ali se me je naveličal?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

~NIA~ napisal/-a:zakaj pa v tistih dveh dneh ti nisi njega nič poklicala? a ni vseeno kdo pokliče, važno da se slišita?
ali pa če mu pošlješ SMS ti vsaj odgovori? Ali mu jih pač ti ne pošiljaš?!

Lih to sem hotela tudi jaz vprašati. Mogoče si se navadila na njegove neprestane SMS-e, ker si jih dobivala res za vsak drek... Kaj pa ti? A si ti njemu sploh napisala kakšen SMS v takem stilu v vsem tem času? Si ti njemu kdaj zaželela dobro jutro in lahko noč, pa si ga kdaj sploh poklicala, ali si vedno čakala, da te on pokliče?

Če se nisi niti malo potrudila za vajino zvezo (glede sladkih SMS-ov in romantičnih klicev), bi se tudi jaz na njegovem mestu naveličala pošiljat ene in iste fore, odgovora pa sploh ne bi dobila...

Zvezo je treba negovat... OBA! Ne pa da kot največja dama pričakuješ samo njegovo pozornost, sama pa mu je ne vračaš... Potrudi se tudi ti, tako kot bi se lahko potrudla ta dva dni, ko te sploh ni poklical, pa bi ga ti res lahko.

Sicer ne morem reč, ali je karkoli narobe v vajini zvezi, ker je ne poznam dobro. Najbolje je, da se pogovorita, začni pogovor, saj znaš govorit. In seveda z njim se pogovarjaj na lep način, ne pa kričat. Pokaži mu, da ti je še vedno do njega (če ti sploh je), in mu daj vedet, da ti lahko zaupa, če je karkoli narobe...
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

In kaj bi se zgodilo, če bi ga vprašala, ali je kaj narobe? Aja, verjetno bi bilo konec problema :lol:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ eh to sprašvanje je zguba cajta in energije... ker dec bo itak vedno reku da ni nč narobe in da ni nobenga problema, ker se večini ne da debatirat in konfrontirat... its in their nature... pol čez en teden se bo pa taisti, ki je prej sveto zatrjeval da ni nč narobe po možnosti kr naenkrat udru u zemljo... je blo že ene par takih zgodbic na tem forumu na žalost
Zadnjič spremenil micamaca, dne 11. Nov. 2008 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
The secret of success is consistency of purpose.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ja...če tip ne odpiše ali se ne meče ob tla je vse narobe, punca pa čaka, da se bo ON kam premaknil.
Saj smo za enakopravnost anede? Če je pa mogoče on tak tip človeka, ti pa ne in misliš to samo pr seb držat... daleč neboš pršla.
Sploh pa si čisto na začetku zveze in že zdaj delaš slona iz čuda tehnike (kot so sms-i, msn,...)
Jaz osebno bi tako punco na hitr odklenku..
Gost

micamaca napisal/-a:^ eh to sprašvanje je zguba cajta in energije... ker dec bo itak vedno reku da ni nč narobe in da ni nobenga problema, ker se večini ne da debatirat in konfrontirat... its in their nature... pol čez en teden se bo pa taisti, ki je prej sveto zatrjeval da ni nč narobe po možnosti kr naenkrat udru u zemljo... je blo že ene par takih zgodbic na tem forumu na žalost

No, ja, če je res tako nezrel, potem je prihodnost z njim tako ali tako vprašljiva.

En 'normalen' pripradnik moškega spola (pa vem, da obstajajo - množina!), bo že zbral nekaj besed v svoj zagovor.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Jaz sem bila v podobnem stanju.. ko sem začela hodit z bivšim, je bil na začetku mogoče še preveč napaljen..dobila sem res 30 sms-ov na dan, klici 10x na dan itd. in itak mi je pasalo, kr je blo pač vse sveže :D ampak pol (tudi po ene 4ih mescih) pa je naenkrat vse to izginilo. okej, saj me je še klical pa psial in vse..ampak v precej manjšem obsegu.. in takrat sem se tudi jaz pogovorila z njim kr sem takrat (z zvezami neizkušena kot sem bla) bla ziher, da se me je naveličal ali pa da je pač nekaj narobe. on mi seveda ni znal povedat kaj bi blo narobe, kr se je njemu zdelo vse prav. in jaz sem si to razlagala tako, da se je tip pač umiril kr dejansko se je res ful časa trudil, da me je "dobil" in pol je bla prve mesce ona evforija čist prehuda (iz obeh strani) ampak po enem času pa se je očitno zavedel, da sem zdaj pa res "njegova" in se je življenje in razmišljanje vrnilo na stare tire.. se pravi normalno življenje z mano. ona obdobja pretiranih sms-ov pa so se pol sicer še večkrat ponovila :)

