ali se me je naveličal?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
starfish
Sramežljivka
Sramežljivka

ali se me je naveličal?

Neprebrana objava Napisal/-a starfish »

en lep pozdrav vsem!

mogoče mi pa lahko pomagate, pa bom boljše razumela moško vrsto ;)
s fantom sma skupaj tri mesece. pri taki številki še nebi smela ugasniti iskrica, kajne? jaz pa imam občutek da se je plamenček zmanjšal. ni več tistih sms-ov za lahko noč in dobro jutro. včasih me je poklial kadrkoli se mu je zahotelo. na msn-ju je preživel večino časa da se je pogovarjal z mano, sedaj pa je vse to izginilo. zdi se mi, da je srečen z mano samo takrat ko sma skupaj, pa še to po možnosti pri njemu doma na udobni postelji! dva dni me ni poklical. vem da bi nekateri moški mogoče prej meni rekli, kaj ti je punca saj se ne moremo samo z vami pogovarjat, ampak, enkrat v celem dnevu bi si pa lahko izbral pet minut...se vam ne zdi? mogoče ima kakšne osebne težave. saj zastopim. ampak težko razumem zakaj me daje na stranski tir, če mu bi naj bila zaveznica...

mogoče imate podobne izkušnje ali vsaj kakšne ideje zakaj se obnaša tako...

pozdrav!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mogoče se te je res naveličal, mogoče je pa samo ven iz začetne zaljubljenosti, pa se mu ne da s tabo pogovarjati po msn...pa to ni nujno kaj slabega. Lahko, da je v njegovi glavi vse v najlepšem redu :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ok, to da se mu ne da viset na msn še ni noben indikator... ampak da je pa dva dni ni poklical (brez kakšnega posebnega razloga) se pa men ne zdi glih zlo obetavno... na žalost :? ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ja, samo da pa ne more v dveh dneh nič poklicati :?

poskusi se pogovoriti z njim. samo izberi miren ton.
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

To da ne visi več cele dneve na msn-ju se mi zdi čist normalno, sej verjetn ma kej bol zanimivga/pomembnega za delat? Tut zarad sms-ov za lahko noč in dobro jutro js ne bi preveč komplicirala (dobro kak sms za lahko noč mi je kul, za dobro jutro-po možnosti še vsak dan...ojej to pa ne :roll: ). Zakaj pa ti njega nisi poklicala tista 2 dni? Verjetno sam mal pretiravaš, tut če ga je minla začetna zaljubljenost to ne pomeni da ga je minlo do tebe. In včasih se po tem, ko ta zaljubljenost mine, razvije v zvezi kej dost močnejšega in lepšega.., no včasih pa po tem ko ugasne začetna iskrica pride do konca. Najboljš da se z njim pogovoriš, po možnosti brez zasliševanja v smislu: kaj je narobe, pa dej povej no-sej vidim da je neki, a me nimaš več rad....
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

V 2 dnevih nisi mogla ti njega poklicat?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

kot da bi to napisala moja punca :D ..če mogoče si,ne skrbi,vse štima! :D
foals
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foals »

^
:lol:

Sicer pa direktno ga vprašaj zgubiti nimaš kaj vsaj vedela boš na čem si?! :wink:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Re: ali se me je naveličal?

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

starfish napisal/-a:s fantom sma skupaj tri mesece. pri taki številki še nebi smela ugasniti iskrica, kajne?

Na žalost se lahko tudi to zgodi. S strani mojega bivšega je iskrica ugasnila že po mesecu dni. Pa je bilo prej tudi vse sladko - smsi so deževali, veliko sva se pogovarjala preko msn-ja, namesto, da bi doma pomagal pri gradnji hiše, je bil pri meni (čez vikend). Tudi jaz sem se pri zdajšnjem zbala, da je kaj narobe. Pa mi je samo rekel, da če mi ne piše tok pogosto po msn (recimo), še ne pomeni, da me ima manj rad. Počasi tista začetniška zaljubljenost mine in preraste v ljubezen. Ne gre pa mi iz glave, da ga v tistih 2 dneh, ko on tebe ni poklical, nisi poklicala ti?! Meni ne bi dalo miru, bi ga poklicala. Toliko, da se malo slišiva. Ne mislim maratonske pogovore, dovolj je 1-2min.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Pri nama se je to zgodilo po malo manj kot enem letu (no, slišiva se vsak dan, ampak ni bilo več takšnih sms-ov in tega), ampak mislim, da tukaj potem pač ni več tiste začetne zaljubljenosti.. ampak v vajinem primeru mislim, da je še prekmalu, da bi zaljubljenost prerasla v ljubezen. Najboljše, da ga vprašaš če je kaj narobe, dvomim pa, da bi se te tako hitro naveličal, razen če je ne vem kako ne resen :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Ja lubica vpraši ga ka je narobe,sej maš usta ane,mislim...Drugač pa tut midva sma par mescov šele skupi pa sms-ji še vedno šibajo,tko da nevem no...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Mi 2 sva že več kot 5 let skupi, pa mi še vedno napiše redno (recimo vsak drugi dan) kak vroč sms :twisted: -drugače se pa slišva vsak dan (če se že videt ne moreva)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Za ožent! :lol:
Zivljenje je lepo...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ljaš?!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ninja7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: obala

Neprebrana objava Napisal/-a Ninja7 »

absolutno ne boš prišla do konkretnega zaključka s pravim odgovorom, dokler ga ne soočiš s svojimi občutki in mnenjem.
dejstvo je, da se moraš z njim pogovorit, saj se taki "umiki" razlikujejo pri vsakem posamezniku, torej enega splošnega razloga nekako ni...
povabi ga na kavico, kjer se mirno pogovori z njim, predvsem pa pridi dobre volje, saj bo v nasprotnem primeru dobil občutek, da ga obremenjuješ - oz. v kolikor ima že kakšne druge težave, se definitivno ne bo hotel ukvarjati še s tabo...
Odgovori