jemina napisal/-a:Djte mi povedat kaj je Lucas naredu s Peyton, ker še nisem pogledala
jemina z belo:
lucas je sam reku peyton ok. njej je blo to čudn, kr ni bil nč lubosumn. na konc ga je enkrat udaru na nos, unga iz LA. skratka nič se nista skregala in sta na konc dela lepo pomirjena spala skupej.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
Promo za naslednji del: http://www.cwtv.com/shows/one-tree-hill Waaaaa, noro! Sej ne vem, zakaj se bo šlo, da so to nardil, pa js tud nimam rada tistih delov, ko nekdo nekej sanja, sam tale del pa komi čakam, ker mi je ful všeč to obdobje, glasba, stil oblačenja, frizure ... Sam poglejte kako so lepi Komi čakam da vidim Definitvno nekej novega in drugačnega. Pa še Chad je napisal ta del
Heh, men je bil pa všečn del. Bi moral bit res neki ne vem kakšnga, da mi ne bi blo všeč. V glavnem, čakam naslednji del in upam, da se bo kej zanimivga dogajal ... v realnem življenju
Men je blo pa noro všeč Glasba, frizure, obleke ... Zaljubljena sm v ta čas Nič ni imelo veze z OTH zgodbo, sam vseen. Men je blo kot da bi gledala 40 minutni film