ali se me je naveličal?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ se strinjam. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

????
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yesa »

stevens napisal/-a:kot da bi to napisala moja punca :D ..če mogoče si,ne skrbi,vse štima! :D

Samo problem je v tem da se pač navadiš na začetno pozornost in potem kr nemoreš dojet kaj se dogaja ko se vse skupaj malo umiri....
Zadnjič spremenil Yesa, dne 05. Jan. 2009 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

sanjaanja napisal/-a:Ne moreš pričakovati, da se bo vsak dan pogovarjal s tabo. Ne vem kako je s tvojim, a jaz in moj vem, da imava ogromno obveznosti in nama čas to onemogoča.
Mislim, da zaenkrat ni nič narobe.

5 min bi se vedno moglo najt. In ja, od svojga fanta pričakujem, da se vsak dan pogovarja z mano, čeprav le malo če ne gre drugače.
Glede avtorice pa.. Ne vem, pokliči ga pa ga vprašaj.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

a_pikica_a napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:Ne moreš pričakovati, da se bo vsak dan pogovarjal s tabo. Ne vem kako je s tvojim, a jaz in moj vem, da imava ogromno obveznosti in nama čas to onemogoča.
Mislim, da zaenkrat ni nič narobe.

5 min bi se vedno moglo najt. In ja, od svojga fanta pričakujem, da se vsak dan pogovarja z mano, čeprav le malo če ne gre drugače.
Glede avtorice pa.. Ne vem, pokliči ga pa ga vprašaj.

točno, a_pikica_a!

ne morem si predstavljati takih obveznosti, kjer nimaš pet minut časa, da pokličeš partnerja.
saj navsezadnje, lahko je to ob kosilu ali pet minut pred spanjem.
saj ne pomeni to, da ga moraš imeti na vrvici in vedeti za vsak njegov korak. enostavno je pač lepo, da se slišita, si povesta na kratko, kako sta preživela dan, morda le toliko, da slišita, da je z obema vse vredu.
ni to kot neka obsedenost s partnerjem, zgolj pozornost, da veš, da misli nate. ne vem razložiti, poseben, prijeten občutek je to.
odvisno pa je tudi od tega, kako se navadiš in kakšen tip človeka sta ti in tvoj partner.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ko se je moj nehal pogovarjat z menoj, je kmalu sledil konec.
En ekstrem je, da zatelefoniraš 65 evrov na teden, drugi ta, da se ne slišiš dva dni. Najboljša je pa zmernost :)
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

julija_, isto pri meni..
Bivši je kr na lepem nehal klicat, pisat ipd. Seveda je bilo kmalu konec iz njegove strani.
Je pa res, da ni nujno da je tudi pri tem primeru tako. Najboljše je povprašat, da veš na čem si.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

7)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Se strinjam z NIO :lol: a nismo vsi imeli kdaj kakšne take zveze? samo, ko pa najdeš nekoga, ki ti res veliko pomeni, pa itak da si ga želiš slišati vsak dan. pa ne samo punce fante, ampak tudi obratno :roll: mislim...kakšna je pa zveza, da se ne slišiš po več dni??? Neresna? ja no...primerna za starost nekje 14, 15 let! :wink:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

^^ se ne strinjam. Midva imava tako vezo ze zelo dolgo, in nama uspeva. Jaz ga imam zelo zelo rada, ne predstavljam si, da nehava, pa vseeno nimam potrebe, da bi se slisala vsak dan. Imam svoje zivljenje, prav tako on.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:eek:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

No, na žalost se vsi vsak dan NE MOREMO videti (različni kraji šolanja npr., velika razdalja...), ampak je pa res, da jaz enostavno ne razumem, kako da se s fantom ne bi slišala vsak dan...mi2 se slišiva ker naju zanima kako se drugi počuti, kaj je počel preko dneva, kaj se je komu zgodilo itd. Res se ne pogovarjava večkrat dnevno, ampak se pa slišiva vsak večer. zjutraj si pošljeva sms in to je približno to. ampak resno...da se ne bi videla več kot dva dni skupaj si težko predstavljam. še veliko težje pa to, kako lahko imaš nekoga tako zelo rad, pa te ne zanima kaj se mu je zgodilo čez dan...a se nekateri res nimate kaj za pogovarjat?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ko
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

seveda se imamo za pogvarjat, veliko stvari. Ampak nekateri imamo tudi kaj drugega za delat, kot se pogovarjat po telefonu. Ce je kaj nujnega, ok, ce ne, lahko poaka, da se vidiva. In ne da me ne zanima, kaj dela cez dan, ampak preprosto vem, kje je, skom je, kaj dela...
Uporabniški avatar
PorceLain.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PorceLain. »

BaBeBi napisal/-a:Se strinjam z NIO :lol: a nismo vsi imeli kdaj kakšne take zveze? samo, ko pa najdeš nekoga, ki ti res veliko pomeni, pa itak da si ga želiš slišati vsak dan. pa ne samo punce fante, ampak tudi obratno :roll: mislim...kakšna je pa zveza, da se ne slišiš po več dni??? Neresna? ja no...primerna za starost nekje 14, 15 let! :wink:

Kaj naj si pol jaz mislim, ker sva ze dve leti skupaj pa mi učasih ne pošlje sporočila po dva dni, zares poklical me pa ni ze dolgo.
Pa pravi mi, da je rad tut sam in da se ucasih preveč vidiva, ker potem nimava kaj delat skupaj.
Razn tega, da je več kot očitno, da se me je naveličal jaz budala pa vstrajam, ker mislim, da je to samo tako ''obdobje''.
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
Odgovori