Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Alexlover
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alexlover »

Seks je čudovit šele takrat, ko prihaja do izmenjave energije obeh na isti valovni dolžini. Oba hkrati si dajeta in enakomerno jemljeta enga druzga spontano nežno in drhteče v soju dišeče sveče.
Z rahlimi dotiki in masažico se predajata eden drugemu in pozabita na vse ter se združita v božanski orgazem, kar smisel sexa je.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Am...ja...eni pa malo preveč amando quick berete :wink:
a tak en hiter sex, poln strasti pa ni ok :wink: haha in od kdaj je smisel sexa ograzem? sploh v takem čutnem sexu??? :lol:
pa a res še kdo misli, da je kaj narobe s sexom, ki je pogostejši od 2x tedensko? seksualna revolucija pa taka :twisted: kje ste zdaj tisti, ki ste za poligamijo? tako bi ravno uspeli sexat z vsakim od partnerjev 1x na tei mesece :razz: :razz: :razz:
no ja...pa če lahko prebereš v teh temah, da se nekateri niti slišite ne vsak dan...ah...vse jasno :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Kaj pa tisti, ki nam je slabo ob dišečih svečah?
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

BaBeBi briši smejkote.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

norma_jeane napisal/-a:aha pa še odgovor na tvoj post lolitaa : definitivno je kvaliteten sex in sexava sam zato ker se obema zahoče. ne vem zakaj bi nekdo sexu sam zato da pač sexa?! tega nism čist razumela. kot sm pa na začetku rekla, skupi sva šele dobre 3 mesce in je pač privlačnost med nama še tok intenzivna da se ne morva upret drug drugmu. glede na vaše komentarje se zdej k en frik počutm, pač sva se najdla dva k zlo uživava u sexu, ni me treba zarad tega obsojat in napadat :?

pr men je čist ista zgodba...in te čist razumem, ker se prou najdem v tvojih postih! ne sikeri se za kometarje,nobenmu ne delaš škode, k večjemu korist-hehe.važn d se mata vidva fajn,d vama to funkcionira, uživata in se mata rada-drugo ni pomembno!
Free your mind...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

tisti ki nam je slabo,pa ne maramo romantike pa običajno ob sedenju pred tv-jem,med reklamami opravimo svoje.Tud tak seks kdaj paše.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Jaz čim večkrat, skoraj vsak dan. Tudi če sem utrujena, saj ni treba celo noč in v akrobatskih pozah. :D

BaBeBi napisal/-a:Akje ste zdaj tisti, ki ste za poligamijo? tako bi ravno uspeli sexat z vsakim od partnerjev 1x na tei mesece :razz: :razz: :razz:
no ja...pa če lahko prebereš v teh temah, da se nekateri niti slišite ne vsak dan...ah...vse jasno :wink:

Ti pa res sovražiš tiste, ki imajo drugačno mnenje od tebe. Sicer pa še nisem nikjer zasledila nobene uporabnice, ki bi živela v poligamiji.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

!?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Ne, sovražim pa tiste ki so tako dvolični, da eno stvar proglašajo za krasno in čudovito, delajo pa ravno kontra! :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D pa
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Midva seksava različno 2 krat, 3 krat na teden, včasih pa tudi samo enkrat, ali pa večkrat v enem dnevu.
Meni je važno to, da se pri seksu drug drugemu posvetiva in da ni seks samo nekaj na hitro, ko ga da notri in je to to, ampak, da oba res uživava in da si na koncu rečeva wau :)
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

BaBeBi napisal/-a:Ne, sovražim pa tiste ki so tako dvolični, da eno stvar proglašajo za krasno in čudovito, delajo pa ravno kontra! :wink:

Potem se pa lahko pomiriš, ker tukaj nisem videla nobenega takega.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Mi2 sexava 2x-3x na teden, najbrž bi tudi večkrat, toda sva zaradi študija kar nekaj kilometrov narazen, tako da če najdeva med tednom oba čas in me pride obiskat, pa če obema sede, pač seksava... drugače pa tako med vikendom vse nadoknadiva :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

~NIA~ napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Kaj pa tisti, ki nam je slabo ob dišečih svečah?

izberi nedišeče sveče!?

tiste tardeče za na grob s kovinskim pokrovom! :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ a to mislš spravt v promet tist kar si z britofa pobral :lach: (btw. dobrodošel spet med živimi ;D)
The secret of success is consistency of purpose.
Odgovori