega :(

sej se nimaš za kej, ker roko na srce, dostkrat oziroma skor največkrat kandidat ne povzroči nobene take woho napake.Razna crkavanja avtov in podobne stvari itak nebi smeli upoštevat.sej rečejo, da jih kao ne, ampak jasno jih.tud pol ti lohk po desetih letih vozniške crkne auto usred križišča, ja pa kaj, to še ne pomeni da si slab voznik zarad tega :roll:
manj se sikiraš, boljš je. :wink:

miss N.Sej vem, da je razlika, sej nism rekl da bi obvladala use skupaj, sigurno pa mi nebi delalo nekih težav po tisti poti po kateri sem se že vozila in jo poznam, kot pa po kšni drugi kjer se peljem prvič.

in nisem rekla, nikjer da je kej otročje lahko, ker vozt avto po cesti in pazt na use pešče/kolesarje/pjance/otroke/ostale voznike/rdeče luči/prednostne neprednostne ceste in ostalga boga, še zdaleč ni lahko.
le strahu se je treba znebit, ampak tako v pravi meri, ne da letiš skoz ene nepregledne ovinke 140.Če te je strah lahko v kočljivi situaciji nepravilno odreagiraš ker otrpneš.to pa zna bit nevarno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno