ali se me je naveličal?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^ ne
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Uh...NIA pa a ti to resno? Tega si pa tudi ne znam predstavljat...se res ne počutiš nič utesnjeno? Hm...ok...zveze so si pač različne...sta vidva res tako navezana eden na drugega? pa a te on tko pogosto kliče ali ti njega?

missy* pa saj ne mislim, da bi nonstop govorila po telefonu, ampak tako za par minut vsaj...nevem...tako kot ne bi mogla poklicat ga po 10x na dan in dobit še 20 smsov, bi se mi zdelo, da je taka zveza, kjer se po več dni niti ne slišiva nekako prazna...?

PorceLain em...pa tebi to ustreza? ker če ti potem je itak vse ok, an? samo js si bi težko predstavljala takšno zvezo...kot bi bila samo nevem...prijatelja, ki spita skupaj?! nekako bi mi dalo misliti, da če čas ko je z mano zanj ni tako poln že samo zato ker je z menoj, pa tudi če se samo sprehajava in sva nekaj časa oba tiho, potem si res ne predstavljam kako bi bilo, če bi živela skupaj... zdi se mi, da bi si hitro postala tujca, ki bi živela skupaj...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

n sec.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Čudna? no ja...kakor za koga...jst vem, da bi pri nama bla podobna situacija, če bi stanovala kje blizu, tako pa je med nama 50 km in to ne gre. se vidiva skoraj vsak dan, ampak bolj za kratek čas. ...je pa res, da brez njega ne bi zdržala in da ga pokličem, enostavno ker ga je lepo slišat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tud olš :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

No, mi2 se vidiva tudi čez teden, ker ne zdrživa čakat na vikend. 1x pride on k meni in 1x jst k njemu, ampak to ej seveda za nek krajši čas...
kaj pa vem...včasih se mi zdi, da sva še preveč navezana en na drugega, ampak zase vem, da mi zveza ''kr nekaj'' da se slišiš vsaka dva dni, vidiš vsake tri dni in ni nobene intime, zaupnosti, globine, ne bi nikoli ustrezala... se mi pa zdi, da je vedno več takšnih, ki česa več sploh ne iščejo...vse teme, ki jih pogledaš...punce, ki prenašajo tako vedenje svojih tipov, ki je po vseh merilih nesprejemljivo, ker se nič ne cenijo, pa take, ki tožijo da ne doživljajo orgazmov, pa to, da se slišijo vsake toliko...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

PorceLain. napisal/-a:
Kaj naj si pol jaz mislim, ker sva ze dve leti skupaj pa mi učasih ne pošlje sporočila po dva dni, zares poklical me pa ni ze dolgo.
Pa pravi mi, da je rad tut sam in da se ucasih preveč vidiva, ker potem nimava kaj delat skupaj.
Razn tega, da je več kot očitno, da se me je naveličal jaz budala pa vstrajam, ker mislim, da je to samo tako ''obdobje''.

Tako je bilo pri nama. Videla sva se recimo 3x tedensko, pa je začel govorit, da ga to grozno duši (pa to niso bila celodnevna druženja, ampak recimo cca 10 ur na teden). Po cele dneve mi ni odgovoril na sms, ker je pozabil. Ko je prišel z 10dnevnega potovanja, je bilo vse ostalo pomembneje, kot da bi se midva dobila.
Lahko vse skupaj končaš, lahko si pa prpa, tako kot sem bila jaz in počakaš, da bo on pustil tebe.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Uh :( Pa kako ene puce to dopuščate? ok, saj razumem, da ga imaš rada, ampak a ti res ne postane jasno, da mu ne pomeniš praktično nič?? kristus, to ni res...zakaj se ene tako malo cenite?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Boš povedala, če boš kdaj sama v tej situaciji.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

missy* napisal/-a:^^ se ne strinjam. Midva imava tako vezo ze zelo dolgo, in nama uspeva. Jaz ga imam zelo zelo rada, ne predstavljam si, da nehava, pa vseeno nimam potrebe, da bi se slisala vsak dan. Imam svoje zivljenje, prav tako on.

sto ljudi sto čudi :? ... čeprov si prov res ne znam predstavlat, da sta dva en resen par, pa se ne morta/nimata potrebe slišat vsaj enkrat na dan za par minutk (to da se ne vidta sploh ni tak problem)... a se temu pol sploh še lohk reče veza :? ... po moje težko, ker tko živita dva en mimo drugega, ne pa en z drugim (zakaj pol sploh rabš tazga partnerja)... jst mam tak sistem lohk kvečem z kšnim frendom, vsekakor pa ne z nekom, k nej bi me mel rad in obratno (izjema je, če si na drugem koncu sveta pa je telefoniranje predrag špas)...
The secret of success is consistency of purpose.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

glej, so stavri, ki bi jih trpela in stavri, ki jih ne bi. in ženska, ki tako obašanje trpi je sama kriva in nima nobene pravice jokcat da je s tipom karkoli bilo narobe. res zanimivo julija koliko si imela za povedati čez mene in moj odnos, pa o neki patološki navezanosti in o tem kako si ti direktna. ampak si v resnici tako obupno nesamozavestna, da se mi smiliš.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

micamaca: :top:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, saj pravim, lahko je bit pameten, dokler nisi na tem. Ne moreš vedet, kako je, ko se tip začne počasi oddaljevat. Mogoče sem prejšnji post napisala v tonu, kot da je bilo ves čas slabo, ampak v resnici je bilo vmes ogromno lepih trenutkov, potem pa vedno manj. In v takšni situaciji je težko potegnit črto in rečt, da je dovolj, ker veš, da bo naslednji dan spet lepo.
Sicer pa ni neke resne potrebe, da bi se ti smilila, ker mi gre, glede na vse skupaj, kar dobro.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Mnja... Zadnje case sem se tud jaz zacela ubadat z mislijo, ce se me je mogoce navelical. Sicer ko sva skupaj, ni nobenih razlik v obnasanju. Je tak, kot prej (oziroma sedaj, ko se bolje poznava, sva itak bolj 'domaca' in sproscena).. Mi pokaze, da me ima rad. Ker je to moja prva prava zveza, sm se pomoje tud zaradi neizkusenosti zacela to sprasevat; zmanjsalo se je stevilo sms-ov, klicev, povedal mi je, da ne bi rad lih vsak dan pri meni spal.. in vrsta drugih takih (zanj popolnoma nepomembnih) dogodkov... Zato sem se zacela sekirat in bit slabe volje tudi v njegovi druzbi, dokler ni enkrat pocilo. Je blo precej pestro popoldne, rezultat pogovora pa je bil oz. je se vedno, da mal drugace gledam na vse skupaj. Obljubila sem, da se ne bom vec toliko obremenjevala.. Zveza je pac presla na nek visji nivo tudi v drugih pogledih, pa z mal nepristranskosti sem ugotovila, da so se v resnici evforicni sms-i in ostale zadeve tud z moje strani umirili.
In pac.. verjamem mu, zaupam vanj, prav tako pa tud svoji intuiciji in zdravemu razumu. Dokler to dvoje stima skupej, vem, da je vse okej.
What's the story, morning glory?
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

missy* napisal/-a:^^ se ne strinjam. Midva imava tako vezo ze zelo dolgo, in nama uspeva. Jaz ga imam zelo zelo rada, ne predstavljam si, da nehava, pa vseeno nimam potrebe, da bi se slisala vsak dan. Imam svoje zivljenje, prav tako on.

A ni partnerska zveza grajenje skupnega življenja?
Odgovori