~NIA~ napisal/-a:zakaj pa v tistih dveh dneh ti nisi njega nič poklicala? a ni vseeno kdo pokliče, važno da se slišita?
ali pa če mu pošlješ SMS ti vsaj odgovori? Ali mu jih pač ti ne pošiljaš?!
Lih to sem hotela tudi jaz vprašati. Mogoče si se navadila na njegove neprestane SMS-e, ker si jih dobivala res za vsak drek... Kaj pa ti? A si ti njemu sploh napisala kakšen SMS v takem stilu v vsem tem času? Si ti njemu kdaj zaželela dobro jutro in lahko noč, pa si ga kdaj sploh poklicala, ali si vedno čakala, da te on pokliče?
Če se nisi niti malo potrudila za vajino zvezo (glede sladkih SMS-ov in romantičnih klicev), bi se tudi jaz na njegovem mestu naveličala pošiljat ene in iste fore, odgovora pa sploh ne bi dobila...
Zvezo je treba negovat... OBA! Ne pa da kot največja dama pričakuješ samo njegovo pozornost, sama pa mu je ne vračaš... Potrudi se tudi ti, tako kot bi se lahko potrudla ta dva dni, ko te sploh ni poklical, pa bi ga ti res lahko.
Sicer ne morem reč, ali je karkoli narobe v vajini zvezi, ker je ne poznam dobro. Najbolje je, da se pogovorita, začni pogovor, saj znaš govorit. In seveda z njim se pogovarjaj na lep način, ne pa kričat. Pokaži mu, da ti je še vedno do njega (če ti sploh je), in mu daj vedet, da ti lahko zaupa, če je karkoli narobe...