tako, da če se približno najdeš v tej zgodbi, nimaš kaj skrbet kr se pač življenje tudi pri še tako sladbi zaljubljenosti mora vrnit na "normalno stanje" v kar pa ni všteto vsakodnevno večurno pogovarjanje po telefonu in visenje na msn-u..
kar se pa tiče teh 2 dni ko te kao ni poklical.. glede na to, da ti tudi njega nisi poklicala oz bilokako skušala navezati stik z njim, se mogoče tudi on ravnokar sprašuje kaj bi lahko bilo narobe, da ga TI nič ne pokličeš :)

pogovori, pogovori, pogovori.. pa tudi če se takoj nič ne zmeniš je vsaj dober začetek, da nakažeš, da te sploh nekaj moti oz. bega.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Ne moreš pričakovati, da se bo vsak dan pogovarjal s tabo. Ne vem kako je s tvojim, a jaz in moj vem, da imava ogromno obveznosti in nama čas to onemogoča.
Mislim, da zaenkrat ni nič narobe.
Gost

sanjaanja napisal/-a:Ne moreš pričakovati, da se bo vsak dan pogovarjal s tabo. Ne vem kako je s tvojim, a jaz in moj vem, da imava ogromno obveznosti in nama čas to onemogoča.
Mislim, da zaenkrat ni nič narobe.

No ja, tega da ne bi imel v celem dnevu pet minut časa za klic in osnovni 'kako si, kaj delaš, lepo se imej' pogovor, pa ne razumem. Če ne drugega si partnerja kljub obveznostim želiš slišati.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Ja, najbrž se te je res naveličal, če te dva dni niti za minutko ne pokliče. pomisli kakšen odnos bi rada, da ima do tebe, koliko ti pomeni in zakaj za vraga pa ti nikoli ne pokličeš njega?!
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

Se strinjam z vsemi, ki so napisali, zakaj ga ti nisi poklicala. Ampak zdaj je tako ali tako že malo prepozno.. v glavnem.. če ga maš res rada, se trudi in ja, tudi ti njega pokliči. Ker pri meni je tako, da saj mu pišem, ga pokličem, se poskušava videti koliko je le možno, poskušam biti čimbolj pozorna do njega, mu pokažem, da ga ljubim.. on pa mi kar narej govori, da se ne trudim dovolj.. in včasih mi že vse skupaj ni jasno (recimo če mu še v isti sekundi ne odpišem na sms... )... očitno nekateri potrebujejo/potrebujete več pozornosti.. vendar pa bi rekla, da najverjetneje ni nič narobe :)
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

a dejte no pretiravat pa ni treba...eni se ne slisjo po cel teden, pa se majo se zmer ful radi, ne pomeni to, da se je kdo koga navelical. Midva z mojim se tudi ne slisiva po par dni, pa kaj. In ce ti je ze toliko do njega, zakaj ga nisi poklicala? Mogoce si pa tudi on misli, da si se ga navelicala, ker ga ne poklices :roll:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz sm na tak način odgnala bivšega, ker sm tud jz bla neizkušena v zvezah, in pač mi ni več tok pisal in sm sceno nardila, in se je počas naveličal mojih izpadov in me pustil :razz:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ fantje na začetku bol pisarijo in use, valda se ti more malo prikupit :) In pole mi se tega navadimo, se razvadimo in pol pride do "kžinčka" kr prenehajo z pocukranimi sms-i 20x dneuno :D Sva že obdelala to temo z mojim, lih par dni nazai in mi je malo dau prou :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^to že, da minejo tisti sms-ji. ampak da ne pokliče, oz. da se ne pokličeta (dvojina, ker ne vem, zakaj ona ne pokliče njega!)
o tem se bosta pač morala pogovoriti, oz. če ne drugače, ga bo morala ona poklicati. morda pa je vse v najlepšem redu in se obremenjuje za nič.

sicer pa, jaz se skoraj 'moram' slišati z mojim. ker ga enostavno pogrešam in je lepo slišati njegov glas, tudi če za minutko. če pač on ne pokliče mene, pokličem jaz njega. saj kje pa piše, da punce ne smemo klicati fantov?
Odgovori