res pomaga, men je, sicer šele v 2. pa vendar

želim ti velik sreče pa da boš finofajn vozila!
*ka!a* napisal/-a:^^ ej sam mirna poskušej bit. Predn oz. k se boš usedla u auto, samo globok vdihn pa si reč: bo kar bo, znam, naučila sm se ....
res pomaga, men je, sicer šele v 2. pa vendar![]()
želim ti velik sreče pa da boš finofajn vozila!
*hox* napisal/-a:^^ Ooo, jaaa! Nabijajo te ure kokr se le da. Moj inštruktor je biu celo toook pametn, da mi je reku, da moram met med prvo in drugo glavno vožnjo (prvič sem pač padla) obvezno najmanj 6 ur, da je tako pravilo.
Tamala_mrha napisal/-a:Nima to veze v katerem kraju delaš izpit oz. voziš prej. Če si dober voznik, povsod lahko narediš hitro izpit. Jaz sem ga v prvo, dosti pa je odvisno tudi od volje inštruktorja in pa kolikor je pošten glede plačevanja... eni hočejo nabirat ure in s tem več zaslužijo, četudi kdaj kdo še za brezveze vozi. Jaz sem naredila nekje z 30 urami - se ne spomnim več, poznam pa take, ki so naredili z 18 urami, pa se zdaj ne znajo vozit. Eni so prepočasi, drugi se vozijo kot da bi bili sami na cesti in ogrožajo vse po vrsti, tretji pa imajo strah pred vožnjo.Jaz sem izpit delala v mestu, ampak ne v kaki Lj ali Mb, pa se že dolgo vozim sama v Lj in Mb ko kaj moram it. Dober voznik je tisti, ki se mu ni težko usest v avto in peljat nekam, kjer ne poznaš ceste oz. terena.
*purple* napisal/-a:drgač pa jst še zmeri mislm, da je 20-30 ur velik premal.ti že znaš furat avto, ampak marsikej se pa v teh urah ne naučiš.In dober voznik si po določeni kilometrini in če spoštuješ cestno prometne predpise.zame niti jaz, niti usak ki pride z avtošole, ne zna vozt tko kot je treba.Niti useh refleksou še ni razvitih.
..Evelyn.. napisal/-a:+ si v Ljubljani in večjih krajih lahko na cesti 45min in narediš kaj? Nič, ker je gužva za popizdit
*purple* napisal/-a:pa še zanima me kje ma Bovec avtocesto naprimer??jst sm na avtocesti, da sem se utrenirala tko kot naj bi se mogla, preživela 5 ur vožnje, kar je že pet ur več.pa še enosmerne, semaforji, zajebani konci, utrjevanje, itn....Ni tega tko mal kot v malih krajih, kjer kumi da majo semafor.In se tega seveda ne da primerjat.